• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

canım opuya kadar herkesin tedavisi farklı tabi ilaçlarını saati saatine iç,bol bol protein tüket,stresten uzak dur
transfer yapıldığı günde clexan iğne-asprin- progestan amp-decavit crınone jel ve estrofem tb 2 tane başladım bu ilaçlar keseyi görene kadar devam edilecekmiş ve ilaçlarımı saatinde ve düzenli alıyorum
tabi devam ederse 9 ay boyunca clexan ve asprini devam edicem çünkü kanımda koyuluk varmış çok ilaç aldık ama sonunda değer inşallah
valla 10 gündür hiçbir iş yapmadan yattım yeni yeni gezmeye başladım canım bide pıtpıtları duysam şimdi de o heyecan var hayırlısı bakalım
sizde hayırlısıyla pozitifi görürsünüz inşallah

Çok teşekkürler bilgiler için. Kanda koyuluğu ilk defa duyuyorum önemli değildir heralde. bi de yaşamadım ama bence bu mutluluğun üstüne hiçbi şey düşünülmez kalp atışlarına kadar sanki :) tekrar tebrikler.

sağol canım 11. gün bugün ilaçlarımı yazdırcaktım ama dayanamdım işte 1 -2 gnden bişey olmaz dedim iyiki yaptırmışım kadın doğum doktorum normal dedi iyi dileklerin için tşk ederim darısı başınıza

Canım kan testinden önce idrar testi yaptın mı? Yaptıysan hangi marka?

Bu arada ben de eşimden habersiz aldım ve şimdiden banyoya sakladım, sabah uyanır uyanmaz elimde testle banyoya giderken görmesin beni diye :) inşallah çift çizgiyi görürüm de ona sürpriz yapabilirim, çok istiyorum bunu.
inşallah canım..
Kızlar pazartesi yada salı opu var yarında yumurta kontrolü çok heyecanlıyım dünde kontrolüm vardı toplam 24 yumurta var ama doktorum seni fazla şişirmek istemiyorum 10 tanesini alcam dedi anlamadım nasıl olacak kalan yumurtalar ne oluyor heralde Bi bildiği vardır ve yumurtalar güzel görünüyor dedi 😊😊
fazla yumurta oluştuğunda ohss riski de oluşuyor.ben geçen tedavimde ohss olmuştum..dehşet vericiydi..şükürler olsun bu sefer olmadım:nazar: o nedenle dr böyle demiştir.
şimdiden hayırlı olsun inşaALLAH
kızlar ben bugün dayanamayıp test yaptırdım beta hcg 148 çıktı çok mutluyum
inşallah darısı başınıza hepiniz için dua ediyorum...
OOOOO..süper.maşallah:nazar::nazar:
herkesin yüzü gülsün inşallah.
Sabahleyin aradılar ve embriyolarınızda bir gelişme olmadı tedaviyi iptal ediyoruz diyip kapattılar. Bu kadar basit onlar için, eşim çıkış belgelerini almaya gitti. bir tıp fakültesinde tüp bebek girişiminde bulunmak çok büyük hataymış. ben eylüle kadar ara veriyorum sonra allah kısmet ederse antalya memoriale ya da tüp bebek merkezine giderim. çünkü bizim denememiz tüp bebeğin tüp kısmında kaldı bunu başarısızlık olarak görmüyorum. eşimle birbirimize daha sıkı sarılıp her şeyi unutup yeniden güç toplayacağız. rabbim yardımcımız olsun. Tüm bekleyen arkadaslarımın Allah yardımcısı olsun, hayırlı pozitif sonuçlar bekliyorum sizden:)
canım benim her şerde bin hayır vardır mutlaka...senin için bir deneme olmadı bu.inşallah ilk denemen de yavruna kavuşursun.
:( umudunu kceybetme arkadaşım.cccccrabbim cbüyük.hicc belli olmaz.döllenme olmuş ama bölünme mi olmamş?
Hicç merak etmce.yaşadıklarının aynısı hala devam ediyor bende..seninde pozitif olur inşaallahhhh..
aleyküm es-selam
hayırlı uğrğlu olsun inşaallah.
rabbim muradına kavuştursun inşallah arkadaşımm.

cnm merhaba tesadüf eseri gördüm eski topikten beni hatırlar mısın bilmiyorum ama yanlış anlamadıysam sonucuna çok sevindim gözün aydın inşaallah.

hatırlamaz mıyım hiç:16::16:
çok sağol canım benim neler paylaştık neler asla unutumam,acı ve tatlı.benim için tabii hepimize dua et arkadaşım.
siz nasılsnız canım? her şey yolundadır inşaALLAH...

BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM

ecepelin......trn:.....................sonuç 11 12.gün 830 :nazar::nazar:

flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs bhcg 11.gün 775 :nazar::nazar:

lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs bhcg 12.gün 803 :nazar::nazar:

amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs

kırlangıçhayal..trn:5 mayıs.........sonuç: 16 mayıs BHCG:10.gün 148:nazar::nazar:

Daybekgiller...trn: 6 mayıs.........sonuç: 16 mayıs

sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs

cemreylz......trn:5 mayıs...........sonuç: 17 mayıs

cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs

0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs

süheylab...trn:10 mayıs...........sonuç: 19 mayıs

hatibulut.....trn:13 mayıs..........sonuç: 24 mayıs

AlxFa.........trn:13 mayıs..........sonuç: ?

Bu video ne canım ? Evet ya hepimiz için hayırlı olur 3 aylarada girdık
pozitif olmanın suya dolayısıyla vücudumuza etkisi;)
6 mayis ta transferim oldu ve cuma sonucu alicam çok heyecanliyimm bir o kadar da korkuyorum
bugün perşembe, yapsan çıkar kiiii:)
Evet tatlim beraber güzel haberler aliriz inşallah ya:1:
aminnn;)
Merhaba arkadaşlar,
Benim transferim 5 Mayısta oldu. Tek ebriyo transfer edildi.
Bugün transfer gününü de sayarsak 10. günüm.
6,7,8,9. günler hep kahverengi lekelenmelerim oldu epey.
Adet olucakmış gibi karın ağrısı ve bel ağrısı çektim. Ama geçti bugün şükür
Göğüslerimde hiçbir hareket yok.
Çok korktum dün test yaptırdım 21.66 çıktı bhcg değerim.
Test günüm 17'sinde cumartesi yani.
İnşallah herşey yolunda gider, Allah nasip eder de bebeklerimizi kucağımıza alırız :)
lekelenme tutunmaya işaret. hadi hayırlısı canım güzel haberler verirsin
Esim varikosel olmuştu ama sperm sayisi herşey çok iyiydi. Her sene kontrol ediyorduk ama deneyince olmadi. İlk denemede 8:yumurta aldılar ama 3. Gün bi tane kaldi ve oda iyi değildi.
Bu sefer gittiğim yer daha profesyonel. 12 yumurta aldılar hem iki günde bir kontrollerde kan tahlili yaptılar o yüzden daha umutluyum. Bugün test yapicam bana dua edinnn :)
yaptınmıııı??
Sabahleyin aradılar ve embriyolarınızda bir gelişme olmadı tedaviyi iptal ediyoruz diyip kapattılar. Bu kadar basit onlar için, eşim çıkış belgelerini almaya gitti. bir tıp fakültesinde tüp bebek girişiminde bulunmak çok büyük hataymış. ben eylüle kadar ara veriyorum sonra allah kısmet ederse antalya memoriale ya da tüp bebek merkezine giderim. çünkü bizim denememiz tüp bebeğin tüp kısmında kaldı bunu başarısızlık olarak görmüyorum. eşimle birbirimize daha sıkı sarılıp her şeyi unutup yeniden güç toplayacağız. rabbim yardımcımız olsun. Tüm bekleyen arkadaslarımın Allah yardımcısı olsun, hayırlı pozitif sonuçlar bekliyorum sizden:)
:((((((((( yapmaaaaaaaaaaaaaa:43::43::43::43:
hakkında hayırlısı olsun canımmm rabbim yardımcın olsunn
Selam Cnm benide yeni aradilar 2 yumurta dolenmisti ama istedikleri gibi olusmadigi icin iptal . Yani bastan basliyacam bende..
:(((((((( ama yaaaaaaaaaa ikinizde aynı gündünüz:(( niye böyle olduuu rabbim yardımcınız olsun.. herşeyde vardır bi hayır:(
Bende konusuyorumda esim saçmalama diyo :)))) yatiyomusun napiyosun

