11. Gün değer 439, bugün yapilan test yani 13. Gün 1.100..
Kese görmek için ve ikiz mi anlayabilmek için 30 mayista gel dedi. Kese görmek için çok geç değil mi?
Ayy maşallah canım :) Rabbim bize de nasip etsin bu sonuçları görmeyi :)
Aminnnnnn inşallah, Allah hepimizin yardimcisi olsun canimm. Pozitif düşünmeye devammmm :))
BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM
ecepelin......trn:.....................sonuç 11 mayıs.............bhcg 12.gün 830
flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs.............bhcg 11.gün 775
lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs............ bhcg 12.gün 803
amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs Bir daha ki denemeye inşaALLAH.
kırlangıçhayal..trn:5 mayıs.........sonuç: 16 mayıs.......... BHCG:12.gün 344?
Daybekgiller...trn: 6 mayıs.........sonuç: 16 mayıs
sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs
cemreylz......trn:5 mayıs...........sonuç: 17 mayıs
cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs Bir daha ki denemeye inşaALLAH
0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs
süheylab...trn:10 mayıs...........sonuç: 19 mayıs
hatibulut.....trn:13 mayıs..........sonuç: 24 mayıs
AlxFa.........trn:13 mayıs..........sonuç: ?
Elifalper......trn:17 mayıs.....sonuç:29 mayıs
kızlar 19 mayısa geldik sonuçlarınızı eklerseniz iyi olur.yeni gelen arkadaşlar sizde bilgilerinizi ekler misiniz?
Aminnnnnn inşallah, Allah hepimizin yardimcisi olsun canimm. Pozitif düşünmeye devammmm :))
Ben pozitifim de eşim rahatsız oluyor benim bu kadar hayal kurmamdan :) ben elimi karnima koyup bebisimle konuşuyorum dua ediyorum. O da olumsuz olursa çok üzülürüm diye endişe ediyor ama çok da dinlemiyorum ben onu :) inşallah gonlumuze göre olur herşey :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
155 benim değerim
idrar yanlış olabilir kare..üzülme canım. benm 8. gün tek çizgi cıktı kanda baktırdım 1 saat sonra değer 200 dü..Arkadaşlar bu gün transferimin 7 günü (5 gün emriyosu 2 embriyo transfer edildi )dayanamayıp bu sabah idrar testi yaptım ve çok üzüldüm tek çizgi çıktı .Test günüm iki gün sonra ,idrar testi yalnış göstere bilirmi ?.Yaaa çok üzgünüm . Bu arada hiç bir belirtim ,ağrım falan yok acaba test doğrumu gösteriyor tutmadımı .Hiç böyle bir şey başından geçen varmı ? Lütfen desteğinize ihtiyacım var ,çok yalnızım .İkimizden(kocamdan ve kendimden ) başka hiç kimse bilmiyor tedavimi onun içinde hiç kimseye soramıyorum
6.cgün değil 5.gün transferi o...benim yumurtalcar 25 nisan saat 09:00 da toplandı ve 1 mayıs 15:00da transfer yapıldı...arkadaşlarım (kader arkadaşlarım) ben de geldim aranıza. hep sizinleydim, sizlerle üzüldüm sevindim.kimseler bilmiyo. eşim ve ben bir de sizler olacaksınız.geçen yıl bu zamanlar çeyiz topiklerindeydimkimse zamanın ne göstereceğini bilemiyor maalesef bir yıl bile olmadı evleneli.
14 mayıs 4 tane yumurtam toplandı. çok şükür dördü de döllendi ve gelişimlerinin iyi olduğunu söyledi emriyolog. salı günü transferim var bi mani çıkmazsa inşallah. ama 6. gün olmuş olacak hiç bu duruma burda rastlamadım.:18: tatile falan denk geldi diye mi acaba böyle yaptılar. bilemedim. neyse ben bi çikolata kisti ameliyatı geçirdim, yumurta rezervimde sıkıntı var, ailede de erken menapoz var. ankaradayım. hrs deyim doktorumun orayla anlaşması varmış orda oldu işlemlerim.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
Kese görmek için ve ikiz mi anlayabilmek için 30 mayista gel dedi. Kese görmek için çok geç değil mi?
amin canım inşallah hepimiz bir bir kavuşuruz. teste de sakın takılma, kanda çok yüksek çıkanlar bile idrarda çıkmamış. az evvel emriyolog aradı sordum ona da. günü belirleyenin sadece emriyolarımız dedi. sıkıntı yok dedi. sonucunu dört gözle bekliyorum canım. dualarım seninle.
