2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canım betahcg nin hergün 2 kat arttığını düşünürsek 12. Gün 300-500 gibi bişey çıkacak galiba inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım betahcg nin hergün 2 kat arttığını düşünürsek 12. Gün 300-500 gibi bişey çıkacak galiba inşallah :)

İnşallah Canımmm duydun mu 4.gün test yapan birini şimdiye kadar? Yemekli misafir olunca hiç arastiramadim.

Burada o kadar çok örneğini gördüm ki adet sancısı gibi belirtim var kesin olmadı diyip 3 gün sonra hamileyim diye bagiranlari :) sen içini ferah tut ve elini gobusune koyup bol bol dua et :)

Inan hiç duymadım ama senin için araştırabilirim istersen

Misafir gidince arastırayim canımım ama en doğru cevabı 2gün sonra alcam sanırım. 2kat arttıysa hamilelik kesimlescek inşallah allah razı olsun canım

Misafir gidince arastırayim canımım ama en doğru cevabı 2gün sonra alcam sanırım. 2kat arttıysa hamilelik kesimlescek inşallah allah razı olsun canım

Canım catlatma ignesinin içimdeki bçg hormonunun etkisi 6-10 gün içinde kayboluyormus o yüzden 10. Günden önce yapılan testler yanıltıcı olabiliyormus. Çok erken olmuş gerçekten seninki :) ama olsun şunun şurasında 1 hafta sonra ogreniceksin inşallah müjdeli haberi :)

Bende hic duymamistm :))) insallah kat kat artar canim benim

Teşekkür ederim canım. 9.gündeyim yanlış saymadiysam
Bende hic duymamistm :))) insallah kat kat artar canim benim

Amin canım sen yapmadin dimi. Senin kaçinci gün embriyosuydu hatırlayamadim

Teşekkür ederim canım. 9.gündeyim yanlış saymadiysam

Amin canım sen yapmadin dimi. Senin kaçinci gün embriyosuydu hatırlayamadim

:) iki tane 3 gün embriyosu benim de 4.gunum...bi arkadas hergun iki kat artar demiste iki gun sonra ikiye katlar degerler ..su an bebegin yerlesip yerlesmedgni anlayamazsin.o yüzden bence yaptirma :)

aminnnnnnnnnnnnn canımmm..bizi bizden iyi kim anlar???

:) iki tane 3 gün embriyosu benim de 4.gunum...bi arkadas hergun iki kat artar demiste iki gun sonra ikiye katlar degerler ..su an bebegin yerlesip yerlesmedgni anlayamazsin.o yüzden bence yaptirma :)

Biliyorum canım aynı gün olmuştuk ya. Bebeğin yerleştiğini düşünüyorum. Rahmin olduğu yerde batma oluyor. Pazartesi yapalım bakalım ne çıkacak

Bende çok umutlanip yanlis sonuc görmesin diye dedim

Bende çok umutlanip yanlis sonuc görmesin diye dedim

Haklısın canım doğru olanı yaptın ama bence olumlu düşünmeli çünkü catlatma ignesinin üstünden 8 gün geçmiş. Etkisini kaybetmiş olmalı. Betahcg yükselmeye başlamıştır inşallah. Ben bugün bir video izledim. Doktor soyle dedi: tüp bebekte embriyo transferden itibaren 2ila 5 gün icinde tutunur ve o günden itibaren betahcg artmaya başlar 7. Günde kanda belli olur ama biz emin olmak için 10-12. Günde test yapın deriz dedi. O yüzden inşallah erkenden tutunmuş ve kanda da belli olmuştur diye düşündüm

Benimde bugun 5.gunum idrar testi yapmak istiyorum önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…