• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Yerleşme kanamasi bende de olmadi canim. Üzülme çünkü her beden farklı. Lütfen iyi düşünelim iyi olsun :)

merhaba daybekgiller, bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsin.
kaçıncı tüp bebek denemen ve hangi hastanede oldun.

bende 2 kez aşılama yaptırdım ve geçtiğimiz c.tesi adet oldum. şimdi tüp bebek için araştırmadayım. kısaca tüp bebek tücrübelerini yazar mısın? ve senin sorunun neydi? ben pcos hastasıyım.

bismillahirrahmanırrahim
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Ecepelin......trn:.....................sonuç 11 mayıs.............bhcg 12.gün 830 :nazar:

Flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs.............bhcg 11.gün 775 :nazar:

Lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs............ Bhcg 12.gün 803 :nazar:

Amasias......trn:?.................... Sonuç 16 mayıs bir daha ki denemeye inşaallah.

Kırlangıçhayal..trn:5 mayıs.........sonuç: 16 mayıs.......... Bhcg:12.gün 344?:nazar:

Daybekgiller...trn: 6 mayıs.........sonuç: 16 mayıs.......... Bhcg:13.gün 1100:nazar:

Sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs

cemreylz......trn:5 mayıs...........sonuç: 17 mayıs

cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs bir daha ki denemeye inşaallah

0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs

süheylab...trn:10 mayıs...........sonuç: 19 mayıs.......... Bhcg:?.gün 155:nazar:

Meric03.......trn:10 mayıs........sonuç:21mayıs

kare1........trn:12 mayıs...........sonuç:?

Hatibulut.....trn:13 mayıs..........sonuç: 24 mayıs

alxfa.........trn:13 mayıs..........sonuç: ?

Elifalper......trn:17 mayıs.....sonuç:29 mayıs

arkadaşlar eksik yanlış varsa düzeltelim...
beni de ekler misiniz:16:

BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM

ecepelin......trn:.....................sonuç 11 mayıs.............bhcg 12.gün 830 :nazar:

flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs.............bhcg 11.gün 775 :nazar:

lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs............ bhcg 12.gün 803 :nazar:

amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs Bir daha ki denemeye inşaALLAH.

kırlangıçhayal..trn:5 mayıs.........sonuç: 16 mayıs.......... BHCG:12.gün 344?:nazar:

Daybekgiller...trn: 6 mayıs.........sonuç: 16 mayıs

sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs

cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs Bir daha ki denemeye inşaALLAH

süheylab...trn:10 mayıs...........sonuç: 19 mayıs

hatibulut.....trn:13 mayıs..........sonuç: 24 mayıs

AlxFa.........trn:13 mayıs..........sonuç: ?

Voly.......trn:20 mayıs......sonuç:2 haziran(muhtemelen)

kızlar 19 mayısa geldik sonuçlarınızı eklerseniz iyi olur.:34:yeni gelen arkadaşlar sizde bilgilerinizi ekler misiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

11. Gün değer 439, bugün yapilan test yani 13. Gün 1.100..
Kese görmek için ve ikiz mi anlayabilmek için 30 mayista gel dedi. Kese görmek için çok geç değil mi?

Böyle güzel haberler duydukta insanın içi kıpır-kıpr oluyor ya .ne güzel .Tebrik ederim canım Allah sağ-salim kucağına almayıda nasip etsin inşAllah .

O listeye gireceğim günü sabırla bekliyorum :)

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM

ecepelin......trn:.....................sonuç 11 mayıs.............bhcg 12.gün 830 :nazar:

flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs.............bhcg 11.gün 775 :nazar:

lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs............ bhcg 12.gün 803 :nazar:

amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs Bir daha ki denemeye inşaALLAH.

kırlangıçhayal..trn:5 mayıs.........sonuç: 16 mayıs.......... BHCG:12.gün 344?:nazar:

Daybekgiller...trn: 6 mayıs.........sonuç: 16 mayıs

sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs

cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs Bir daha ki denemeye inşaALLAH

süheylab...trn:10 mayıs...........sonuç: 19 mayıs

hatibulut.....trn:13 mayıs..........sonuç: 24 mayıs

AlxFa.........trn:13 mayıs..........sonuç: ?

kızlar 19 mayısa geldik sonuçlarınızı eklerseniz iyi olur.:34:yeni gelen arkadaşlar sizde bilgilerinizi ekler misiniz?

