canım senin yumurta toplama işlemin yapildimi. eşinden spermi nasıl aldılar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dün yapıldı yumurta toplama işlemi, eşimden mastürbasyonla sperm aldılar. Neyse başka arkadaşlarımın moralini bozmayayım ben her kişiye göre değişir. Rabbim herkesin yardımcısı olsun, inşallah... Of yazmayı başaramadım bi kaç yere yazdım saçma sapan.
Dün yapıldı, elimden mastürbasyonla aldılar.
Bende ilk başlarda senin gibi düşünüyordum ama test günü yaklaşınc fikirler değişiyor
bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacaksın
umudunu kceybetme arkadaşım.cccccrabbim cbüyük.hicc belli olmaz.döllenme olmuş ama bölünme mi olmamş?
Hicç merak etmce.yaşadıklarının aynısı hala devam ediyor bende..seninde pozitif olur inşaallahhhh..
aleyküm es-selam
hayırlı uğrğlu olsun inşaallah.
rabbim muradına kavuştursun inşallah arkadaşımm.
aminnnn.en kısa zamanda inşaALLAH.
cnm merhaba tesadüf eseri gördüm eski topikten beni hatırlar mısın bilmiyorum ama yanlış anlamadıysam sonucuna çok sevindim gözün aydın inşaallah.
gözn aydın kelebekiiimmmm onlar artık rabbime emanetCanım çok şükür ben de kurtuldum sıra embriyo oluşmasında Rabbim yardımcımız olsun. Sen ne yaptın merak ettim Allah yardımcın olsun haberdar etmeyi unutma lütfen.
crinone jel, zinco, bant, azitro, hibar tok bendeArkadaşlar opu dan sonra bana 8 tane ilaç verdiler. Coraspirin, crinone jel, progrsteron iğne, zinco, 3 günde bir kalçaya yapıltırılacak bir bant, azitro, predrol, hibar kan sulandırıcı iğne. Size de verdiler mi?
saol canımcım
beni cumartesi çağırdılar kese görmeye ama gitmiycem..2 hafta bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum allah kısmet derse..
böylesi daha iyi inan.hem kese hem minik pıtpıtları görücez inşaALLAH.
ALLAH sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin hepimize canım.
meslektaşız canım..inan daha acı imtihanlar var.rabbim hakkında en hayırlısını verecektir arkadaşım.bize düşen dua ve sabır.
sende öyle yapmışsın.dualarımız hepimize inşaallah.
genelde çalışıyoruz..hiç stres yapma canım.ben transferin 3.günü yola çıktım 4saatlik ve 4.gün işe başladım.RABBİM yeterki ol desin.
canımmm.moral bozmak yok.rabbimin emrinin önünde hiç bişey duramaz.dualarını arttır tabii umudunuda.ben inanıyorum. olacak inşaALLAH.
inşallah canım olacak.. sen nasıl dayanacaksın bakim gitmeden:) git gör bebişlerini annesiiiiii
aminnn inşallah canımm..rabbime hamdolsun...değerim 11.gün; 775 çıktı.
8.gün 200 dü.
allahu teala tüm listeye hamile kalmayı nasip etsin.AMİN. Benimle aynı gün lal vardı sanırım oda hamile...[/QUOTE. hayırlı olsun canim Transfer'den sonra nelere dikkat ettin[
Hayatımı hiç değiştirmedim nerdeyse...sadece ağır işler yapmadım..transfer dönüşü hiç yatmadım sayılır.drum yatmanın hiç bi işe yaramayacağını söyledi.nasıl istiyorsan öyle yap ama mutlu olacağın şeyleri yapmanı öneririm dedi.bende öle yaptım:) çok şükür rabbime.
sadece kabak çekirdeği yedim bol bol.hem sıkıntıya bire bir hemde folik açısından zengin.
belirtim oldu sanırım.2. gün başlayan uyku halii(hala devam ediyor) koku duyarlılığı ve 5.gün başlayan kasık ağrısı.
belirtiler adet belirtilerimle aynıydı.
