hayırlı olsun canım. bende başladım. ilk adım olarak fsh prolaktin istedi bunları yaptırıp adet günümde gidicem.sen nerde tedavi görüyorsun canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben test falan yaptırmadım.2 yıldır aynı dr da tedavi görüyorum iki yumurta takibimin biri dış gebelikle sonuçlandı.iğneyle düşürdüm.tüplerimden biri kapalı diğeri açık ama 2. dış gebeliğimi açık gözükenden geçirdim.işlevini yerine getirmiyo olabilir demişti rahim filmini çeken radyolog.biraz karışık anlattım:) dr um prof. muayenehanesinde takip edecek sonra da anlaşmalı olduğu bi merkezde de yumurta toplama ve transfer. dr uma çok güveniyorum gerisi de allahın ol demesiyle olacak inşallah.
Kızlar bugun yumoslar toplandi benle beraber giren herkes serumsuz basit bir şekilde kalkti gitti ama ben iki poşet serum yedim üstüne üstelik çok ağrım oldu hala sanki sezerian ameliyatu olmuş gibi ağrı çekiyorum 4 değişik ilaç yazdi dr aldik..
birde 32 tane yumurta toplandi yanimdakinden 5 tane toplanmış ben pko luyum dr fazla dedi bakalim içinden kaliteli çıkarsa nolur bana dua edin içinizde benim gibi fazla Yumoş u olan varmi
((
bu arada sormayı unuttum sen nerde görüyosun tedavini ben ist dayım.
32 yumurta mi ? Bu super haber...Kızlar bugun yumoslar toplandi benle beraber giren herkes serumsuz basit bir şekilde kalkti gitti ama ben iki poşet serum yedim üstüne üstelik çok ağrım oldu hala sanki sezerian ameliyatu olmuş gibi ağrı çekiyorum 4 değişik ilaç yazdi dr aldik..
birde 32 tane yumurta toplandi yanimdakinden 5 tane toplanmış ben pko luyum dr fazla dedi bakalim içinden kaliteli çıkarsa nolur bana dua edin içinizde benim gibi fazla Yumoş u olan varmi
((
canım ben test falan yaptırmadım.2 yıldır aynı dr da tedavi görüyorum iki yumurta takibimin biri dış gebelikle sonuçlandı.iğneyle düşürdüm.tüplerimden biri kapalı diğeri açık ama 2. dış gebeliğimi açık gözükenden geçirdim.işlevini yerine getirmiyo olabilir demişti rahim filmini çeken radyolog.biraz karışık anlattım:) dr um prof. muayenehanesinde takip edecek sonra da anlaşmalı olduğu bi merkezde de yumurta toplama ve transfer. dr uma çok güveniyorum gerisi de allahın ol demesiyle olacak inşallah.
Canım bende crinone jel, progestan fitil,folbiol ve clexane kan sulandirici iğne kullanıyorum günlük olarak. Bide belimde bantlar var climara forte diye hayatımda hiç icmedigim kadar ilaç içiyorum Allah sonumuzu hayr eylesin :) sağlıkla bebislerimize kavusalim inşallah
Masallah neler kullaniyosun öyle kacinci denemen ve test günün nedir? peki belinde ki bantlar niye ki? Ilk defa duydum bant kullanildigini yakı gibi bisey mi:)???
Kızlar bugun yumoslar toplandi benle beraber giren herkes serumsuz basit bir şekilde kalkti gitti ama ben iki poşet serum yedim üstüne üstelik çok ağrım oldu hala sanki sezerian ameliyatu olmuş gibi ağrı çekiyorum 4 değişik ilaç yazdi dr aldik..
((
bende folik asit ve progestan fitil kullanıyorum.
Diger tedavilerde bende aynisini kullanmistim beklemek cok zor ya sen ne zaman test yapcaksin?
benm transfer 1 mayıstı..ben sonucu aldım canımm. darısı bekleyenlere inşaALLAH
((
Kan verdim sonuc bekliyorum. En stresli günüm
bende istanbuldayım canım. Hisar hastanesine gidiyorum. sen hangi hastaneye gidiyorsun
((
kızlar muayeneden geldim doktor çok fazla yumurtam olduğunu ve tüp bebekte yaklaşık 60 yumurtam toplanabilirmis. Bu iyimi kotumu bilemedim. birde yumurtaliklarimin büyük olduğunu söyledi.
BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM
ecepelin......trn:.....................sonuç 11 mayıs.............bhcg 12.gün 830
flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs.............bhcg 11.gün 775
lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs............ bhcg 12.gün 803
amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs Bir daha ki denemeye inşaALLAH.
kırlangıçhayal..trn:5 mayıs.........sonuç: 16 mayıs.......... BHCG:12.gün 344?
Daybekgiller...trn: 6 mayıs.........sonuç: 16 mayıs
sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs
cemreylz......trn:5 mayıs...........sonuç: 17 mayıs
cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs Bir daha ki denemeye inşaALLAH
0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs
süheylab...trn:10 mayıs...........sonuç: 19 mayıs
hatibulut.....trn:13 mayıs..........sonuç: 24 mayıs
AlxFa.........trn:13 mayıs..........sonuç: 155
kızlar 19 mayısa geldik sonuçlarınızı eklerseniz iyi olur.yeni gelen arkadaşlar sizde bilgilerinizi ekler misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?