Bende hic kanama olmadi ilk 3 gün adet sancim üst seviyedeydi.goguslerim normalde agrir ama su an hic bi hareket yok.. Senin adina çok sevindim. Umarim allah herkese senin yasadigin sevinci yasatir.Merhaba arkadaşlar,
Benim transferim 5 Mayısta oldu. Tek ebriyo transfer edildi.
Bugün transfer gününü de sayarsak 10. günüm.
6,7,8,9. günler hep kahverengi lekelenmelerim oldu epey.
Adet olucakmış gibi karın ağrısı ve bel ağrısı çektim. Ama geçti bugün şükür
Göğüslerimde hiçbir hareket yok.
Çok korktum dün test yaptırdım 21.66 çıktı bhcg değerim.
Test günüm 17'sinde cumartesi yani.
İnşallah herşey yolunda gider, Allah nasip eder de bebeklerimizi kucağımıza alırız :)
Sabahleyin aradılar ve embriyolarınızda bir gelişme olmadı tedaviyi iptal ediyoruz diyip kapattılar. Bu kadar basit onlar için, eşim çıkış belgelerini almaya gitti. bir tıp fakültesinde tüp bebek girişiminde bulunmak çok büyük hataymış. ben eylüle kadar ara veriyorum sonra allah kısmet ederse antalya memoriale ya da tüp bebek merkezine giderim. çünkü bizim denememiz tüp bebeğin tüp kısmında kaldı bunu başarısızlık olarak görmüyorum. eşimle birbirimize daha sıkı sarılıp her şeyi unutup yeniden güç toplayacağız. rabbim yardımcımız olsun. Tüm bekleyen arkadaslarımın Allah yardımcısı olsun, hayırlı pozitif sonuçlar bekliyorum sizden:)
canım kendini sakın üzme ve inancını asla kaybetme.herşeyin bir zamanı var ve allah o zamanı bekliyor.biraz ara vermek iyi gelebilir sana. ama eninde sonunda olacağını düşün lütfen.olumsuzluğa asla kapılma. allah yanında olsun.
Sabahleyin aradılar ve embriyolarınızda bir gelişme olmadı tedaviyi iptal ediyoruz diyip kapattılar. Bu kadar basit onlar için, eşim çıkış belgelerini almaya gitti. bir tıp fakültesinde tüp bebek girişiminde bulunmak çok büyük hataymış. ben eylüle kadar ara veriyorum sonra allah kısmet ederse antalya memoriale ya da tüp bebek merkezine giderim. çünkü bizim denememiz tüp bebeğin tüp kısmında kaldı bunu başarısızlık olarak görmüyorum. eşimle birbirimize daha sıkı sarılıp her şeyi unutup yeniden güç toplayacağız. rabbim yardımcımız olsun. Tüm bekleyen arkadaslarımın Allah yardımcısı olsun, hayırlı pozitif sonuçlar bekliyorum sizden:)
Aminnnn canım, zaten bu topiğin en başında da yazmıştım eşim varikosel ameliyatı olmuştu ve henüz iyileşme için çok bir vakit geçmemişti. Ama verdiler gazı oo 1-2 tane sperm yeterli her türlü buluruz, hareketlilik hiç önemli değil önemli olan canlı sperm olması vs demişlerdi. Geldiğimiz noktada bazı spermler koşuyor bazısı yerinde zıplıyor sizinki yerinde zıplayanlardan o yüzden döllenemiş diyorlar. Anlamadığımızı sanıyorlar sanırım, sırf para için ümitlerimize oynadılar. Olsun giden para olsun biz mazlumun Rabbim mazlumum yanındadır. Eşimle el ele verip her zorluğu aşacağız biz ben buna inanıyorum. Rabbim çok büyük. En iyisi ara verip uzak kalmak. Hayatımın en zor doğumgününü geçirdim belki ama soma da olanlardan sonra diyorum ki sağol sağlıklıyız çok şükür. Hayattaysan ümit var demektir her zaman.