rabbim güzel haberler paylaşmayı nasip etsin hepimize.AMİN
ooooh ohhhhhh maşallaahhhh büyüsün yumurtalar gelsin embriyolar inşallahhhIgnelerin 6.gunundeyim kasiklarim patlayacak gibi oluyor hele idarara sıkışma ya hic gelemoyorum sanki kasiklarimda biseyler büyümüş de patlayacak gibi hissediyorum
Merhaba. Ben de 1 Mayis da 2. asilamami oldum. İlk asilamam maalesef dusukle sonuclandi. Simdi cuma gununu bekliyorum kan testi yaptirmak icin. Dune kadar kasiklarim adet olacakmis gibi agriyordu. Ama bugun sanci falan yok. Acaba normal mi??
inşallah o mubarek günün hatrına güzel sonuçlar alırsın.. acaba normalmi diye kafanı takma lütfen. herkesin aynı olmazki..
Canım tabi ki öyle bir şey yok, senin döllenmen olmuş. Lütfen öyle düşünme ben sadece derdimi anlattım kuzum bunlar çok biliyo olsalardı döllenmeyi de başarırlardı. Bence bu embriyolog hatası ama bunu kanıtlamam mümkün değil maalesef
aminn kelebekimmm inşallah.. benim de bütüüün dualarım seninle ve diğer arkadaşlarımla...sağlıklı hayırlı olsunlar inşallahhhhhCanımmm gözün Aydın bütün çok iyi kaliteler tutacak iyi olmayanlar tutmayacak diye bir şey yok nasılsa. Gönlünü ferah tut canım çok heyecanlı çok şükür dualarım seninle sağlıkla olacak inşallah.
aminnnnn canım amiiiinnnnnncanım hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunup göbüşünde büyüsünler :)
aaaa su çok önemliiii ben hiç içmiyorum yaaa sağol canım hatırlattığın için vallaAyy hadi hayırlı olsun sakın sıkma canını bol bol dinlen su iç bebişlerin oksijene ihtiyacı var:)
valla bilmiyorlar nasıl karşılanacaklarını. bilseler çoktaaaaannnn gelirlerdi sıpalar :)Tabi yaa onlar bize bi gelseler pamuklara sarmalar sararız amaa kendileri kaybediyo işte😁😁
kuzucuklarımla uyudum canımmm valla nasıl güzel bi duyguymuş rabbime şükürler olsun.. buna da şükürler olsun.. bu dünyada en çok sevdiğim canımı verdiğim eşimle benim hücrelerim birleşti ya ölsem de gam yemem... Tutundukları günleri de görürüz inşallahhhhhhhAlxFa
Ayy canım benim yaa kuzucuklarınla uyucan bu gece ilk defa inşallah sımsı kı tutunurlarda ömür boyu bırakmazlar yakanı😄🙏🙏
tedaviniz hayırlarla sonuçlansın inşallah canım. ne ilaçlarına başladın?Merhaba
Bende haziranda tüp bebek tedavisine başlıyorum.
Bugün raporumu ve ilaçlarımı aldım. Hepimiz için hayırlı olsun
Evet canım, bana da ıkınmanın yasak olduğunu söyledi. Hatta kabız olusam kullanmam için bir ilaç ismi de verdi, ama ben almıyorum almayı da düşünmüyorum. Tuvalete biraz zor çıkar oldum açıkçası, ama ıkınmıyorum yine de. Az daha sabredelim inşallah, az kaldı.
Hayırlı olsun canım, hiç sıkma canını. Benim de tek embriyom oluşmuştu, 2.kalite, 3.gün transfer ettiler onu da. Bak sende 3 tane, elbet biri tutunur, kim bilir belki birden fazlası tutunur. Embriyologa sormuştum, 2.kalite embriyonun 1.kaliteye göre tutunma şansı yalnızca %5 daha düşük. Bu oran da çok yüksek değil bence, ben sonucumu cumartesi öğreneceğim, inşallah pozitif olur da sana da ümit olur 2.kalite embriyonun tutunmuş olması :)
Hayırlı olsun, Allah muvaffak etsin inş :)
Transfer den sonra en erken ne zaman belli olur tahlilde cikar ..?