Görebildiğim son mesajlara göre toparlayabildiklerim şöyle:

BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM

ecepelin......trn:.....................sonuç 11 12.gün 830 :nazar: :nazar:

flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs bhcg 11.gün 775 :nazar: :nazar:

lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs bhcg 12.gün 803 :nazar: :nazar:

kırlangıçhayal..trn:5 mayıs.........sonuç: 16 mayıs

gurbetkiz.....trn: 15 mayıs........sonuç: 25 mayıs
AlxFa sonuç tarihi 26 mayıs canım
Benim ilk denemem olucak. 8 aylık evliyim, 34 yaşıma girdim. 19 yaşında ve 32 yaşında 2 ameliyat geçirdim. İşin açıkcası çok korkuyorum. Nerelerde tedaviye başlayacağınızı paylaşmanızı rica ediyorum.
hayırlı olsun tedavin canım..
Inşallah canım transfer olmuşsun maşallah hadi bakalim sağlıklı bebislerin olsun:)
evet canım 13ünde transfer oldum. gün sayıcaz artık hayırlısıyla
Teşekkürler. Kim evlad istiyorsa cümlesiyle beraber banada nasip etsin. Çok zor ben 15 yıldır bunla sınanıyorum.
15 yıl mııı:(( daha önce tüp bebek yapıldımı?
kızlar ben bugün dayanamayıp test yaptırdım beta hcg 148 çıktı çok mutluyum
inşallah darısı başınıza hepiniz için dua ediyorum...
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:hayırlı olsun rabbim kucağına da almayı nasip etsin canımmm senin adına çok ama çoooooook sevindim.. darısı bizlerin başına inşallahhhh

sağol canım 11. gün bugün ilaçlarımı yazdırcaktım ama dayanamdım işte 1 -2 gnden bişey olmaz dedim iyiki yaptırmışım kadın doğum doktorum normal dedi iyi dileklerin için tşk ederim darısı başınıza

canımm hatırlıyomusun kaderlerimiz benziyor demiştin bana. inşallah benzer de bende mutlu haberi alırım. senin 1 embriyo mu transfer edilmişti 2 miydi? 6 taneden 1 diye hatırlıyorum sanki??

KIRLANGICHAYAL Maşallah darısı sonuç bekleyenlere ve transfer olacaklara olsun Rabbim tamamina erdirsin tekrardan maşallah ayy nasıl seviniyorum böyle haberler alinca kimbilir ne güzel bi duygudur

Son düzenleme:
Kizlar iyi cesaret edip test yapiyorsunuz ben asla yapamam galiba.. şimdiden heyacanlandim ben cesaret imi toplayıp testin sonucinu goremem direk kan testi yaptiririm herhalde Allahim düşündükçe heyacanlaniyorum

benim tedavi uzadi pko olduğum için yumoşlari daha toplayamadilar hormonlarim kudurmus dr öyle söyledi şimdi hormonlari kontrol altina almaya çalışıyorlar tedavinin 9.gunumdeyim dua edin kızlar moralim bozuluyor inşallah Yumoş lar kaliteli olur :( :( sizlerin kacinci gününde alindi yumoslar

canımm hatırlıyomusun kaderlerimiz benziyor demiştin bana. inşallah benzer de bende mutlu haberi alırım. senin 1 embriyo mu transfer edilmişti 2 miydi? 6 taneden 1 diye hatırlıyorum sanki??

evet canım 1 tane transfer edildi inşallah canım öyle canıgönülden dua ediyorum ki listedeki bütün arkadaşlarımın yüzü gülsün

Hic lekelenmem olmadi amaaaa bugün idrar testi yaptim ve çift çizgiyi gördüm :))) ne ilk çizgi kadar belirgin ne de silik diyebileceğim gibi :))) kan testine son 2 gün :)
Allahim hepimizin kalbine gore versin ve merhametini esirgemesin .....

