canım hangi tedaviyle dış gebelik oldun çok merak ettim
bende bir kez dış gebelik geçirdim benim yumurtalığımın arkasındaydı açık ameliyat oldum ve yumurtalığımın küçük bi kısmı alındı çok ender olan bi dış gebelikmiş benim ki
155 benim degerim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Masallah neler kullaniyosun öyle kacinci denemen ve test günün nedir? peki belinde ki bantlar niye ki? Ilk defa duydum bant kullanildigini yakı gibi bisey mi:)???
155 benim degerim
BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM
ecepelin......trn:.....................sonuç 11 mayıs.............bhcg 12.gün 830
flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs.............bhcg 11.gün 775
lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs............ bhcg 12.gün 803
amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs Bir daha ki denemeye inşaALLAH.
kırlangıçhayal..trn:5 mayıs.........sonuç: 16 mayıs.......... BHCG:12.gün 344?
Daybekgiller...trn: 6 mayıs.........sonuç: 16 mayıs
sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs
cemreylz......trn:5 mayıs...........sonuç: 17 mayıs
cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs Bir daha ki denemeye inşaALLAH
0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs
süheylab...trn:10 mayıs...........sonuç: 19 mayıs
hatibulut.....trn:13 mayıs..........sonuç: 24 mayıs
AlxFa.........trn:13 mayıs..........sonuç: ?
Elifalper.....trn:17 mayıs....sonuç:29 mayıs
kızlar 19 mayısa geldik sonuçlarınızı eklerseniz iyi olur.yeni gelen arkadaşlar sizde bilgilerinizi ekler misiniz?
155 benim degerim
benm transfer 1 mayıstı..ben sonucu aldım canımm. darısı bekleyenlere inşaALLAH
Amin amin artik kendine dikkat et saglikla kucagina alirsin ins. Z
İlk denemem bu canım 29 u test günüm :) belimdeki bant östrojen desteği sagliyomus haftalık değiştiriliyor ne diyorlarsa yapıyoruz bakalım sonuç ne olucak
Öyle ne diyolarsa yapiyoruz gerisi allaha kalmis hakimizda hayirlisi olsun ins. Ilkinde tutarda daha ugrasmazsiniz cok zor allah yardimcimiz olsun
Arkadaşlar bu gün transferimin 7 günü (5 gün emriyosu 2 embriyo transfer edildi )dayanamayıp bu sabah idrar testi yaptım ve çok üzüldüm tek çizgi çıktı .Test günüm iki gün sonra ,idrar testi yalnış göstere bilirmi ?.Yaaa çok üzgünüm . Bu arada hiç bir belirtim ,ağrım falan yok acaba test doğrumu gösteriyor tutmadımı .Hiç böyle bir şey başından geçen varmı ? Lütfen desteğinize ihtiyacım var ,çok yalnızım .İkimizden(kocamdan ve kendimden ) başka hiç kimse bilmiyor tedavimi onun içinde hiç kimseye soramıyorum
Ayyy hadi darisi basimiza... Niye hamileyim diye yazmiyon ki ben cok sevindim yaaa
Sabah ilk idrarlami yaptin.kizim neden uzuluyorsunki herkesin hemen idrarami geciyo.bebisi üzme lutfen az kalmis bekle güzel güzel hadi
arkadaşlarım (kader arkadaşlarım) ben de geldim aranıza. hep sizinleydim, sizlerle üzüldüm sevindim.kimseler bilmiyo. eşim ve ben bir de sizler olacaksınız.geçen yıl bu zamanlar çeyiz topiklerindeydimkimse zamanın ne göstereceğini bilemiyor maalesef bir yıl bile olmadı evleneli.
14 mayıs 4 tane yumurtam toplandı. çok şükür dördü de döllendi ve gelişimlerinin iyi olduğunu söyledi emriyolog. salı günü transferim var bi mani çıkmazsa inşallah. ama 6. gün olmuş olacak hiç bu duruma burda rastlamadım.:18: tatile falan denk geldi diye mi acaba böyle yaptılar. bilemedim. neyse ben bi çikolata kisti ameliyatı geçirdim, yumurta rezervimde sıkıntı var, ailede de erken menapoz var. ankaradayım. hrs deyim doktorumun orayla anlaşması varmış orda oldu işlemlerim.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
Evet ilk idrarla yaptım ,keşke yapmasaydım (şeytan işte kandırıyor) Çok sağol ablacım inşAllah dediyin gibi olur .Hiç bir şeyde hiss etmiyorum yani bir karın ağrısı, herkes yazmış oram ağrıyor -buram ağrıyor bende yok .Galiba sende sonuç bekliyorsun inşAllah bebeklerin tutunmuştur sana ,güzel haberlerini veririsin Allahın izniyle .Allah hiç kimsenin eziyyetini boşa çıkarmasın bu yolda .
Bu degerden 2 gun sonra yenilemek gerekiyormus deger artarsa hamile sin
Evet zamanın ne göstereceyini bilemeyiz ki,Allah sonumuzu hayır etsin .Ne yapalım bizimde kaderimiz böyle .Hayırlı uğurlu olsun inşAllah güzel sonuçlansın tedavin ,bebeyin seninle kalsın.Benimde transferim yumurta toplama gününden itibaren 6 günü transfer edilmişti.Yani 08.05.14 yumurtam toplandı ,13.05.14 transfer edildi .Test günü 22 (iki gün sonra) bakalım inşAllah iyi haberler alırım .Endişelenme inşAllah iyi olur .
Arkadaşlar bu gün transferimin 7 günü (5 gün emriyosu 2 embriyo transfer edildi )dayanamayıp bu sabah idrar testi yaptım ve çok üzüldüm tek çizgi çıktı .Test günüm iki gün sonra ,idrar testi yalnış göstere bilirmi ?.Yaaa çok üzgünüm . Bu arada hiç bir belirtim ,ağrım falan yok acaba test doğrumu gösteriyor tutmadımı .Hiç böyle bir şey başından geçen varmı ? Lütfen desteğinize ihtiyacım var ,çok yalnızım .İkimizden(kocamdan ve kendimden ) başka hiç kimse bilmiyor tedavimi onun içinde hiç kimseye soramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?