Ilk denememde 7.gun yaptim 22 cikmisti ama sonra düştü. Böyle daha zormus.o yüzden bu sefer idrar yaparim ama kan yapmam son güne kadar :))) yani 7. Gün cikar sonuc ama sonra tekrar baktircan artis varsa gebesin inşallah :)
Memorial in internet sitesinde ikinmak öksürmek bir yere uzanmanin tutunmaya etkisi yoktur yazıyor. Onemli olan verilen ilaçları düzenli kullanmak diyor. Abartmayalim diye Dr oyle bir şey demistir.turk milleti olarak abartiriz.transferde mesane dolu olsun demişlerdi. Ben ve diğerleri okadar cok su icmisizki 2-3 kere tuvalete gonderdiler:)
hayırlı olsun canım tedavin inşallah.işten çıkılmazzz o kadar abartmamak lazım. evde düşün düşün geçermi o günler. işine dön ki kafan meşgul olsun bişeylerle.. burda çoğumuz çalışıyoruz. dün transfer oldum. yarın işe başlıyorum. yeterlicanım mrb bende cumartesi tedaviye başlıyorum inşallah. istanbulda yaşıyorum. ve senin gibi çalışıyorum. transferden sonraki 7 gün yıllık iznimi kullanicam. korkuyorum acaba işten mi çıkSam diyorum ama isimde iyi.. sende beni anlıyorsun canım
oooyyy kuzuumm kıyamamm.. benim de fena oldu. bebekten sakınmıyorum popomu koruduğum kadarBu pregesteron iğne kalçamı mahvetti resmen üstüne oturmuyorum, yatamıyorum. Hemşire hatası mı yoksa iğnenin kendisi mi böyle akşam nasıl vurdurucam diye korkmaya başladım şimdiden. Drun aldırdığı kutuda 5 tane var inşallah 5 gün sonra bitiyordur. Bir de bir kalçama bant yapıştırdık mecburen hep bir taraftan vurdurucam. Göbekten yaptırdığım kan sulandırıcı çok sızlatıyor. Allahım yardım et zaten hala opu ağrım devam ediyornormal tedavi süreci daha kolaydı.
ben 7 saat aralıksız kıpırdamadan yattım.:) 400 ne kadar az tutmuş ilaçların4-5 saat yatmak fazla gelmez mi? Sen bilirsin tabi de..Ben medipol değil memorialda oldum canım, 5.750 TL tedavi ücreti, üzerine de 400 küsür ilaç ücreti ödedim.
canımmmm seninle aynı gün olduğumuzu bilmiyormuydum unuttummu acabaKizlar dün transferim oldu.esimde morfoloji % 3 endometriozis var benim. Dualarinizi bekliyorum
hayırlı olsun canım tedavin..Selamın aleyküm,
Tedaviye başlayabilirsek çok mutlu olurum diyodum hep. Kist küçüldü tedaviye başladık bugün ilk iğnemi oldum ama vefat eden işçiler sebebiyle bir gram sevinmedim.
Allah her şeyin hayırlısını versin.