Son düzenleme:
Hic lekelenmem olmadi amaaaa bugün idrar testi yaptim ve çift çizgiyi gördüm :))) ne ilk çizgi kadar belirgin ne de silik diyebileceğim gibi :))) kan testine son 2 gün :)
Allahim hepimizin kalbine gore versin ve merhametini esirgemesin .....

canım betahcg en son idrara geçiyo iki çizgiyi gördüysen muhtemelen hamişsin bende 2 gün varken yaptırdım kanda çıktı hayırlısı olsun canım

BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM

ecepelin......trn:.....................sonuç 11 12.gün 830 :nazar::nazar:

flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs bhcg 11.gün 775 :nazar::nazar:

lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs bhcg 12.gün 803 :nazar::nazar:

kırlangıçhayal..trn:5 mayıs.........sonuç: 16 mayıs BHCG:10.gün 148:nazar::nazar:

pozitif olmanın suya dolayısıyla vücudumuza etkisi;)

bugün perşembe, yapsan çıkar kiiii:)

aminnn;)

lekelenme tutunmaya işaret. hadi hayırlısı canım güzel haberler verirsin

yaptınmıııı??

:((((((((( yapmaaaaaaaaaaaaaa:43::43::43::43:
hakkında hayırlısı olsun canımmm rabbim yardımcın olsunn

:(((((((( ama yaaaaaaaaaa ikinizde aynı gündünüz:(( niye böyle olduuu rabbim yardımcınız olsun.. herşeyde vardır bi hayır:(

AlxFa sonuç tarihi 26 mayıs canım

hayırlı olsun tedavin canım..

evet canım 13ünde transfer oldum. gün sayıcaz artık hayırlısıyla

15 yıl mııı:(( daha önce tüp bebek yapıldımı?

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:hayırlı olsun rabbim kucağına da almayı nasip etsin canımmm senin adına çok ama çoooooook sevindim.. darısı bizlerin başına inşallahhhh

sağol canım inşallah olur sizinde güzel bi duygu isteyen herkese tattırsın rabbim

AlxFa seninde iyi haberini 23 unde alicazz :)

[QUOTE=KIRLANGICHAYAL hala nazil cvp yazacagimi ogrenemedigim için sana bu şekilde sesleniyorum :) cmtsi kan testi yaptircam.5. Gün transferi belki o yüzden hemen cikti diye düşünüyorum.

Allah razı olsun cnm yaa inşallah bebişinle dua ettin ya bana cok saol Rabbim geri çevirmez inşallah

AlxFa seninde iyi haberini 23 unde alicazz :)

KIRLANGICHAYAL hala nazil cvp yazacagimi ogrenemedigim için sana bu şekilde sesleniyorum :) cmtsi kan testi yaptircam.5. Gün transferi belki o yüzden hemen cikti diye düşünüyorum.[/QUOTE .!.:
benimde 5. gün emriyosuydu canım

Kizlar iyi cesaret edip test yapiyorsunuz ben asla yapamam galiba.. şimdiden heyacanlandim ben cesaret imi toplayıp testin sonucinu goremem direk kan testi yaptiririm herhalde Allahim düşündükçe heyacanlaniyorum

benim tedavi uzadi pko olduğum için yumoşlari daha toplayamadilar hormonlarim kudurmus dr öyle söyledi şimdi hormonlari kontrol altina almaya çalışıyorlar tedavinin 9.gunumdeyim dua edin kızlar moralim bozuluyor inşallah Yumoş lar kaliteli olur :( :( sizlerin kacinci gününde alindi yumoslar

canım hayırlı olsun tedavin sonu pozitif olur inşallah :)
canım yumilerin toplanması senin embriyoların büyüme hızına bağlı :) kimseninki ile kıyaslama :) güzel güzel kaliteli büyüsünler inşallah :) geç olsun da güç olmasın tatlım :)
ama fikir vermek için benim bir denememde 10. gün diğerinde 14-15. gün toplandı canım :)

Back