2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

canım benim ilk dış gebeliğim kendiliğinden oldu. laparoskopik ameliyatla alındı sağ tüpümdeydi. sonra o tüp tıkanmış.ben bbilmiyodum tıkalı olduğunu.normal yolla denemeye devam ederken olmadı yumurta takibi yapıldı.sonra sol tüpten dış gebelik geçirdim.ilk zaman tespit edildiği için iğneyle düşürdüm.iki ay sonrası rahim filmi çekildi.orda sağ tüp komple kapalı sol açık çıktı.yine yumurta takibi başlattı dr um.ilk ay yumurta sağdan geldi kalamadım.ikinci ay hem sağda hem sol yumurtalığımda vardı yumurta ama yine olmadı.o adetimde de tüp bebeğe karar verdim.dr a sordum acele mi ediyorum tüp bebek için diye.ama o normal yolla dış gebelik olma ihtimalimin daha fazla olduğunu söyledi.çünkü her dış gebelik bi sonraki hamileliği daha da riske sokuyomuş.yani uzun lafın kısası benim tüpler doğuştan hasarlı ya da açık olduğunda bile işlevini pek yerine getiremiyo ki bebeler takılıp kalıyo orda tabi şimdi böyle anlatıyorum ama dış gebelik gerçekten çok zor bişey allah kimseye yaşatmasın.bizim tek sorunumuz tüpler ama buna da şükür.senin bahsettiğin dış gebelik gerçekten ender bi durum olsa gerek.bi de rahimde dış gebelik varmış o da ender oluyomuş.tüp bebekte de küçük de olsa risk var diyo dr açık olan tüp çekebiliyomuş embriyoyu.en çok bundan korkuyorum rabbim bi daha yaşatmaz inş tek duam bu:)

Masallah neler kullaniyosun öyle kacinci denemen ve test günün nedir? peki belinde ki bantlar niye ki? Ilk defa duydum bant kullanildigini yakı gibi bisey mi:)???

İlk denemem bu canım 29 u test günüm :) belimdeki bant östrojen desteği sagliyomus haftalık değiştiriliyor ne diyorlarsa yapıyoruz bakalım sonuç ne olucak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

155 benim degerim

canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.böyle haberlerle çok mutlu oluyorum allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inş.bizlere dua edin.hamilelerin duası daha çabuk olurmuş.tebrikler tekrardan.

Kizlar masallahiniz var bende pko hastasiyim o kadar cok ilac yiyorum ki yumoslar zor büyo hatda iki gün uzuyo ilac tedavisi cünkü istedigi büyüklüge o güne kadar gelmis olmuyo yavas gelisiyolar 10tane topluyolar sonunda anca 2-3 saglam cikiyo icinden. 3tedavide aynisi oldu, hep 2.gün transfer oldum elde yomos kalmiyo ki 5ci güne cikacak bu beni hep üzmüstür yine umudum yok bu yüzden..

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu gün transferimin 7 günü (5 gün emriyosu 2 embriyo transfer edildi )dayanamayıp bu sabah idrar testi yaptım ve çok üzüldüm tek çizgi çıktı .Test günüm iki gün sonra ,idrar testi yalnış göstere bilirmi ?.Yaaa çok üzgünüm . Bu arada hiç bir belirtim ,ağrım falan yok acaba test doğrumu gösteriyor tutmadımı .Hiç böyle bir şey başından geçen varmı ? Lütfen desteğinize ihtiyacım var ,çok yalnızım .İkimizden(kocamdan ve kendimden ) başka hiç kimse bilmiyor tedavimi onun içinde hiç kimseye soramıyorum

Sabah ilk idrarlami yaptin.kizim neden uzuluyorsunki herkesin hemen idrarami geciyo.bebisi üzme lutfen az kalmis bekle güzel güzel hadi

arkadaşlarım (kader arkadaşlarım) ben de geldim aranıza. hep sizinleydim, sizlerle üzüldüm sevindim.kimseler bilmiyo. eşim ve ben bir de sizler olacaksınız.geçen yıl bu zamanlar çeyiz topiklerindeydimkimse zamanın ne göstereceğini bilemiyor maalesef bir yıl bile olmadı evleneli.
14 mayıs 4 tane yumurtam toplandı. çok şükür dördü de döllendi ve gelişimlerinin iyi olduğunu söyledi emriyolog. salı günü transferim var bi mani çıkmazsa inşallah. ama 6. gün olmuş olacak hiç bu duruma burda rastlamadım.:18: tatile falan denk geldi diye mi acaba böyle yaptılar. bilemedim. neyse ben bi çikolata kisti ameliyatı geçirdim, yumurta rezervimde sıkıntı var, ailede de erken menapoz var. ankaradayım. hrs deyim doktorumun orayla anlaşması varmış orda oldu işlemlerim.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.

Kızlar selam,
İğnelerin 6. Günü ilk kontrolden geldim şimdi yumurtalar oluşmuş 14 mm boyutu cetrotide ve merional başlandı.
Bir de bu hbs ag, anti hiv, anti hcv falan sarılık testlerini nerde yaptırıyoruz? Devlet hastanesi yapıyor mu? Dahiliye bölümü mü? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Sabah ilk idrarlami yaptin.kizim neden uzuluyorsunki herkesin hemen idrarami geciyo.bebisi üzme lutfen az kalmis bekle güzel güzel hadi

Evet ilk idrarla yaptım ,keşke yapmasaydım (şeytan işte kandırıyor) Çok sağol ablacım inşAllah dediyin gibi olur .Hiç bir şeyde hiss etmiyorum yani bir karın ağrısı, herkes yazmış oram ağrıyor -buram ağrıyor bende yok .Galiba sende sonuç bekliyorsun inşAllah bebeklerin tutunmuştur sana ,güzel haberlerini veririsin Allahın izniyle .Allah hiç kimsenin eziyyetini boşa çıkarmasın bu yolda .

Son düzenleme:

Evet zamanın ne göstereceyini bilemeyiz ki,Allah sonumuzu hayır etsin .Ne yapalım bizimde kaderimiz böyle .Hayırlı uğurlu olsun inşAllah güzel sonuçlansın tedavin ,bebeyin seninle kalsın.Benimde transferim yumurta toplama gününden itibaren 6 günü transfer edilmişti.Yani 08.05.14 yumurtam toplandı ,13.05.14 transfer edildi .Test günü 22 (iki gün sonra) bakalım inşAllah iyi haberler alırım .Endişelenme inşAllah iyi olur .

Son düzenleme:

Dedgm gbi kan yaptirsan cikar ama idrara güvenme. Bnde sonuç bekliyorum inşallah hayırlısı olsun hakkimzda

amin canım inşallah hepimiz bir bir kavuşuruz. teste de sakın takılma, kanda çok yüksek çıkanlar bile idrarda çıkmamış. az evvel emriyolog aradı sordum ona da. günü belirleyenin sadece emriyolarımız dedi. sıkıntı yok dedi. sonucunu dört gözle bekliyorum canım. dualarım seninle.

Bende yaptim 2 gun once tek cizgiydi şimdi pozitif zamaninda sikma canini gununu bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…