Canım çok şükür gözümüz Aydın ikimizinde. Ben direk uyutuldum anestezi ile bir tek drum biz hazırız dediğini hatırlıyorum. Bir de atlayarak uyandığımı. İçimden sadece ağlamak geldi belki yalnız olduğum için eşimi almadılar, bayan götürmek gerekiyormuş. Başka doğum yapanlar vardı orda. Uyandığımda bevek ağlıyordu odada o bilinçle doğum yapmış rahatlamışım bebeğim ağlıyor sandım:)) zaten anesteziyi yiyin e süper kahraman oldum bir sürü kişiyi kurtardım çok komikti:) uyandığım an çok fenaydı başım döndü tansiyonum mide bulantısı şu an hiç bir ağrım yok ama çok şükür. Bu arada bana 8 tane ilaç verdiler. Coraspirin, crinone jel, progrsteron iğne, zinco, 3 günde bir kalçaya yapıltırılacak bir bant, azitro, predrol, hibar kan sulandırıcı iğne. Sana da verdiler mi?
Eşim hep yanımdaydı şükür ama o ağlamak bendede oldu hersey bittikten sonra, nedense zoruma gitti , yemek getirdiler onu yemeye çalıştım . Yok cnm bana birsey vermediler serum içine ilaç verdiler , crinone de yarından başlıyacam başka birsey yok. Ama az olsa ağrım var benım, yumurtaları gördüm ama :))