Sonucumu şimdi öğrendim. 289 şükürler olsun Rabb'ime. Ilk defa yalıyoruz bu sevinci. Rabbim herkese nasip etsin inş.

geçmiş olsun canım.işin en zor kısmını atlatmışsın.32 taneden tabi ki kaliteli çıkacak herşey çok güzel olacak inş. ben de iğnelere başladım hayırlısı artık.
Sanada hayırlı olsun canim tedavin sıkıntılı zamanlar Rabbim yardimcimiz olsun

hayırlı olsun dumaduma.
sen nerde tedavi oldun çanım. 32 yumurta ne demek...kendine çok dikkat et.
ben ağır pkoluyum.benm dr ilaç dozunu en düşük tuttu.14 yumurtam oluştu.geçen tedavide 18 yumurta toplandı ve ben ohss oldum.karnın şişerse,ateşin çıkarsa hemen dra haber ver...
ama 32 yumişten bi sürü embriyon olacaktır...inşaallah güzel haberlerini paylaşıcaz...:emir_bebek::1:

Evet canim pkolularda böyle fazla oluyormuş yanimdaki hastadan 5tane almışlar benden 32 tane duyunca ağlamaya başladım dr biraz kızdı sende uzulmeye bahane ariyosun diye ama sonra sakinlestirdi:) insallah canim hepimiz güzel haberleri burada basbas bağıralim:)

canım bende hastaneden geldim.doktor çok yumurtam olduğunu ve tüp bebek tedavisinde yaklaşık 60 yumurtanın oluşacaktir dedi. Ama bunun iyimi kotumu bilemedim. sendede sanırım aynı durum var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım bende de öyleydi 50-60 civarinda yumurtam varmis sonra ilaçlarla kontrol altina alindi toplamadada 32 tane oldu işte sağlıklı olsunlarda önemli olan o hakkimizda hayirlisi canım

canım ben geçen sen tüp bebk yaptırdım.bende pcoluyum..30dan fazla yumurta toplanmıştı ama sadece 2 tanesi kaliteliydi..onlarda tutunamadı canım..geçen ay tekar tedaviye başladım..25ten fazla yumurtam vardı..16 tanesi toplandı..çok şükürki hepsi dolu çıktı içi..ama opu günü bende kendimden geçtim 5 kere serum takıldı ve birsürü ağrı kesici iğne yapıldı..saatlerce kesintisiz ağrıdan ağladım..meğerse ohss olmuşum..ogün daha klinikten çıkmadan 4.5kilo su topladı karnım ertesi günde 2. daha eklendi..toplamda 7 kilo su topladım..çok kötüydüm..böyle olunca 8 tane embriom donduruldu ve tedavi kesildi..birbuçuk aya yakın ara verdim..bu hafta adetimle beraber bantlara falan başlayıp transferim olcak inşallah..üzülme mutlaka kaliteli vardır içinde..bol su iç ağrıların azalacaktır..eğerki kilonda günlük artış falan farkedersen druna bildir mutlaka.
Canim dediklerinin aynisini yaşıyorum karnim ağrıyor ve şişiyor neden bilmiyorum benimde bi gidişle 45 gün donduracaklarmis embriyolarimizi :( offf yaa ama yinede hakkimizda nasil hayirli ise öyle olsun tuzlu yeme dedi bana ben sadece yemeklerde yiyorum ekstra tuz atmiyorum bilmiyorum sadece şaşkinim ve senin dediğin gibi dahada şisecem diye korkuyorum çünkü dünden beri karnim şişti hissediyorum yarin anormal bişey olursa dru arayayim bari
sanada geçmiş olsun inşallah hayirlisiyla transferin olurda kurtulursun bebisler bi tutunsun sonrasi Rabbimin izniyle kolay olacak inşallah

Canim dediklerinin aynisini yaşıyorum karnim ağrıyor ve şişiyor neden bilmiyorum benimde bi gidişle 45 gün donduracaklarmis embriyolarimizi :( offf yaa ama yinede hakkimizda nasil hayirli ise öyle olsun tuzlu yeme dedi bana ben sadece yemeklerde yiyorum ekstra tuz atmiyorum bilmiyorum sadece şaşkinim ve senin dediğin gibi dahada şisecem diye korkuyorum çünkü dünden beri karnim şişti hissediyorum yarin anormal bişey olursa dru arayayim bari
sanada geçmiş olsun inşallah hayirlisiyla transferin olurda kurtulursun bebisler bi tutunsun sonrasi Rabbimin izniyle kolay olacak inşallah

bol bol su iç canım suyla atıcaksın..iç organların arasına sıvı toplandığı için hareket etmekte zorlanırsın..bana protein ağırlıklı beslen dedi..dondurulup yapılması daha iyi canım ya vücudun dinlenir hiç değilse..10 gün kadar sürüyo şişkinlik sonra kendi yavaş yavaş geçio..dikkat et kendine

Back