Bana da maydanoz ve taze naneden uzak dur dedi sadece :) ben 1.5 yıldır evliyim canım bu ilk denememiz inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat verir cumlemize
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Yeni evlsn yani ndn tup bebek yapildi neyn vardi kac embryo verldi
Esimde varikosel vardı ameliyat oldu aslında ama değerleri normal yoldan hamile kalmama yetmeyecektir beklesek 2 sene sonra olurmuş aslında ama biz çok istiyoruz bebek. İkincisi doğal yoldan olur inşallah dedik :) sabirsizligimizdan tedavi olduk yani :) sen kaç yıllık evlisin senin problem ne canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi aksamlar canlarim. Yazdıklarınızi okuyamadim misafir var evde şu an. Telden giriyorum. Bişey soyleyecegim yarıni bekleyemedim heyecandan. 4te iğnemi yaptırmaya gittik. Bir anda karar verip son kez betahcg yi 0 olarak gorelim inşallah bidahaki yüksek olacak dedik ve baktırdik. Sonuç 2.34 transferin 4günü. Çatlatma iğnesinin etkisi geçmiştir 8gün oldu çünkü. Ne düşünüyorsunuz
Canım betahcg nin hergün 2 kat arttığını düşünürsek 12. Gün 300-500 gibi bişey çıkacak galiba inşallah :)
Slm arkadaslar yine duramadim buraya yazmaya basladim:) benim 3üncü tüpbebek ins bu sefer hamileyim diye yazabilirim. Ben bu ayin 9da transfer oldum 2günlük 2embrio transfer edildi ikiside 1.kalite biri 5hücreli diger 3hücreliydi. Carsamba test günüm ama bana yine olmadi gibi geliyo cok ümitsizim adet sancilarina benzer sancilarim var üff allah hepimizin yardimcisi olsun
İnşallah Canımmm duydun mu 4.gün test yapan birini şimdiye kadar? Yemekli misafir olunca hiç arastiramadim.
Inan hiç duymadım ama senin için araştırabilirim istersen
Misafir gidince arastırayim canımım ama en doğru cevabı 2gün sonra alcam sanırım. 2kat arttıysa hamilelik kesimlescek inşallah allah razı olsun canım
Misafir gidince arastırayim canımım ama en doğru cevabı 2gün sonra alcam sanırım. 2kat arttıysa hamilelik kesimlescek inşallah allah razı olsun canım
Teşekkür ederim canım. 9.gündeyim yanlış saymadiysamCanım catlatma ignesinin içimdeki bçg hormonunun etkisi 6-10 gün içinde kayboluyormus o yüzden 10. Günden önce yapılan testler yanıltıcı olabiliyormus. Çok erken olmuş gerçekten seninki :) ama olsun şunun şurasında 1 hafta sonra ogreniceksin inşallah müjdeli haberi :)
Bende hic duymamistm :))) insallah kat kat artar canim benim
Teşekkür ederim canım. 9.gündeyim yanlış saymadiysam
Amin canım sen yapmadin dimi. Senin kaçinci gün embriyosuydu hatırlayamadim
Teşekkür ederim canım. 9.gündeyim yanlış saymadiysam
Amin canım sen yapmadin dimi. Senin kaçinci gün embriyosuydu hatırlayamadim
Çok sağol canım benim :) ben hiç kimseye haber vermedim eşim ve ben dışında hiçkimse bilmiyor siz bana kardeş gibi oldunuz Allah sizden razı olsun gonlunuzun muradini versin inşallah :)
:) iki tane 3 gün embriyosu benim de 4.gunum...bi arkadas hergun iki kat artar demiste iki gun sonra ikiye katlar degerler ..su an bebegin yerlesip yerlesmedgni anlayamazsin.o yüzden bence yaptirma :)
Biliyorum canım aynı gün olmuştuk ya. Bebeğin yerleştiğini düşünüyorum. Rahmin olduğu yerde batma oluyor. Pazartesi yapalım bakalım ne çıkacak
O zaman güzel haberlerini bekliyorum
Ben 22 yaşındaydım 2. 5 yıldır evliyim polistik over var duzenli adet olmuyordumEsimde varikosel vardı ameliyat oldu aslında ama değerleri normal yoldan hamile kalmama yetmeyecektir beklesek 2 sene sonra olurmuş aslında ama biz çok istiyoruz bebek. İkincisi doğal yoldan olur inşallah dedik :) sabirsizligimizdan tedavi olduk yani :) sen kaç yıllık evlisin senin problem ne canım
Ben 22 yaşındaydım 2. 5 yıldır evliyim polistik over var duzenli adet olmuyordum
Geçmiş olsun canım Rabbim hem sifani hemde bebisini verir inşallah tez zamanda
Yanlış anlaşılmasın ben bildiğimden demedim hergün iki kat artar diye. Öyle derler diye dedim bilimsel olarak farklıdır belki yanlış bilgi olmasın.
Bende çok umutlanip yanlis sonuc görmesin diye dedim
Haklısın canım doğru olanı yaptın ama bence olumlu düşünmeli çünkü catlatma ignesinin üstünden 8 gün geçmiş. Etkisini kaybetmiş olmalı. Betahcg yükselmeye başlamıştır inşallah. Ben bugün bir video izledim. Doktor soyle dedi: tüp bebekte embriyo transferden itibaren 2ila 5 gün icinde tutunur ve o günden itibaren betahcg artmaya başlar 7. Günde kanda belli olur ama biz emin olmak için 10-12. Günde test yapın deriz dedi. O yüzden inşallah erkenden tutunmuş ve kanda da belli olmuştur diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?