• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Esimde varikosel vardı ameliyat oldu aslında ama değerleri normal yoldan hamile kalmama yetmeyecektir beklesek 2 sene sonra olurmuş aslında ama biz çok istiyoruz bebek. İkincisi doğal yoldan olur inşallah dedik :) sabirsizligimizdan tedavi olduk yani :) sen kaç yıllık evlisin senin problem ne canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklısın canım doğru olanı yaptın ama bence olumlu düşünmeli çünkü catlatma ignesinin üstünden 8 gün geçmiş. Etkisini kaybetmiş olmalı. Betahcg yükselmeye başlamıştır inşallah. Ben bugün bir video izledim. Doktor soyle dedi: tüp bebekte embriyo transferden itibaren 2ila 5 gün icinde tutunur ve o günden itibaren betahcg artmaya başlar 7. Günde kanda belli olur ama biz emin olmak için 10-12. Günde test yapın deriz dedi. O yüzden inşallah erkenden tutunmuş ve kanda da belli olmuştur diye düşündüm

Evet benim 9. Gün beta 11.95 ikiye katlanırsa hamileym

ALXFA inşaallah pozitif olur tatlım...ama yine de sevinmek için erken daha...benm 8. gün değerim 201 di ve bana merkezden sevinmek için erken dediler...
allahu teala dileklerimizi kabul etsin inşaALLAH.:1:

Burada o kadar çok örneğini gördüm ki adet sancısı gibi belirtim var kesin olmadı diyip 3 gün sonra hamileyim diye bagiranlari :) sen içini ferah tut ve elini gobusune koyup bol bol dua et :)

Ins. Arkadasim rabbim hepimizin bebek hasretimizi dindirsin artik güzel haberler alalim

Kizlar cok sabirsizlaniyorum bende sizler gibi ama test icin daha erken degil mi ben cesaret edemiyomda. Transfer gününü sayiyormusunuz? Eger öyleyse benimde 9.gün bugün sali mi yaptirsam kan tahlilini bende :)))

Kizlar cok sabirsizlaniyorum bende sizler gibi ama test icin daha erken degil mi ben cesaret edemiyomda. Transfer gününü sayiyormusunuz? Eger öyleyse benimde 9.gün bugün sali mi yaptirsam kan tahlilini bende :)))

transfer günü sayılmıyor canım...8. gündesin yani..
sabredemEM diyorsan idrar dene ama sonuç güvenilir değil.mesela ben 8.gün idrar testi yaptım tek çizgi çıkmıştı ama kanda pozitifti.
10.gün kesin çıkar bence. rabbim mutluluğunu paylaşmayı nasip etsin inşaALLAH.

transfer günü sayılmıyor canım...8. gündesin yani..
sabredemEM diyorsan idrar dene ama sonuç güvenilir değil.mesela ben 8.gün idrar testi yaptım tek çizgi çıkmıştı ama kanda pozitifti.
10.gün kesin çıkar bence. rabbim mutluluğunu paylaşmayı nasip etsin inşaALLAH.

Aldın sen güzel haberi rabbim bebegini kucagina almayi nasip etsin.
Evet o zaman 8.günümdeyim yok idrar testi yapmam bekliycem saliyi o zaman. Benim adet sancilarim oluyodu dünden beri kesildi hayirlisi bi umut iste kendimi dinliyom varmi belirti diye... :(

Kizlar bisey sorcam bans transferden sonra günde bir Crinone jel kullaniyom, estrofem ve folik asit birde günlük kalcadan progestan iğne kullaniyom siz ne durumdasiniz.

Merhaba kızlar benimde ayın 9 unda transferim oldu 4. ve 5. günler ağrım oldu. Sonra geçti ağrılar ancak 8. ve 9. gün (dün ve bugün)adet olacakmışım gibi ağrım var ve kahverengi lekelenmeler oldu, yataktan kalkamıyorum biraz da canım sıkıldı doktorum merak etme embriyo yuvalanıyor olabilir dedi ama sanki bana tutmayacak gibi geliyor. :( Rabbim hayırlısını versin inşallah...

Kızlar yeni tedaviye başladım. Doktor 1. adım olarak fsh ve prolaktin yaptırmami ve adet günümde gelmemi söyledi. sizinde böyle mi başladı

Kizlar bisey sorcam bans transferden sonra günde bir Crinone jel kullaniyom, estrofem ve folik asit birde günlük kalcadan progestan iğne kullaniyom siz ne durumdasiniz.
bende folik asit ve progestan fitil kullanıyorum.
Merhaba kızlar benimde ayın 9 unda transferim oldu 4. ve 5. günler ağrım oldu. Sonra geçti ağrılar ancak 8. ve 9. gün (dün ve bugün)adet olacakmışım gibi ağrım var ve kahverengi lekelenmeler oldu, yataktan kalkamıyorum biraz da canım sıkıldı doktorum merak etme embriyo yuvalanıyor olabilir dedi ama sanki bana tutmayacak gibi geliyor. :( Rabbim hayırlısını versin inşallah...
hiç öyle gelmesin arkadaşım...çoğu kişinin tutma belirtisi ile aynı.
bende kasık ağrısı adet ağrısı gibi ve uyku hali oldu ve hala devam ediyor.
Kızlar yeni tedaviye başladım. Doktor 1. adım olarak fsh ve prolaktin yaptırmami ve adet günümde gelmemi söyledi. sizinde böyle mi başladı

ben adetin ikinci günü merkeze gittim.kan tahlili yapıldı nelere bakıldı bilmiyorum.aynı gün ilaç başlandı.
hayırlı olsun inşaALLAH.