Dedgm gbi kan yaptirsan cikar ama idrara güvenme. Bnde sonuç bekliyorum inşallah hayırlısı olsun hakkimzda
Bende yaptim 2 gun once tek cizgiydi şimdi pozitif zamaninda sikma canini gununu bekle
gözün aydın suheyla...kcaçıncı gün değeri
idrar yanlış olabilir kare..üzülme canım. benm 8. gün tek çizgi cıktı kanda baktırdım 1 saat sonra değer 200 dü..
6.cgün değil 5.gün transferi o...benim yumurtalcar 25 nisan saat 09:00 da toplandı ve 1 mayıs 15:00da transfer yapıldı...
hayırlcı sonuç alırsın inşaallah...
maşaallah...gözün aydın.geç değil canım.bende daha gitmedim...
büyük ihtimal ikiz
Ben pozitifim de eşim rahatsız oluyor benim bu kadar hayal kurmamdan :) ben elimi karnima koyup bebisimle konuşuyorum dua ediyorum. O da olumsuz olursa çok üzülürüm diye endişe ediyor ama çok da dinlemiyorum ben onu :) inşallah gonlumuze göre olur herşey :)
Haha bende çok yaptim onu :) cok konustum elim hep gobegimdeydi... Allah herkese hayirlisini nasip etsin.
İnsallah bu sevinci yasarsiniz.. Gerçi ilk gün aptal gibiydim. Hala inanamiyorum allah dizinde iyi haberlerinizi duymamizi saglasin insalahhhh ... aminnnnHadi gözün aydin degerlerin cok ii yükselmiş cogaliyorsunuz ins. Bizler de pozitv sonuc alip hamile kervanina katiliriz.....
Ne zaman gideceksin peki? Çok heyecanliyimmmmgözün aydın suheyla...kcaçıncı gün değeri
idrar yanlış olabilir kare..üzülme canım. benm 8. gün tek çizgi cıktı kanda baktırdım 1 saat sonra değer 200 dü..
6.cgün değil 5.gün transferi o...benim yumurtalcar 25 nisan saat 09:00 da toplandı ve 1 mayıs 15:00da transfer yapıldı...
hayırlcı sonuç alırsın inşaallah...
maşaallah...gözün aydın.geç değil canım.bende daha gitmedim...
büyük ihtimal ikiz
Yerleşme kanamasi bende de olmadi canim. Üzülme çünkü her beden farklı. Lütfen iyi düşünelim iyi olsun :)İnşAllah canım , Allah hiç kimseni evlat yokluğuyla sınamasın.Seninkide hayırlı olsun ,Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşAllah .Beni endişelendiren hiç ağrımın ve hatta yerleşme lekesi diyorlar o bile olmadı .Hiç bir şey olmamış gib .
hem iyi hem kötü canım..60 yumurtadan kaliteli çıkma ihtimali çok yüksek..büyük olasılıkla fazlasını dondurtursun..ama ohss olma ihtimalinde var..o kadar kötü bi durum diil ama eğerki olursan tedavin biraz ertelenebilir..benim aynen böle oldu..gerçi dondurulmuşlarla yapılması daha iyi oluyomuş..sonuçta vücut dinlenmiş oluyo ve iğne ilaç kullanmıyosun..hayırlı olsun tedavin canım inşallah yumuoşların çok kaliteli olur
benm transfer 1 mayıstı..ben sonucu aldım canımm. darısı bekleyenlere inşaALLAH
merhaba flufem, sanırım bebeğine kavuştun. Allah tamamını erdirsin. tüp bebeğini hangi hastanede yaptırdın ve kaçıncı tüp bebek denemendi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?