- 25 Ağustos 2012
- 739
- 572
- 158
Canımsin yaa bu moralsizlikte yüzümü güldürdün ya allah da senin yüzünü güldürsun inşallah. Annelerine gelsin benim yavrularim inşallah. Anneleri onlara daha güzel bakar:)
Merhaba
Bende haziranda tüp bebek tedavisbaşlıyorum.
Bugün raporumu ve ilaçlarımı aldım. Hepimiz için hayırlı olsu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kizlarrr. Herkesin denemeleri hayirli bebekli olsun ins.:).
Bende dun hastaneyi aradim ne zmn gelmem lazim ne yapmam lazim diye adetin 2.gunu gelin dedi baskada bisey demedi. Doktorumu aricam bide. Gun yaklastikca dahada heyecan basti boyle degildim ben :$
En cokta calisirken tum bunlar nasil olacak stresi yasiyorum. Buradaki herkes ev hanimi mi :/
Kızlar bugün transferin 8.günündeyim ama karnım baya şişti afedersiniz gaz problemi de var. Doktorum ıkınman yasak dediği için bir türlü rahatlayamıyorum. Karnım davul gibi gergin. Böyle bir şişkinlik yaşayan var mı aranızda?
İyi aksamlar canlarimmm mesajlari alıntı yapamadim kusura bakmayin lütfen. Hastanedeyim yarın akşam eve gidince yazarım detaylıca. Şu an yatıyorum. 16.36da verdiler yavrularımi bana. 3tane iyi kalite.(çok iyi değil ama) yarın gorusuruz iyi bakın kendinize ve kuzucuklariniza çok öptüm hepinizi :-*:-*:-*
Merhaba
Bende haziranda tüp bebek tedavisine başlıyorum.
Bugün raporumu ve ilaçlarımı aldım. Hepimiz için hayırlı olsun
teşekkürler,sonucunuz ne olduDevlette yaptırmadım bilmiyorum ama özelde 5500 civarı tutuyor. İlaçlar dahil. Hastaya göre ve ilaç sayısına göre fiyatta oynamalar olabilir.
teşekkürler,sonucunuz ne oldu
Devlette yaptırmadım bilmiyorum ama özelde 5500 civarı tutuyor. İlaçlar dahil. Hastaya göre ve ilaç sayısına göre fiyatta oynamalar olabilir.
Henüz sonucu almadık bugün 7. Günümüz bekliyoruz canım..
Merhaba
Bende haziranda tüp bebek tedavisine başlıyorum.
Bugün raporumu ve ilaçlarımı aldım. Hepimiz için hayırlı olsun
Ignelerin 6.gunundeyim kasiklarim patlayacak gibi oluyor hele idarara sıkışma ya hic gelemoyorum sanki kasiklarimda biseyler büyümüş de patlayacak gibi hissediyorum
BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM
ecepelin......trn:.....................sonuç 11 mayıs bhcg 12.gün 830
flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs bhcg 11.gün 775
lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs bhcg 12.gün 803
amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs
sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs
cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs
0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs
süheylab...trn:10 mayıs...........sonuc*19 Mayıs
hatibulut.....trn:10 mayıs..........sonuç 25 mayıs
kırlangıçhayal..trn:5 mayıs.........sonuç 16 mayıs
Bana da normal hayatına dön dedi ama kabız olma ve ıkınma dedi. Amaan bu doktorların da hepsi ayrı:) sem kaçıncı günündeydin?
Bana da normal hayatına dön dedi ama kabız olma ve ıkınma dedi. Amaan bu doktorların da hepsi ayrı:) sem kaçıncı günündeydin?
Evet canım, bana da ıkınmanın yasak olduğunu söyledi. Hatta kabız olusam kullanmam için bir ilaç ismi de verdi, ama ben almıyorum almayı da düşünmüyorum. Tuvalete biraz zor çıkar oldum açıkçası, ama ıkınmıyorum yine de. Az daha sabredelim inşallah, az kaldı.
Hayırlı olsun canım, hiç sıkma canını. Benim de tek embriyom oluşmuştu, 2.kalite, 3.gün transfer ettiler onu da. Bak sende 3 tane, elbet biri tutunur, kim bilir belki birden fazlası tutunur. Embriyologa sormuştum, 2.kalite embriyonun 1.kaliteye göre tutunma şansı yalnızca %5 daha düşük. Bu oran da çok yüksek değil bence, ben sonucumu cumartesi öğreneceğim, inşallah pozitif olur da sana da ümit olur 2.kalite embriyonun tutunmuş olması :)
Hayırlı olsun, Allah muvaffak etsin inş :)
Hep konuşur dururduk tüp bebek tüp bebek diye sonunda başıma geldi icimde tuhaf hisler var Rabbim gönlümuze göre versinaynıları bendede oldu canım hele transfer yparken idrara sıkışık olmak gerekiyomuş ya ben zor geçirdim o saatler transferden sonra biile bi kaçgün gidiyo yumurtalıklar mesaneyi sıkıştırıomuş ondan canım idrara sıkışma hissi ama şimdi yok allahtan
Bu pregesteron iğne kalçamı mahvetti resmen üstüne oturmuyorum, yatamıyorum. Hemşire hatası mı yoksa iğnenin kendisi mi böyle akşam nasıl vurdurucam diye korkmaya başladım şimdiden. Drun aldırdığı kutuda 5 tane var inşallah 5 gün sonra bitiyordur. Bir de bir kalçama bant yapıştırdık mecburen hep bir taraftan vurdurucam. Göbekten yaptırdığım kan sulandırıcı çok sızlatıyor. Allahım yardım et zaten hala opu ağrım devam ediyornormal tedavi süreci daha kolaydı.
Bu aşamada sabret canım mutlu sona az kaldı bendede hafif sıkıntılar oluyor ama atlaticaz benim asıl korkum vurundugumuz bu iğneler direk hormon ve çok kilo yapıyormuş ben şu halde bile transfer gününe kadar ne verebilirsem diye hergün didiniyorum:)
BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM
ecepelin......trn:.....................sonuç 11 12.gün 830
flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs bhcg 11.gün 775
lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs bhcg 12.gün 803
amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs
sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs
cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs
0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs
süheylab...trn:10 mayıs...........sonuc*19 Mayıs
hatibulut.....trn:10 mayıs..........sonuç 25 mayıs
kırlangıçhayal..trn:5 mayıs.........sonuç 16 mayıs
Hay Maşallah tebarekAllah tebrik ederim canlarım benim Rabbim tamamina erdirsin ha gayret darisi diğer sonuçlara ve bize olsun bilgisayar yapilinca sonuclari geciririm listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?