hiç öyle gelmesin arkadaşım...çoğu kişinin tutma belirtisi ile aynı.
bende kasık ağrısı adet ağrısı gibi ve uyku hali oldu ve hala devam ediyor.

umarım öyledir bir yorgunluk hali uyku hali de var ama kullandığım hormon ilaçlarından herhalde diyordum. İnş. dediğin gibidir.

Benim fsh prolaktin yapılmıştı. Adet döneminin 3. günü kontoller oluyordu. Hayırlı olsun tedaviniz.

Arkadaşlar biliyorsunuz benim maalesef tüp bebeğin tüpünde başarısız olan bir denemem oldu. Size sorum şu: bana opu sonrası iğne verdiler tabi bilmiyorlardı embriyo problemi olacağını. Bu iğne progestan sadece 2 adet vurdurdum biri salı biri Çarşamba tek ampul. Ama ben öldüm öldüm kaç gündür kalça ağrısından. Bir de olumlu tüp olursa bundan 3 ay vurulunacakmış. Ben de mi böyle oldu gerçekten 3 ay vuruluyor mu ben hala yürüyemiyorum, gece yatakta dönünce uyanıyorum. bir sürü iğne vurulduk ya Tedavi sırasında onları hiç hşssetmedim ama bu beni mahvetti. öyle canım tatlı değildir yani. Vurduran arkadaşlar yardım lütfen:)

Bence arkadasim lekelenmede olduysa korkma kendine yer ediyodur icerde :)

Arkadaşlar biliyorsunuz benim maalesef tüp bebeğin tüpünde başarısız olan bir denemem oldu. Size sorum şu: bana opu sonrası iğne verdiler tabi bilmiyorlardı embriyo problemi olacağını. Bu iğne progestan sadece 2 adet vurdurdum biri salı biri Çarşamba tek ampul. Ama ben öldüm öldüm kaç gündür kalça ağrısından. Bir de olumlu tüp olursa bundan 3 ay vurulunacakmış. Ben de mi böyle oldu gerçekten 3 ay vuruluyor mu ben hala yürüyemiyorum, gece yatakta dönünce uyanıyorum. bir sürü iğne vurulduk ya Tedavi sırasında onları hiç hşssetmedim ama bu beni mahvetti. öyle canım tatlı değildir yani. Vurduran arkadaşlar yardım lütfen:)

Öncelikle gecmis olsun. Ben transferden sonra kullanmaya basladim bu yağli igneyi 1hafta oldu her gün bir ampül bi sorunum yok sadece basta igne vurulunca oturamiyodum falan. Simdi eve farkli Hemsire geliyo bana bana vurunduktan sonra 15dk falan öyle yatip beklememi söyledi kalkma dedi yagli oldugu icin dagilmasi zor oluyomus bende üzerine basili tutup öyle yatiyom agrim yok artik bi dene belki ondandir

selamlar herkese

bugün adetimin ikinci günü ve akşam 7,30 ilk iğnemi yaptım:1: rabbim hayırlı tedavi olumlu sonuç versin bana ve tüm bebiş isteyenlere

selamlar herkese

bugün adetimin ikinci günü ve akşam 7,30 ilk iğnemi yaptım:1: rabbim hayırlı tedavi olumlu sonuç versin bana ve tüm bebiş isteyenlere

hayırlı olsun canım. bende başladım. ilk adım olarak fsh prolaktin istedi bunları yaptırıp adet günümde gidicem.sen nerde tedavi görüyorsun canım

Bence arkadasim lekelenmede olduysa korkma kendine yer ediyodur icerde :)

Öncelikle gecmis olsun. Ben transferden sonra kullanmaya basladim bu yağli igneyi 1hafta oldu her gün bir ampül bi sorunum yok sadece basta igne vurulunca oturamiyodum falan. Simdi eve farkli Hemsire geliyo bana bana vurunduktan sonra 15dk falan öyle yatip beklememi söyledi kalkma dedi yagli oldugu icin dagilmasi zor oluyomus bende üzerine basili tutup öyle yatiyom agrim yok artik bi dene belki ondandir

Canım bende crinone jel, progestan fitil,folbiol ve clexane kan sulandirici iğne kullanıyorum günlük olarak. Bide belimde bantlar var climara forte diye hayatımda hiç icmedigim kadar ilaç içiyorum Allah sonumuzu hayr eylesin :) sağlıkla bebislerimize kavusalim inşallah

Back