2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

canım senin yumurta toplama işlemin yapildimi. eşinden spermi nasıl aldılar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dün yapıldı, elimden mastürbasyonla aldılar.

hıh işte senin esin gibi benim eşim gibi vakalarda bu yöntem çok sağlıklı değilmiş. zaten canlı hücre bulamadıkları için senin yumurtalarını dolleyememis olabilir. inşallah güzel sonuçlar alırsın biraz bekle bakalim canım. daha dün yapılmış. Nerde tedavi görmüştün hangi hastanede

Canım çok şükür ben de kurtuldum sıra embriyo oluşmasında Rabbim yardımcımız olsun. Sen ne yaptın merak ettim Allah yardımcın olsun haberdar etmeyi unutma lütfen.
gözn aydın kelebekiiimmmm onlar artık rabbime emanet benim transfer bitti 6 taneden 3 tanesi transfer edilebilecek seviyeceymiş. biraz karamsarlığa yakınım ama baskılıyorum. bi bıraksam kendimi geçmez 12 gün
Arkadaşlar opu dan sonra bana 8 tane ilaç verdiler. Coraspirin, crinone jel, progrsteron iğne, zinco, 3 günde bir kalçaya yapıltırılacak bir bant, azitro, predrol, hibar kan sulandırıcı iğne. Size de verdiler mi?
crinone jel, zinco, bant, azitro, hibar tok bende
bana da bi poşet ilaç verdiler. bebeğin sana tutunsun diye acıya katlan güzel günler için

Bencede cnm hayırlısı üzme tatlı canını

aminn kelebekimmm inşallah.. benim de bütüüün dualarım seninle ve diğer arkadaşlarımla...sağlıklı hayırlı olsunlar inşallahhhhh
senin yumurta toplama nasıl geçti? sıkıtıntın olmadı dimi?
canım hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunup göbüşünde büyüsünler :)
aminnnnn canım amiiiinnnnnn
Ayy hadi hayırlı olsun sakın sıkma canını bol bol dinlen su iç bebişlerin oksijene ihtiyacı var:)

aaaa su çok önemliiii ben hiç içmiyorum yaaa sağol canım hatırlattığın için valla Allah razı olsun sıkmıyorum canımı artık rabbim ol desin olacak
Tabi yaa onlar bize bi gelseler pamuklara sarmalar sararız amaa kendileri kaybediyo işte😁😁
valla bilmiyorlar nasıl karşılanacaklarını. bilseler çoktaaaaannnn gelirlerdi sıpalar :)
AlxFa
Ayy canım benim yaa kuzucuklarınla uyucan bu gece ilk defa inşallah sımsı kı tutunurlarda ömür boyu bırakmazlar yakanı😄🙏🙏
kuzucuklarımla uyudum canımmm valla nasıl güzel bi duyguymuş rabbime şükürler olsun.. buna da şükürler olsun.. bu dünyada en çok sevdiğim canımı verdiğim eşimle benim hücrelerim birleşti ya ölsem de gam yemem... Tutundukları günleri de görürüz inşallahhhhhhh
Merhaba
Bende haziranda tüp bebek tedavisine başlıyorum.
Bugün raporumu ve ilaçlarımı aldım. Hepimiz için hayırlı olsun

tedaviniz hayırlarla sonuçlansın inşallah canım. ne ilaçlarına başladın?

inşallah canım senin sonucunu 4 gözle bekliyorum ve dua ediyorum.. inşallah tutar hepimize umut olur bebişin.. dikkat et kendine.

Ayyy kizlar ilk transferimde bi hafta yatmistim.simdi sadece dün ve Bugün yattim.yani kalkiyorumda iş yapmiyorum.ama yarin kalkcam ise gitcem sonra saliya kadar gezip tozcam.haftaya cumarteside sonucumu öğrencem bebeklerim benimle şu an cok farkli bi duygu ya

Transfer den sonra en erken ne zaman belli olur tahlilde cikar ..?

Ilk denememde 7.gun yaptim 22 cikmisti ama sonra düştü. Böyle daha zormus.o yüzden bu sefer idrar yaparim ama kan yapmam son güne kadar :))) yani 7. Gün cikar sonuc ama sonra tekrar baktircan artis varsa gebesin inşallah :)

