2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Öyle ne diyolarsa yapiyoruz gerisi allaha kalmis hakimizda hayirlisi olsun ins. Ilkinde tutarda daha ugrasmazsiniz cok zor allah yardimcimiz olsun[/QUOTE]

Aminn inşallah sağlıkla gelsin de çektiğimiz dert değil :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

11. Gün değer 439, bugün yapilan test yani 13. Gün 1.100..
Kese görmek için ve ikiz mi anlayabilmek için 30 mayista gel dedi. Kese görmek için çok geç değil mi?

Merhaba bende tedaviye başladım 17 Mayıs . Yumurtalar çok geliştiği için ağır bir tedavi uyguluyorlar . inş Haziran ortalarında transferim olucak

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

155 benim değerim

gözün aydın suheyla...kcaçıncı gün değeri
idrar yanlış olabilir kare..üzülme canım. benm 8. gün tek çizgi cıktı kanda baktırdım 1 saat sonra değer 200 dü..

6.cgün değil 5.gün transferi o...benim yumurtalcar 25 nisan saat 09:00 da toplandı ve 1 mayıs 15:00da transfer yapıldı...
hayırlcı sonuç alırsın inşaallah...
Kese görmek için ve ikiz mi anlayabilmek için 30 mayista gel dedi. Kese görmek için çok geç değil mi?

maşaallah...gözün aydın.geç değil canım.bende daha gitmedim...
büyük ihtimal ikiz

BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM

ecepelin......trn:.....................sonuç 11 mayıs.............bhcg 12.gün 830

flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs.............bhcg 11.gün 775

lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs............ bhcg 12.gün 803

amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs Bir daha ki denemeye inşaALLAH.

kırlangıçhayal..trn:5 mayıs.........sonuç: 16 mayıs.......... BHCG:12.gün 344?

Daybekgiller...trn: 6 mayıs.........sonuç: 16 mayıs.......... BHCG:13.gün 1100

sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs

cemreylz......trn:5 mayıs...........sonuç: 17 mayıs

cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs Bir daha ki denemeye inşaALLAH

0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs

süheylab...trn:10 mayıs...........sonuç: 19 mayıs.......... BHCG:?.gün 155

meric03.......trn:10 mayıs........sonuç:21mayıs

kare1........trn:12 mayıs...........sonuç:?

hatibulut.....trn:13 mayıs..........sonuç: 24 mayıs

AlxFa.........trn:13 mayıs..........sonuç: ?

Elifalper......trn:17 mayıs.....sonuç:29 mayıs

arkadaşlar eksik yanlış varsa düzeltelim...

İnşAllah canım Allah dualarını kabul etsin .Hayırlı olsun

Hadi gözün aydin degerlerin cok ii yükselmiş cogaliyorsunuz ins. Bizler de pozitv sonuc alip hamile kervanina katiliriz.....

İnşAllah canım , Allah hiç kimseni evlat yokluğuyla sınamasın.Seninkide hayırlı olsun ,Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşAllah .Beni endişelendiren hiç ağrımın ve hatta yerleşme lekesi diyorlar o bile olmadı .Hiç bir şey olmamış gib .

Ayy maşallah canım :) Rabbim bize de nasip etsin bu sonuçları görmeyi :)

Hadi gözün aydin degerlerin cok ii yükselmiş cogaliyorsunuz ins. Bizler de pozitv sonuc alip hamile kervanina katiliriz.....
İnsallah bu sevinci yasarsiniz.. Gerçi ilk gün aptal gibiydim. Hala inanamiyorum … allah dizinde iyi haberlerinizi duymamizi saglasin insalahhhh ... aminnnn

Son düzenleme:
Ne zaman gideceksin peki? Çok heyecanliyimmmm

Yerleşme kanamasi bende de olmadi canim. Üzülme çünkü her beden farklı. Lütfen iyi düşünelim iyi olsun :)

Sağol canım benim. ohos be demek. valla asıl sorun eşimde olduğundan dolayı tüp bebeke başvurduk. şimdi onun canlı spermi bulunmazsa ne olacak diye düşünürken birde bu çıktı. Rabbimin vardir bir dermani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…