• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

canım hayırlı olsun tedavin sonu pozitif olur inşallah :)
canım yumilerin toplanması senin embriyoların büyüme hızına bağlı :) kimseninki ile kıyaslama :) güzel güzel kaliteli büyüsünler inşallah :) geç olsun da güç olmasın tatlım :)
ama fikir vermek için benim bir denememde 10. gün diğerinde 14-15. gün toplandı canım :)
Çok teşekkür ederim canim benim seninde tedavin hayirli olsun bugün belli oldu yumurta toplama günü pazartesi sali diye düşünürken 12 gün yani pazar günü toplayacaklar insallah zor olmaz hayatimda ilk defa anestezi altında bi operasyon geciricem Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..

hayırlarla sonuçlansın da süresi çok önemli değil canım benim.. ben tedavinin 10. günündeyken toplandı yumurtalar..

Canim bilmediğim için hep meraklandim bende pko olduğu için böyle oldu sanırım merkezde tanistigim birine 3gun ilac uygulanmis 4.gun yumurta toplama olacakmis cok sasirdim :0: ama hayirlisi olsun gec olsun güç olmasin

canım bende pkoluyum hemde şiddetle:):)
yumurta kalitesin arttırmak için femera kullandım ben iki tedavimde de.sorun yok şükür.
12.gün toplandı yumişler...:
benim yumurta kalitesini artirmak için hiç bişey yapilmadi ama drun dediğine göre kontrol altina alınmış inşallah sorun olmaz benimde 12.gun toplanuyor yumişler ben sadece yumiş toplama isleminden korkuyorum benim ilk endiseliyim çok ağrı olmaz değilmi

Kızlar merhaba

Bugün transferimin 10.günü, sabah idrar testim negatif çıkmıştı, kan testi yaptırdım maalesef o da negatif, sıfır olarak çıktı değer. Sanırım bu topicteki ilk negatif haber benim oldu. Umarım hiçbiriniz bu sonucu almazsınız, ben şimdi üzgünüm haliyle ama kısa zamanda toparlanırım, daha önceden negatif haberlere alışkınım, çok sürmez. Öpüyorum hepinizi.

benim yumurta kalitesini artirmak için hiç bişey yapilmadi ama drun dediğine göre kontrol altina alınmış inşallah sorun olmaz benimde 12.gun toplanuyor yumişler ben sadece yumiş toplama isleminden korkuyorum benim ilk endiseliyim çok ağrı olmaz değilmi

canım zaten anesteziyle olcağı için korkma bence.en fazla uyandığında karın ağrısı olur diye düşünüyorum.ben 3 defa anesteziyle operasyon geçirdim bugüne kadar ve hepsi kadın hastalığıydı.her seferinde karın ağrısıyla uyandım ona da hemen ağrı kesici veriyolar serumun içine o yüzden hiç korkma. keşke ben de o aşamaya gelmiş olsam :) adetimi bekliyorum yarın öbürgüne heyecan dorukta yani:)

Kızlar merhaba

Bugün transferimin 10.günü, sabah idrar testim negatif çıkmıştı, kan testi yaptırdım maalesef o da negatif, sıfır olarak çıktı değer. Sanırım bu topicteki ilk negatif haber benim oldu. Umarım hiçbiriniz bu sonucu almazsınız, ben şimdi üzgünüm haliyle ama kısa zamanda toparlanırım, daha önceden negatif haberlere alışkınım, çok sürmez. Öpüyorum hepinizi.

canım hiç üzülme moral çok önemli herşeyin zamanı olduğunu düşünenlerdenim.normal deneyerek hamilelik beklediğim iki buçuk yıl içinde her adet günümde ağlayan biri olarak sana üzülme diyorum.üstelik iki tane de dış gebelik geçirdim ve biri ameliyat diğerini iğneyle düşürdüm.çok zor zamanlardı.şimdi de korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan.ama her karanlığın bi aydınlığı var ve er ya da geç rabbim bebişlerimizi verecekç ve inan herşey çok güzel olacak bir gün.hakkında hayırlısı olması dileğimle.

