2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

canım ben test falan yaptırmadım.2 yıldır aynı dr da tedavi görüyorum iki yumurta takibimin biri dış gebelikle sonuçlandı.iğneyle düşürdüm.tüplerimden biri kapalı diğeri açık ama 2. dış gebeliğimi açık gözükenden geçirdim.işlevini yerine getirmiyo olabilir demişti rahim filmini çeken radyolog.biraz karışık anlattım:) dr um prof. muayenehanesinde takip edecek sonra da anlaşmalı olduğu bi merkezde de yumurta toplama ve transfer. dr uma çok güveniyorum gerisi de allahın ol demesiyle olacak inşallah.

bu arada sormayı unuttum sen nerde görüyosun tedavini ben ist dayım.

Kızlar bugun yumoslar toplandi benle beraber giren herkes serumsuz basit bir şekilde kalkti gitti ama ben iki poşet serum yedim üstüne üstelik çok ağrım oldu hala sanki sezerian ameliyatu olmuş gibi ağrı çekiyorum 4 değişik ilaç yazdi dr aldik..
birde 32 tane yumurta toplandi yanimdakinden 5 tane toplanmış ben pko luyum dr fazla dedi bakalim içinden kaliteli çıkarsa nolur bana dua edin içinizde benim gibi fazla Yumoş u olan varmi
((

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım.işin en zor kısmını atlatmışsın.32 taneden tabi ki kaliteli çıkacak herşey çok güzel olacak inş. ben de iğnelere başladım hayırlısı artık.

32 yumurta mi ? Bu super haber...
Mutlaka kaliteli yumurtaların olacak, şansin daha fazla :) öncellikle masallaahh diyorum ve dualarim seninle canim

canım hangi tedaviyle dış gebelik oldun çok merak ettim
bende bir kez dış gebelik geçirdim benim yumurtalığımın arkasındaydı açık ameliyat oldum ve yumurtalığımın küçük bi kısmı alındı çok ender olan bi dış gebelikmiş benim ki

Masallah neler kullaniyosun öyle kacinci denemen ve test günün nedir? peki belinde ki bantlar niye ki? Ilk defa duydum bant kullanildigini yakı gibi bisey mi:)???

Masallah neler kullaniyosun öyle kacinci denemen ve test günün nedir? peki belinde ki bantlar niye ki? Ilk defa duydum bant kullanildigini yakı gibi bisey mi:)???

Bende de var bantlardan hormon içeriyor direk deriden geçiyor, ilaçlar gibi geçmesi uzun sürmüyor.

hayırlı olsun dumaduma.
sen nerde tedavi oldun çanım. 32 yumurta ne demek...kendine çok dikkat et.
ben ağır pkoluyum.benm dr ilaç dozunu en düşük tuttu.14 yumurtam oluştu.geçen tedavide 18 yumurta toplandı ve ben ohss oldum.karnın şişerse,ateşin çıkarsa hemen dra haber ver...
ama 32 yumişten bi sürü embriyon olacaktır...inşaallah güzel haberlerini paylaşıcaz...

Son düzenleme:
BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM

ecepelin......trn:.....................sonuç 11 mayıs.............bhcg 12.gün 830

flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs.............bhcg 11.gün 775

lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs............ bhcg 12.gün 803

amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs Bir daha ki denemeye inşaALLAH.

kırlangıçhayal..trn:5 mayıs.........sonuç: 16 mayıs.......... BHCG:12.gün 344?

Daybekgiller...trn: 6 mayıs.........sonuç: 16 mayıs

sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs

cemreylz......trn:5 mayıs...........sonuç: 17 mayıs

cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs Bir daha ki denemeye inşaALLAH

0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs

süheylab...trn:10 mayıs...........sonuç: 19 mayıs

hatibulut.....trn:13 mayıs..........sonuç: 24 mayıs

AlxFa.........trn:13 mayıs..........sonuç: ?

kızlar 19 mayısa geldik sonuçlarınızı eklerseniz iyi olur.yeni gelen arkadaşlar sizde bilgilerinizi ekler misiniz?

Son düzenleme:
kızlar muayeneden geldim doktor çok fazla yumurtam olduğunu ve tüp bebekte yaklaşık 60 yumurtam toplanabilirmis. Bu iyimi kotumu bilemedim. birde yumurtaliklarimin büyük olduğunu söyledi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bende hastaneden geldim.doktor çok yumurtam olduğunu ve tüp bebek tedavisinde yaklaşık 60 yumurtanın oluşacaktir dedi. Ama bunun iyimi kotumu bilemedim. sendede sanırım aynı durum var.

bende istanbuldayım canım. Hisar hastanesine gidiyorum. sen hangi hastaneye gidiyorsun

canım ben tüp bebek merkezinde olcam ama olacağım gün dr um adresi verecek.kalamışta bi merkezmiş galiba.kontrollerim muayenehanede olacak yumurta toplamaya kadar.

canım ben geçen sen tüp bebk yaptırdım.bende pcoluyum..30dan fazla yumurta toplanmıştı ama sadece 2 tanesi kaliteliydi..onlarda tutunamadı canım..geçen ay tekar tedaviye başladım..25ten fazla yumurtam vardı..16 tanesi toplandı..çok şükürki hepsi dolu çıktı içi..ama opu günü bende kendimden geçtim 5 kere serum takıldı ve birsürü ağrı kesici iğne yapıldı..saatlerce kesintisiz ağrıdan ağladım..meğerse ohss olmuşum..ogün daha klinikten çıkmadan 4.5kilo su topladı karnım ertesi günde 2. daha eklendi..toplamda 7 kilo su topladım..çok kötüydüm..böyle olunca 8 tane embriom donduruldu ve tedavi kesildi..birbuçuk aya yakın ara verdim..bu hafta adetimle beraber bantlara falan başlayıp transferim olcak inşallah..üzülme mutlaka kaliteli vardır içinde..bol su iç ağrıların azalacaktır..eğerki kilonda günlük artış falan farkedersen druna bildir mutlaka.

hem iyi hem kötü canım..60 yumurtadan kaliteli çıkma ihtimali çok yüksek..büyük olasılıkla fazlasını dondurtursun..ama ohss olma ihtimalinde var..o kadar kötü bi durum diil ama eğerki olursan tedavin biraz ertelenebilir..benim aynen böle oldu..gerçi dondurulmuşlarla yapılması daha iyi oluyomuş..sonuçta vücut dinlenmiş oluyo ve iğne ilaç kullanmıyosun..hayırlı olsun tedavin canım inşallah yumuoşların çok kaliteli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…