cevaplanır merak etmeBen buraya bişiy yazınca cevap yazılmıyo mu ne? Niye böyle yapıyonuz psikolojim çok bozuk zaten
çıktım canım bugün öğlene doğru. kendimi garip hissediyorum anne gibi:) bebeklerimle konuşuyorumCanım naptın cıktınmı hastaneden nasıl hissediyosun kendini iyimisin
kelebekiiimmm sıkma canını kuzum yaa.. allahtan ümit kesilmez. gece bol bol dua edelim.. olacak inşallah. düzene girecek embriyolar. sen pozitif ol. dualarım seninle...Arkadaşlarım maalesef canım çok sıkkın. Öğleden sonra hadi bi arayayım diye duramayıp embriyoloğu aradım. 11 yumurtadan kaçı döşendi dedim bi sorun var ilk kez karşılaşıyoruz ilk gün pn diye bişey oluşması gerekiyor bu oluşmadı sizinkilerde dedi. Hiç birindeyarın sabah bir daha bakacaklar eğer az da olsa bişey varsa transfer edecekler yoksa tedaviyi bitiriyoruz dediler. Eşimin son sperm değeri 1,5 milyon. Anlamıyorum 1 tane bile sperm bulunamadı mı? Dr sürekli tese ile 2 sperm bulduk biriyle hamile vs diyor peki burda nasıl bulunamadı. Yarın olmazsa Sürekli deneme yapacağız dedi. 7 ye kadar. Şaka gibi! Ben aynı ilaç iğne ve transfer bile yapılmayacak. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba. Ağlamaktan mahfoldum tutunmayabilir derken transfer bile olmayacak. Yarın sırf para için iki tane transfer edecekler zaten olmadığı için olmadı diyecekler ben anladım durumu. Çok mutsuzum ((
kelebekiimm sağlıklı olmaz diye bişey yok işte... benim de 2. gün transferi. neden sağlıklı olmasın karamsar olmaaaaaaaaaaaaa.5. günün mantığı neymiş ne yani laboratuarda senden daha iyi mi bakacaklar yavrularına?hangi anneden daha iyi bi laboratuar otramı varmış??İlk gün pn diye bir şeyin gelişmesi gerekiyormuş gelişmemiş. 2 gün transferi zaten çok sağlıklı olmaz ama eğer biraz bişey görürsem yarın transfer ederiz dedien iyisi 5. Günmüş. Ayy ne bileyim ya hayatımda hiç bu kadar üzülmemiştim
bak işte bi karamsar daha dövmek lazım siziiiiiiiiiiiiYa ben transfer olacam 2 çı gün yani yarin o zaman benım kide mi iyi degil . :s cnm üzülme .
ya ltfen arkadaşlar birbirimizxe destek olacakken karamsar ruh haline sokmayalım. ne düşünürsek o olacak. güzel düşünüyoruz güzel olacak.. bi video var inşallah bulabilirsem yükleyeyim de bi izleyin..mikroenjeksiyonda yumurtaların içine sperm girmemesi gibi bişey yokhıh işte senin esin gibi benim eşim gibi vakalarda bu yöntem çok sağlıklı değilmiş. zaten canlı hücre bulamadıkları için senin yumurtalarını dolleyememis olabilir. inşallah güzel sonuçlar alırsın biraz bekle bakalim canım. daha dün yapılmış. Nerde tedavi görmüştün hangi hastanede
12 gün diye biliyorum ama erken çıkan arkadaşlar var. 7. gün bi şansımızı denemek lazımTransfer den sonra en erken ne zaman belli olur tahlilde cikar ..?
Ayyy kizlar ilk transferimde bi hafta yatmistim.simdi sadece dün ve Bugün yattim.yani kalkiyorumda iş yapmiyorum.ama yarin kalkcam ise gitcem sonra saliya kadar gezip tozcam.haftaya cumarteside sonucumu öğrencem bebeklerim benimle şu an cok farkli bi duygu ya
Merhabalar bende bu ay tup bebis ins. 23 mayista gitcem suan dogum kontrol verdi onu kullaniom batibahatta taptiran varmi acaba
12 gün diye biliyorum ama erken çıkan arkadaşlar var. 7. gün bi şansımızı denemek lazım
bende aynen dün ve bugün dinlendim yarın iş başı.. rabbim hiç ayırmasın inşallah canımm.. benim içinde çok garip ane gibiyim şuanda. konuşuyorum onlarla:)
Yarın transfer oluyuyum :) haftaya pazara beklerim :) 11 çi gün idrar testi .. Hayırlısı cnm ..
çok iyi geçecek hep dua et. yatarken hep ayetel kürsi oku. tam transfer olurken bismillah çek.
Tmm cnm :) öyle yapacam :) transfer ne kadar sürüyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?