2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Evet canım bende de öyleydi 50-60 civarinda yumurtam varmis sonra ilaçlarla kontrol altina alindi toplamadada 32 tane oldu işte sağlıklı olsunlarda önemli olan o hakkimizda hayirlisi canım

nasıl oldu canım peki benden şimdi TSH ve prolaktin istedi. şimdi bunları yaptırdım bugün başka hastanede. Bu arada dedim yumurtaliklarimin durumuna baktıriyim dedim. doktor böyle boyle dedi.şok oldum şimdi tüp bebek teki doktora giturcem TSH ve prolaktin ini götürcem. bana ne uygulama yapar sence Sana ne yapıldı detaylı söylermisin canım. ultrason görünümde bu iki yumurtanın görüntüsu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1400515867505.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 22
  • $1400515887289.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 25

canım sen adetin kaçıncı günündesin..resimlerdeki pcos gibi geldi bana ama tabi emin diilim..

merhaba arkadaşlar ben de kısmet olursa haziranda 2. tüp bebek denememe başlayacağım. bu süreçde benimle aynı yolda ilerleyen sizlerle dertleşmek istiyorum ilk denememi mart ayında yaptırmıştım herşey yolundaydı ama kısmet değilmiş omadı. bizim sorunumuz erkek infertilitesi. 2. gün önce kromozom analizi ve sperm dna testi yaptırdık sonuçlarını bekliyoruz inşallah sorun çıkmaz yolumuza devam ederiz

inşallah son tedavın olsun canmm bebegnı kucagna alırsın hayırlı ugurlu olsunn sımdıden

Selam canim, 3 tüp bebek denemem. Bizde herşey normaldi, ama bir turlu olmuyordu.eşim varikosel ameliyatı oldu 2 kere, ondan şüphelendik ama sperm sayisi normaldi.nedenİni bilmediğimiz bir neden vardi :) tüp bebek kraliçesi diye Birgül sarikamis diye birini önerdiler ama zaten soğuk biri ve size o enerjiyi veremiyor. 3. Yapmicam derken Brüksel tüp bebek merkezini önerdiler. İlk görüşmeden hüsamettin uslu ile görüştük ve muhtesem pozltlf biriydi. Orda çalışan herkesde bir pozitiflik var. Yumurta toplamada yücel kahraman ile tanistik. Yücel ve husamettin bey insanin sizin kadar heyecanlilar:) burasi acayip profesyonel. Sürekli kan aliyor her şeyi yakından takip ediyorlar ve hastalara senin benim diye ayirmiyorlar. İkisinde tüm hastalara hakim...sana gözüm kapali tavsiye ederim..

Tamam canim inşallah geçer bende 1kilo almışım inşallah daha fazlasi olmaz ilaçları aliyorum ve durmadan su içiyorum sende dikkat et kendine. .

Canim benim durumum şimdilik iyi hormon seviyeleri iğneyle kontrol altina alindi ve iki gün sonra yumurta toplandi dr um toplamadan sonra bol bol su iç ve protein ağırlıklı beslen dedi et balik yumurta süt ye dedi bol bol ye dedi işte birde tuz kesinlikle yasak benim kanima bakilmistir ama benim haberim yok yumurta toplama ağır geçti kendime bile zor gelmişim şimdi dört gözle miniklerin gelişmesini bekliyoruz eğer yarina sağlıkla çıkarlarsa 5, gün transferi yapacaklar sende yemene ve icmene dikkat et bol bol su iç herzaman için bu çok önemli tuzlu veya fazla tatli yeme Rabbim yardimcimiz olsun

hayırlısı olsun cnm. belirtilerin nelerdi anlatabilir misin

Canım çok tşk ederim. Valla bilmiyorum belirti miydi ama özellikle gece kasığımda batma oluyordu. İnş değer artar da sevincim de artar.

Son düzenleme:

Sağol canım inşallah benimkinide kontrol altına alırlar. seninde sabah inşallah güzel haber için çağırır ve meleklerini verirler ve o eşsiz duyguyu yaşarsın canım.ben belki sonra yine kafanı ağrıritim bu konuda sorularimla....

Canım çok tşk ederim. Valla bilmiyorum belirti miydi ama özellikle gece kasığımda batma oluyordu. İnş değer artar da sevincim de artar.

hatu Tebrikler var. Allah tamamını erdirsin insallah. sen nerde yaptirmistin tedavini..

Benimde merak ettiğim buydu tüp bebekte dış gebelik olur mu diye gerçekten çok zor 2 aylık olmuş ben anlamamıştım normal regl oluyodum.taa ki göğüslerim şişene kadar eğer farketmeseydik yarım saat içinde müdahale olmazsa ölüme yol açıyormuş verilmiş sadakamız varmış Allah'tan tüplerimde bi sorun yoktu sonra normal hamileliklerimde oldu ama düştü bu sefer gene düşürücem diye korkuyorum haftaya keseyi görmeye gidicezz çok heyecanlıyım off çok zor allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…