bir de sana tavsiyem yaptıracağın zaman işinin ehli bir dr bulman.kim ne derse desin dr un çok önemli.kendine zaman tanı bak yaz geliyor ne güzel gez toz eğlen sonra da araştırmanı yaparsın iyi bi merkez iyi bi dr sonra da bi bakmışsın bebişine kavuşmuşsun.inşşş:)
Bence de canım, bu başarısızlık değil. Deneyememiş olacaksınız, bu süreç sizi yıpratmasın dediğin gibi sizi birbirinize daha da yakınlaştırsın inş. Zaman dediğin gelip geçiyor, bir bakmışsın eylül olmuş ve siz daha iyi bir merkezde daha yüksek şansla ve şimdi olacağından çok daha kaliteli embriyolarla şansınızı deniyor olacaksınız. TVdeki güncel olaylar, bahsetmek bile istemiyorum, haberlerden kaçıyorum çok etkilendiğim için, ama onları da düşündükçe halime şükrediyorum, tek derdim bu olsun diyorum, eşim yanımda ya sonucum negatif olsa da denemeye devam edebilecek olmak bile büyük nimet. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kendine dikkat et, gebe kaldıktan sonra yapamayacaklarını bütün yaz keyifle yap
Bende hic kanama olmadi ilk 3 gün adet sancim üst seviyedeydi.goguslerim normalde agrir ama su an hic bi hareket yok.. Senin adina çok sevindim. Umarim allah herkese senin yasadigin sevinci yasatir.
12 gün diye biliyorum ama erken çıkan arkadaşlar var. 7. gün bi şansımızı denemek lazım
bende aynen dün ve bugün dinlendim yarın iş başı.. rabbim hiç ayırmasın inşallah canımm.. benim içinde çok garip ane gibiyim şuanda. konuşuyorum onlarla:)
amin canım inşallah hepimizin.bizim bebişimiz göbüşüme haziranda transfer olacak inşallah
Görebildiğim son mesajlara göre toparlayabildiklerim şöyle:
BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM
ecepelin......trn:.....................sonuç 11 12.gün 830
flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs bhcg 11.gün 775
lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs bhcg 12.gün 803
amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs
kırlangıçhayal..trn:5 mayıs.........sonuç: 16 mayıs
Daybekgiller...trn: 6 mayıs.........sonuç: 16 mayıs
sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs
cemreylz......trn:5 mayıs...........sonuç: 17 mayıs
cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs
0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs
süheylab...trn:10 mayıs...........sonuç: 19 mayıs
hatibulut.....trn:13 mayıs..........sonuç: 24 mayıs
AlxFa.........trn:13 mayıs..........sonuç: ?
gurbetkiz.....trn: 15 mayıs........sonuç: 25 mayıs
Cnm benim bugun iptal oldugunu ogrendim.
Görebildiğim son mesajlara göre toparlayabildiklerim şöyle:
BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM
ecepelin......trn:.....................sonuç 11 12.gün 830
flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs bhcg 11.gün 775
lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs bhcg 12.gün 803
amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs
kırlangıçhayal..trn:5 mayıs.........sonuç: 16 mayıs
Daybekgiller...trn: 6 mayıs.........sonuç: 16 mayıs
sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs
cemreylz......trn:5 mayıs...........sonuç: 17 mayıs
cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs
0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs
süheylab...trn:10 mayıs...........sonuç: 19 mayıs
hatibulut.....trn:13 mayıs..........sonuç: 24 mayıs
AlxFa.........trn:13 mayıs..........sonuç: ?
gurbetkiz.....trn: 15 mayıs........sonuç: 25 mayıs
Ah bilmiyordum tabloyu düzenlerken canım, demek ki embriyolariniz sizi uzecekti en bastan ümitlenmektense belki de böylesi daha iyidir bilemiyorum zor bir durum ama her turlu halimize şükretmek lazim, hala deneyecek şansınız var hala umidiniz var. Cumartesi ben de nasıl bir sonuç alicam fikrim yok ama isin kotusune de kendimi hazırlıyorum. Allah bu yolda kendini yıpratan herkese sabir versin, ümidini ve inancını sakin kaybetme canım.
Selam Cnm benide yeni aradilar 2 yumurta dolenmisti ama istedikleri gibi olusmadigi icin iptal . Yani bastan basliyacam bende..
Ayyy hayır yaaaaaacanım benim valla ne diyeceğimi bilmiyorum Allah bize güç versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?