sen beni görmelisin 4 litre içtim ben 12 de başladım içmeye.1buçuk 2 de alcaz dediler. habire içiyorum.. çok fena sıkıştım almadılar. 2-2.buçuk gibi yapcaz diye haber geldi. çişinin birazını yapsın demişler. nasıl yapcam ben yarısını töbe estafurullah.. yaptım hepsini.. hadiii başla bida su içmeye.. içtim içtim gene indi aşağıya 3 oldu hala yoklar. ne zaman alcakları belli olmazmış ben ne biliyim gittim tuvalete gıdım gıdım yapmayı da öğrendik sonunda. her tuvalete gittimde bir bardak daha bir bardak daha derken gene şişti mesane.. 4 oldu hala yoklar. ben heralde bi 20-30 kere gitmişimdir tuvalete böyle. 4 çeyrekte geldiler nihayet. aşağıda dedimki hemen yapılacaksa dayanırım yoksa 1 dk bile dayancak gücüm yok dedim. hemşire ultrasonla baktı ne içtin sen damacana falanmı dedi birazını boşalttı. allahım ne rahatlıktır o. daha başlamadılar. bi 10 dk sonra gene kan ter içinde kaldım biraz daha boşalt dedim geldi kız maşallah ne bu sünger gibi süzüyosun dedi bida koca bi torba daha boşalttı. sonra transfere başladılar. işlem biter bitmez dedim bida boşalt. bida boşalttı aynı kocaaa bi torba. 45 dk kadar yattım. çıkarken bida boşaltırmısınız dedim kız gülüyo aynen koca bi torba daha gitti. bida gelirmi dedi. valla bilmiyorum gelmez inşallah dedim. mesaileri bitcekmiş gitcekmiş kız. gelirse servisteki hemşirelere söyle boşaltsınlar kalkma dedi.
benim gibi olan yoktur dimiiiiiiiiiiii
hayırlı olsun canım tedavin inşallah.işten çıkılmazzz o kadar abartmamak lazım. evde düşün düşün geçermi o günler. işine dön ki kafan meşgul olsun bişeylerle.. burda çoğumuz çalışıyoruz. dün transfer oldum. yarın işe başlıyorum. yeterli
oooyyy kuzuumm kıyamamm.. benim de fena oldu. bebekten sakınmıyorum popomu koruduğum kadar yürürken bile komik yürüyorum. şişlik yok morarma yok ama yok böyle bi acı.. ne yürüyebiliyorun ne oturabiliyosun, ne oturduğun yerden kalkabiliyosun.. ne yatabiliyosun ne kıpırdayabiliyosun.. amaaa geçeceeekkk değer yavrularımız için.. kan sulandırıcı koldan yapılıyor. sanki kolumu koparıyorlar..opu ağrısı bende de devam ediyor. ara ara kahverengi lekelerim geliyor.
4-5 saat yatmak fazla gelmez mi? Sen bilirsin tabi de..Ben medipol değil memorialda oldum canım, 5.750 TL tedavi ücreti, üzerine de 400 küsür ilaç ücreti ödedim.
ben 7 saat aralıksız kıpırdamadan yattım.:) 400 ne kadar az tutmuş ilaçların
Kizlar dün transferim oldu.esimde morfoloji % 3 endometriozis var benim. Dualarinizi bekliyorum
canımmmm seninle aynı gün olduğumuzu bilmiyormuydum unuttummu acaba aynı gün alcaz haberlerimizi allahın izniyle.. dularım seninle arkadaşımmmm

hayırlı olsun canım tedavin..
Ben buraya bişiy yazınca cevap yazılmıyo mu ne? Niye böyle yapıyonuz psikolojim çok bozuk zaten
cevaplanır merak etme herkes aynı saatte girecek diye bişey yok
Canım naptın cıktınmı hastaneden nasıl hissediyosun kendini iyimisin
çıktım canım bugün öğlene doğru. kendimi garip hissediyorum anne gibi:) bebeklerimle konuşuyorum kafayı sıyırmam an meselesiD
kelebekiiimmm sıkma canını kuzum yaa.. allahtan ümit kesilmez. gece bol bol dua edelim.. olacak inşallah. düzene girecek embriyolar. sen pozitif ol. dualarım seninle...
kelebekiimm sağlıklı olmaz diye bişey yok işte... benim de 2. gün transferi. neden sağlıklı olmasın karamsar olmaaaaaaaaaaaaa.5. günün mantığı neymiş ne yani laboratuarda senden daha iyi mi bakacaklar yavrularına?hangi anneden daha iyi bi laboratuar otramı varmış??
Ya ben transfer olacam 2 çı gün yani yarin o zaman benım kide mi iyi degil . :s cnm üzülme .
bak işte bi karamsar daha dövmek lazım siziiiiiiiiiiii. benim de 2. gün ya kızz kendin biliyosun ya..
ya ltfen arkadaşlar birbirimizxe destek olacakken karamsar ruh haline sokmayalım. ne düşünürsek o olacak. güzel düşünüyoruz güzel olacak.. bi video var inşallah bulabilirsem yükleyeyim de bi izleyin..mikroenjeksiyonda yumurtaların içine sperm girmemesi gibi bişey yok zaten kendileri içeri sokuyolar nazlı yumurtanın içine tembel spermi:)

Merhabalar bende bu ay tup bebis ins. 23 mayista gitcem suan dogum kontrol verdi onu kullaniom batibahatta taptiran varmi acaba

Transfer den sonra en erken ne zaman belli olur tahlilde cikar ..?
12 gün diye biliyorum ama erken çıkan arkadaşlar var. 7. gün bi şansımızı denemek lazım

bende aynen dün ve bugün dinlendim yarın iş başı.. rabbim hiç ayırmasın inşallah canımm.. benim içinde çok garip ane gibiyim şuanda. konuşuyorum onlarla:)

Merhabalar bende bu ay tup bebis ins. 23 mayista gitcem suan dogum kontrol verdi onu kullaniom batibahatta taptiran varmi acaba

tedavin hayırlara vesile olur inşallah canım. kist mi varmış neden doğum kontrol verdi?

Yarın transfer oluyuyum :) haftaya pazara beklerim :) 11 çi gün idrar testi .. Hayırlısı cnm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…