Kızlar merhaba

merhaba bence hiç canını sıkma doktorun test gününe kadar bekle mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler. Böyle durumlarda moral ve iyi düşenmek her zaman çok önemlidir görüşmek dileğiyle

Çok teşekkür ederim canim benim seninde tedavin hayirli olsun bugün belli oldu yumurta toplama günü pazartesi sali diye düşünürken 12 gün yani pazar günü toplayacaklar insallah zor olmaz hayatimda ilk defa anestezi altında bi operasyon geciricem Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..

merhaba canım uzun zaman oldu internetimizde bir sorun vardı ondan dolayı giremiyordum.İnşallah hakkında hayırlı olur. Benim yumurta toplamam biraz sıkıntılı olmuştu miğdemde rahatsızlık olduğu için devamlı kustum. İnşallah sende öyle bir sıkıntı olmaz rahat geçer. İyi haberlerini bekliyorum.. :emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar merhaba

Canım üzülme sen rabbim ömür verdikçe bırakmıcazki peşini kucağımıza alana kadar ikincisinde tutar en sağlıklısından moralini yüksek tut cnm nasip olduktan sonra günü ve saati geldikten snra önünde kimse duramaz🙏❤❤

merhaba arkadaşlar. ben 1,5 yıllık evliyim ve uzun zamandır sizleri takip ediyorum. konunun başlığı beni ilgilendirdiği için paylaşıyım istedim. ve tabi tecrübeli olan arkadaşlardan yardım almak istedim. ayın 6sında tedavime başladım dün 14 tane yumurtam toplandı eşimde morfoloji ve sperm sayısında düşüklük var. toplamda 5 tane yumurtaya işlem yapılabilmiş 2 tanesi döllenmiş eşime belli etmemeye çalıştım ama çok üzüldüm napıcam bilmiyorum. bu zamana kadar güle oynaya gelmiştim ama ilk kez umutsuzluğa kapıldım. sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var... Sevgiler...

merhaba arkadaşlar. ben 1,5 yıllık evliyim ve uzun zamandır sizleri takip ediyorum. konunun başlığı beni ilgilendirdiği için paylaşıyım istedim. ve tabi tecrübeli olan arkadaşlardan yardım almak istedim. ayın 6sında tedavime başladım dün 14 tane yumurtam toplandı eşimde morfoloji ve sperm sayısında düşüklük var. toplamda 5 tane yumurtaya işlem yapılabilmiş 2 tanesi döllenmiş eşime belli etmemeye çalıştım ama çok üzüldüm napıcam bilmiyorum. bu zamana kadar güle oynaya gelmiştim ama ilk kez umutsuzluğa kapıldım. sizlerin tecrübelerine ihtiyacım var... Sevgiler...

benim de ilk tüp bebek denemem olacak tedavim de daha başlamadı ama bence mutlu olmalısın.2 tane embriyon var umutla transfer olup allaha dua edip beklemelisin.inş olumlu sonucun olur bizlere de umut olur:)

Bu geceyi uykusuz geçiririm sanırım :( çünkü yarın belli olacakmış bölünme gerçekleşip gerçekleşmeyeceği :( bol bol dua ediyorum hergün meryem suresini okuyorum. Sizede tavsiye ederim özellikle 1 kere mealini okuyun. İnsanın içi ürperiyor. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu geceyi uykusuz geçiririm sanırım :( çünkü yarın belli olacakmış bölünme gerçekleşip gerçekleşmeyeceği :( bol bol dua ediyorum hergün meryem suresini okuyorum. Sizede tavsiye ederim özellikle 1 kere mealini okuyun. İnsanın içi ürperiyor. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

Canım ikisi sağlıklı olduktan snra yeter sen üzme canını inşallah bölünürler be bi kaç güne transfere gidersin bebişlerin için❤

canım hiç üzülme moral çok önemli herşeyin zamanı olduğunu düşünenlerdenim.normal deneyerek hamilelik beklediğim iki buçuk yıl içinde her adet günümde ağlayan biri olarak sana üzülme diyorum.üstelik iki tane de dış gebelik geçirdim ve biri ameliyat diğerini iğneyle düşürdüm.çok zor zamanlardı.şimdi de korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan.ama her karanlığın bi aydınlığı var ve er ya da geç rabbim bebişlerimizi verecekç ve inan herşey çok güzel olacak bir gün.hakkında hayırlısı olması dileğimle.

Teşekkür ederim, benim de her ay normal yolla olsun iğne tedavisiyle ya da aşılamayla olsun negatif sonuç almak artık alıştığım bir durum oldu ama "tüp bebek" deyince insan daha büyük beklentilere giriyor haliyle, ama kısmet değilmiş. Yarın doktoruma sonucu ileteceğim muhtemelen daha önce olduğu gibi "negatif sonuç görüşmesi için bekliyorum." şeklinde mail atacak, ben de kendimi toparlayınca gidip görüşeceğim ve ne yapmak gerektiğini konuşacağız. 2.tüp deneyeceksem de zamana ihtiyacım var, hemen denemek istemiyorum tek yumurtam döllenebildiği için dondurulmuş da yok elimde, onu da geçtim doktorum ilk deneme başarısız olunca kamerayla içeri görmeyi istediğini söylemişti, gittiğimde tüm detayları görüşeceğim artık. Sana da çok geçmiş olsun, umarım bir gün hepimizin kucakları ve kalplerindeki o büyük boşluk dolar.

