- 25 Ağustos 2012
- 739
- 572
- 158
Evet 450'lik 225 yapıyorum 5 tane yapıp pazartesi yapmadan gel dedi. Bayaa uzun geldi bana arası.
Yok cnm normal süre yumurtalar anca hormon salgılamaya başlıyo smra 3 günde bi cagırır bende öyle oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 450'lik 225 yapıyorum 5 tane yapıp pazartesi yapmadan gel dedi. Bayaa uzun geldi bana arası.
kızlar ben bugün dayanamayıp test yaptırdım beta hcg 148 çıktı çok mutluyum
inşallah darısı başınıza hepiniz için dua ediyorum...
kızlar bişey sorcam,
ben 13ünde transfer oldum ya 2. gün embriyosuyla. şuan transferin 2. günündeyim.
transfer gününde başlayan kahverengi akıntım var. böyle yumurta akı kıvamında kahverengi(kurumuş kan gibi)
transfer gününde çok fazla su içtim mesanem çok şişmişti ilk o zaman farkettim şuan ara ara gün içinde geliyor.
yumurta toplama da çok yeni daha. pazar günü yapılmıştı. ama hastaneden çıktıktan sonra hiç öyle lekelenmem gelmedi. yataktan kalktım orda bitti kanamam.
transferde çok su içince bu defa lekeler gelmeye başladı. ve hala var. rahim kendini temizliyorsa bebişlerimi de temizlermi?
bide kasıklarım sızlıyor ince ince. iğne batırıyor çekiyor gibi kısa süreli. korkulacak bişey yoktur dimi? neden olaki?
İlk randevuyu genelde geç veriyorlar 5 gün sonrasına,sonra iki günde bir gidiliyor normal yaniKızlarrr bu iğneleri kullanırken (gonal f) kaç günde bir kontrol var? Dün başladım 225 ilk kontrol pazartesi. Geç değil mi?
evet canım herkes bişeyyazmış ne düşüneceğimi bile şaşırdım açıkçası..Rica ediyorum internetteki yazilari okuma... Herkes bisi yazmis.. Sen bizi takip et ve ruhunu dinlendir azicikk
iğneler anca o güne kadar etkisini gösteriyor merak etmeEvet 450'lik 225 yapıyorum 5 tane yapıp pazartesi yapmadan gel dedi. Bayaa uzun geldi bana arası.
Hayırlı olsun süperrrrr
İşleme bağlı kahverengi lekelenme çok normal canım korkulacak birşey yok,transferden sonra bana da söylemişlerdi bikaç gün lekelenmeniz olursa işlemdendir diye.benim de adet zamanım gelince 3 gün lekelenmem sürdü,hemşire kahverengiyse korkma dedi sonra geçti zaten çok şükür. Şimdi internet sitelerine göre 5 haftalık olduk teyzeleri 😊
Yok cnm normal süre yumurtalar anca hormon salgılamaya başlıyo smra 3 günde bi cagırır bende öyle oldu
Soruma cevap verip ben gibi pimpirikliyi rahatlatan arkadaşlara teşekkürler :)
Canım ben bu forumda mı başkasında mı yazdım bilmiyorum detaylıca anlatmıştım.özet geçeyim erkek infertilitesi varsa sperm sayısı yıkamadan sonra ml/ 5 milyonun altındaysa aşılama ve evlilik yılı şartına bakılmaksızın rapor alabilirsin.üniversite hastanesine gidin özelde yaptırdığınız testlerle onlar kendileride 1 tane test yapacaklar e sonra raporunuz çıkacak canım.eşin azospermmiş size hemen çıkar zaten.bu hakkın varken kullan en az 4,5 bin cebinde kalır.inşallah tutar ama tutmazsa daha çok deneme için maddi açıdan zorlamasın sizi.inşallah güzel haberlerini bekliyoruz 😊
Soruma cevap verip ben gibi pimpirikliyi rahatlatan arkadaşlara teşekkürler :)
kızlar ben bugün dayanamayıp test yaptırdım beta hcg 148 çıktı çok mutluyum
inşallah darısı başınıza hepiniz için dua ediyorum...
canım çok sağol iyi dileklerin için inşallah seninde güzel haberlerini alırız.
Bahçeci umut tüp bebek merkezi
:))) pimpiriklencek bişey yokrahat ol hatta bi detay daha söyleyeyim sana. 3. iğnende veya 4. iğnende yumurta akı kıvamında bi akıntı gelecek yoğun bi şekilde. erken mi yumurtluyorum acaba diye panik yapacaksın
![]()
bire bir yaşadım. hazırlıklı olllllllll:)) yumurtalar büyüyooorrrrr![]()
bahçeci umut da bende yaptırmak istiyorum da eşimde sperm yetersizliği var. endiseliyiM bazı kişilerin tedavisi yarım kalmış korkuyorum.eşimin sayısı 1.5 milyon. Tamamı hareketsiz bilmiyorum ameliyatla sperm bulunacakmis. Hisar hastanesi ve umut arasında kaldım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hemşom yeni görüyorum çok sevindiiiiiim bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallah darısı burdaki tüm arkadaşların başına
![]()
inşallah canım..
fazla yumurta oluştuğunda ohss riski de oluşuyor.ben geçen tedavimde ohss olmuştum..dehşet vericiydi..şükürler olsun bu sefer olmadımo nedenle dr böyle demiştir.
şimdiden hayırlı olsun inşaALLAH
OOOOO..süper.maşallah
herkesin yüzü gülsün inşallah.
canım benim her şerde bin hayır vardır mutlaka...senin için bir deneme olmadı bu.inşallah ilk denemen de yavruna kavuşursun.
hatırlamaz mıyım hiç
çok sağol canım benim neler paylaştık neler asla unutumam,acı ve tatlı.benim için tabii hepimize dua et arkadaşım.
siz nasılsnız canım? her şey yolundadır inşaALLAH...
herşeyin en hayırlısı olur inşaallah cnm bende 7 ocakta erken doğum yaptım kızım hala küvezde maalesef
bahçeci umut da bende yaptırmak istiyorum da eşimde sperm yetersizliği var. endiseliyiM bazı kişilerin tedavisi yarım kalmış korkuyorum.eşimin sayısı 1.5 milyon. Tamamı hareketsiz bilmiyorum ameliyatla sperm bulunacakmis. Hisar hastanesi ve umut arasında kaldım
anladım cnm bende ümraniyede oturuyorum. anlıyorum durumunu..nice çaresizler çare buluyor hiç durma direk başla tedaviye... özelde başlaman lazım ozaman... bende cumartesi görüşme için gidiyorum bir özel hastaneye.. inşallah rabbim dileğini verir cnm
İnşallah herkesin gönlüne göre verir. Siz hangi hastaneye gideceksiniz?
biz yarın on gurusmeye gidiyoruz. Hisar hastanesi Birgül Gürbüz. inşallah Hayırli haberler alırız bakalım.sen nerde görüyorsun canım tedavi