2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

http://www.youtube.com/watch?v=uvzZjs9Yhgc

kızlar şunu bi izlermisiniz.. düşüncelerimizin bizi nasıl etkilediklerini gözlerinizle görün lütfen. olumlu düşünün. embriyolarınızla konuşun:)
ben her dakika konuşuyorum. olumlu şeyler söylüyorum. eşim geliyor öpüyor konuşuyor. dua okuyoruz hep onlara, melekler gelip korusunlar diye

Yapmayin arkadaşlar. Kişiye ve duruma gore degisiyormus iyi yada kötü diye birsey yok.iyi düşünün iyi olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle kişiye göre değişiyor, drun söylediğini söyledim keşke söylemeseydim onun faydası olsaydı bana olurdu

Haber et bize , sen kendini nasıl hissediyorsun ??

Korkunun sebebi de o hic bizi hissetmiyorum. 2. Denemem olduğu için korku çok fazla. 5. Gün embiriyosu koydular a kalite dediler ama tutundumu bilmiyorum. Yarin test yapsam mi bilemedim, ilk 4 gün şiddetli adet agrisi vardi simdino da yok .. İyi mi köyümü bilrmiyorummmn

Ankara baskentte tedavi görüyorum tatlim.spermi var esimin hamdolsun.sadece morfoloji düşük çıktı. Tese falan degl yani

hayırlı olsun canım Rabbim bu kez kavuştursun bebişine ben de ankara başkentte tedavi görüyorum hulusi hoca mı senin doktorun da?

Evet tatlim beraber güzel haberler aliriz inşallah ya

Yap cnm inşallah tutmuştur ..

hayırlı olsun canım Rabbim bu kez kavuştursun bebişine ben de ankara başkentte tedavi görüyorum hulusi hoca mı senin doktorun da?

Canimmmm allah razı olsun :) ben gogsen hocaya gidiyorum tatlim.umarim seninde bebisin seni birakmaz

Kızlar bu aksam yine bi bebek haberi aldım cok yakın arkadasım 3 yıldır deniyodu eşinde problem sperm cok düşük varikosal oldugu halde düşüktü bu ay aşılama başlıcaklardı ama kendiliğinden hamile kalmıs aradı soyledi elbette cok sevindim onun adına ama asılama oldugum haşde kalamıcam hissine kapıldım ve başladım aglamaya elimde değil yani aslında umutlanmam lazım en umutsuz anda geldi bebişi belki bizimde öyle olur

Merhaba arkadaşlar,
Benim transferim 5 Mayısta oldu. Tek ebriyo transfer edildi.
Bugün transfer gününü de sayarsak 10. günüm.
6,7,8,9. günler hep kahverengi lekelenmelerim oldu epey.
Adet olucakmış gibi karın ağrısı ve bel ağrısı çektim. Ama geçti bugün şükür
Göğüslerimde hiçbir hareket yok.
Çok korktum dün test yaptırdım 21.66 çıktı bhcg değerim.
Test günüm 17'sinde cumartesi yani.
İnşallah herşey yolunda gider, Allah nasip eder de bebeklerimizi kucağımıza alırız :)

Âmin inşallah cnm .. Sizde sorun neydi ?
Esim varikosel olmuştu ama sperm sayisi herşey çok iyiydi. Her sene kontrol ediyorduk ama deneyince olmadi. İlk denemede 8:yumurta aldılar ama 3. Gün bi tane kaldi ve oda iyi değildi.
Bu sefer gittiğim yer daha profesyonel. 12 yumurta aldılar hem iki günde bir kontrollerde kan tahlili yaptılar o yüzden daha umutluyum. Bugün test yapicam bana dua edinnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…