merhaba bence hiç canını sıkma doktorun test gününe kadar bekle mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler. Böyle durumlarda moral ve iyi düşenmek her zaman çok önemlidir görüşmek dileğiyle

Canım sağolasın ama doktorun test günü zaten yarın, bir günde değerin sıfırdan yükseleceğini zannetmiyorum. Hayırlısı buymuş, yapacak bir şey yok, ben kabullendim durumu.

Canım üzülme sen rabbim ömür verdikçe bırakmıcazki peşini kucağımıza alana kadar ikincisinde tutar en sağlıklısından moralini yüksek tut cnm nasip olduktan sonra günü ve saati geldikten snra önünde kimse duramaz🙏❤❤

İnşallah, sadece sürekli bekliyor olmak biraz can sıkıcı, ben de peşini bırakmayı düşünmüyorum ama sanırım biraz ara vermek en iyisi, çok teşekkür ederim..

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize Allahtan şifa diliyorum .İnşAllah tez zamanda evlatlarınızın sizinle olduğunu örenirsiniz.Benimde bu gün transferimin 4 günü ,hakkaten çok sabır talep eden bir dönem .Sonu güzel olsunda inşAllah bekleriz.... Ya arkadaşlar sizlere sormak istediyim bir sorum var :Benim yumurta toplama gününden beri doktorum diyet vermiş onu uyquluyorum .Açıkçası neden diyet verdiyini bilmiyorum bir kez sordum böylesi daha iyi dedi ve devam et ,halada ediyorum .Sayfaları teker-teker dolaşdım ama diyet yapan kimseni bulamadım .Böyle bir şeyle karşılaşan varmı?

merhaba canim,
benimde kismetse pazar gunu toplananacak yumurtalarim. Ilk denememden biliyorum cok az bir anestezi veriliyor , islem 15 dk suruyor, kisa surede ayiliniyor, korkulacak bisey degil ama heyacanliyim bende :)
Bu gece ovitrelle 2 adet ignelerimi yapip Pazar gununu bekliycem...
Sanada bol sans diliyorum hersey yolunda gitsin :3:

Canım iyi düşünelim iyi olsun, zor bir süreç Rabbim yardımcınız olsun.

bahçeci umut da bende yaptırmak istiyorum da eşimde sperm yetersizliği var. endiseliyiM bazı kişilerin tedavisi yarım kalmış korkuyorum.eşimin sayısı 1.5 milyon. Tamamı hareketsiz bilmiyorum ameliyatla sperm bulunacakmis. Hisar hastanesi ve umut arasında kaldım

İyi merkez çok önemli maalesef ben bunu yarım kalan tedavi süreciyle anladım. İnşallah Rabbim hakkınızda hayırlı olan yerde karar kılmanızı sağlasın.

Ağrı olmuyor, sonrasında çok hafif adet ağrısı kadar. Ama ben anesteziyi atmakta güçlük yaşadım bu da sadece bünye ile alakalıymış. Bir de sabah kalktım duş aldım işlem sırasında üşüttüm iyice sanırım çıkarınca anestezi de gitti rahatladım. Sizin bünyeniz çok farklıdır ve hiç bir şey olmaz. Çok rahat girin kolay bir işlem.

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinize Allahtan şifa diliyorum .İnşAllah tez zamanda evlatlarınızın sizinle olduğunu örenirsiniz.Benimde bu gün transferimin 4 günü ,hakkaten çok sabır talep eden bir dönem .Sonu güzel olsunda inşAllah bekleriz.... Ya arkadaşlar sizlere sormak istediyim bir sorum var :Benim yumurta toplama gününden beri doktorum diyet vermiş onu uyquluyorum .Açıkçası neden diyet verdiyini bilmiyorum bir kez sordum böylesi daha iyi dedi ve devam et ,halada ediyorum .Sayfaları teker-teker dolaşdım ama diyet yapan kimseni bulamadım .Böyle bir şeyle karşılaşan varmı?

Diyet hiç duymadım ama protein ağırlıklı beslenmeyi öneriyorlar. Ikınmamak için kabız ya da ishal olmamanız lazım bunu destekliyorlar demekki. Genellikle şişlik oluyor çünkü. Daha iyi bir de diyetisyenlik hizmeti alıyorsunuz demekki tadını çıkarın :))

Back