2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

:)))))) ay çok güldüm ya panik yapacaksın yazmana :) ne güzel ya böyle önden gidenler haber veriyor falan. Süpersiniz.
:) genelde yapılan şeyler canımcım o yüzden korkma diye baştan söyleyeyim dedim
Allah ol dedikten sonra hiçbirşey engel olamaz merak etme hep dua et canım.. yer gök dua ile..
Canim bilmediğim için hep meraklandim bende pko olduğu için böyle oldu sanırım merkezde tanistigim birine 3gun ilac uygulanmis 4.gun yumurta toplama olacakmis cok sasirdim :0: ama hayirlisi olsun gec olsun güç olmasin
herkesin bünyesi aynı tepkiyi vermiyor canım. sıkılma üzülme. senden 5 toplanır bi başkasından 1 bi başkasından 20 toplanır. Pcos tüp bebekte olması istenen bi durum bu arada.
( rabbim hayırlı zamanda nasip etsin canım. böylesi senin için daha hayırlıdır belki. 1 tane embriyo transfer edilmişti. tutarsa bana da umut olacaktı
hiç üzülme canım. benim de 12 tane toplandı. 10 tanesine işlem yapılmıştı. 6 tanesi döllendi, 2. gün transferiyle 3 tane transfer edilecek embriyo kalmıştı. transferin 3. günündeyim. umutlu bekleyişim sürüyor.ve inanıyorum olacak.. Üzülme çok etkiliyorsun vücudunu. bi video paylaştım ama kimse izlememiş anlaşılan, geri dönüş gelmediğine göre.. izlemeni tavsiye ederim. pozitif olmanın suya etkileri, e dolayısıyla da vücuda..

Amin canım allah razı olsun hepimiz tez zamanda kavuşuruz inşallah..
diyet kilodan dolayı mı acaba?
yoksa vitaminsizlikmi var sizde?kan değerlerinizden farketmiştir belki.

bana verilmedi. açıkçası vermesini isterdim. embriyonu güzel beslemiş olursun. ve hamileliğinde az kiloyla bebeğini beslemiş olursun.

Canım iyi düşünelim iyi olsun, zor bir süreç Rabbim yardımcınız olsun.

Evet canım inşallah. Ben ki adı poliyanna ya çıkmış biriyim o kadar pozitif düşünürüm hep ama bu sefer beklentimi çok yüksek tuttum sanırım o yüzden üzüldüm ama sizin desteğinizi görünce iyi oldum yine sağolun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım inşallah seninde bebislerin tutunur annelerine :) güzel haberler veririz hep birlikte

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canım ya ne kilosu ,kilo için deyil çünki tedviye başlarken doktorum çok zayıf olduğumu söyledi .embriyonun beslenmesi içinde deyil bence, çünki verdiyi diyette ne yesem kaynatılmış olmalı,tuz yok ,yağ yok ,hatta domates ,salatalık ,şeker bile olmazmış .Ne azımın tadı kaldı ne hevesim .Meyve falanda olamazmış benim kafamıda karıştıran bu ya... zaten .yani canım verdiyi diyette vitaminli besinler yok .Artık 22 mayısı beklicez o zaman sorarım ni için olduğunu .İlgin için çok sağol canım Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canim o regli bekleme olayini biliyorum normalde 21 günde bir olan reglim ha geldi ha gelecek geldi gelecek derken biray 20 ggün sonra söktürücü ile zorla oldu inşallah hayırlısı ile başlarsın sende..

aaa çok garip.. diğerlerini anlarım faydası yok ama meyve neden bende çok merak ettim. bizde ona göre beslenelim
neler yiyorsun mesela?kahvaltıdan başlayıp anlatırmısın?

Inşallah canim benim darisi senin benim tüm isteyenlerin başına olsun..Rabbim herkesin yuregindekini kucağına versin.. bu arada bilgisayar sıkıntısı bendede var bi an önce çözulsede listemizi guncellesem

Son düzenleme:
Merhaba canim Himm iyi bari bu haberine sevindim benim Yumoş larda pazar toplanacak bende bugün catlatma iğnemi yapacagim ama Ovitrille değil g ile başlıyor unuttum:) inşallah güzel geçer herşey ikimizde ayni gün çıkıyoruz yola bakalim neler olacak:)

Son düzenleme:
Inşallah canım hakkimizda hayırlısı. .

aaa çok garip.. diğerlerini anlarım faydası yok ama meyve neden bende çok merak ettim. bizde ona göre beslenelim
neler yiyorsun mesela?kahvaltıdan başlayıp anlatırmısın?

Tabii canım ,bence yumurtalıklar için yumurta toplamada yumurtalıklara dokunulduğu için ,önce diyet 1 hafta söyledi ama son gittiğimde diete devam devam dedi doktorum .
Olmaz :meyve suları, taze sebze (özellikle lahana) ve meyve (özellikle üzüm), tuzlu, baharatlı, kızartılmış, un ürünleri, tatlı, taze süt.
. Olur :Haşlanmış ürünler: Yalnız suda pişirilmeli yani sulu olmalı et, balık, tavuk , süt ürünleri (peynir, yoğurt, süzme peynir), tahıllar (buğday, pirinç,) kuru ekmek
İçecek : yeşil çay, kurutulmuş meyve suyu

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canım...rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…