sen beni görmelisin

4 litre içtim ben 12 de başladım içmeye.1buçuk 2 de alcaz dediler. habire içiyorum.. çok fena sıkıştım almadılar. 2-2.buçuk gibi yapcaz diye haber geldi. çişinin birazını yapsın demişler. nasıl yapcam ben yarısını töbe estafurullah.. yaptım hepsini.. hadiii başla bida su içmeye.. içtim içtim gene indi aşağıya 3 oldu hala yoklar. ne zaman alcakları belli olmazmış ben ne biliyim gittim tuvalete gıdım gıdım yapmayı da öğrendik sonunda. her tuvalete gittimde bir bardak daha bir bardak daha derken gene şişti mesane.. 4 oldu hala yoklar. ben heralde bi 20-30 kere gitmişimdir tuvalete böyle. 4 çeyrekte geldiler nihayet. aşağıda dedimki hemen yapılacaksa dayanırım yoksa 1 dk bile dayancak gücüm yok dedim. hemşire ultrasonla baktı ne içtin sen damacana falanmı dedi

birazını boşalttı. allahım ne rahatlıktır o. daha başlamadılar. bi 10 dk sonra gene kan ter içinde kaldım biraz daha boşalt dedim geldi kız maşallah ne bu sünger gibi süzüyosun dedi

bida koca bi torba daha boşalttı. sonra transfere başladılar. işlem biter bitmez dedim bida boşalt. bida boşalttı aynı kocaaa bi torba. 45 dk kadar yattım. çıkarken bida boşaltırmısınız dedim kız gülüyo

aynen koca bi torba daha gitti. bida gelirmi dedi. valla bilmiyorum gelmez inşallah dedim. mesaileri bitcekmiş gitcekmiş kız. gelirse servisteki hemşirelere söyle boşaltsınlar kalkma dedi.
benim gibi olan yoktur dimiiiiiiiiiiii

hayırlı olsun canım tedavin inşallah.işten çıkılmazzz o kadar abartmamak lazım. evde düşün düşün geçermi o günler. işine dön ki kafan meşgul olsun bişeylerle.. burda çoğumuz çalışıyoruz. dün transfer oldum. yarın işe başlıyorum. yeterli
oooyyy kuzuumm kıyamamm.. benim de fena oldu. bebekten sakınmıyorum popomu koruduğum kadar

yürürken bile komik yürüyorum. şişlik yok morarma yok ama yok böyle bi acı.. ne yürüyebiliyorun ne oturabiliyosun, ne oturduğun yerden kalkabiliyosun.. ne yatabiliyosun ne kıpırdayabiliyosun.. amaaa geçeceeekkk değer yavrularımız için.. kan sulandırıcı koldan yapılıyor. sanki kolumu koparıyorlar..opu ağrısı bende de devam ediyor. ara ara kahverengi lekelerim geliyor.
ben 7 saat aralıksız kıpırdamadan yattım.:) 400 ne kadar az tutmuş ilaçların
canımmmm seninle aynı gün olduğumuzu bilmiyormuydum unuttummu acaba

aynı gün alcaz haberlerimizi allahın izniyle.. dularım seninle arkadaşımmmm