2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Selamın aleyküm,

Tedaviye başlayabilirsek çok mutlu olurum diyodum hep. Kist küçüldü tedaviye başladık bugün ilk iğnemi oldum ama vefat eden işçiler sebebiyle bir gram sevinmedim.
Allah her şeyin hayırlısını versin.

Ben buraya bişiy yazınca cevap yazılmıyo mu ne? Niye böyle yapıyonuz psikolojim çok bozuk zaten

Al benden de o kadar... bu kadar insanın vefatının üzerine bende de ne heyecan kaldı ne bişey. Çok moralim bozuk Allah ailelerine yardımcı olsun

Kuzum neden moralini bozuyorsun daha ilk ignene baslamissin .azicik kalk silkelen hadi bakim :))))

Her gidişimde bişiy çıkıyo ya multikistik yazmışlar dosyaya hemşireye sordum çok fazla yumurta demek dedi. Ama iyi bişiy değil galiba. Hayırlısı bakalım bismillah dedik. Umudumsun :) dr keyfine bak rahat ol falan diyo da olamıyorum.

Al benden de o kadar... bu kadar insanın vefatının üzerine bende de ne heyecan kaldı ne bişey. Çok moralim bozuk Allah ailelerine yardımcı olsun

Amin. Karışık duygular içindeyim. Depremde hissettiklerimizin daha fenası.

Banada her gittigimde bisey diyolar bide hep farkli ilac igne veriyolar bnde bu sefer hicbisey sormadim umarim güzel bi örnek olurum sana

Canim normal mikroenjeksiyon yapildi ivf oluyo sanirim
Yok. Mikroda spermi yumurtaya enjekte ediyorlar. Normal ivfte soermleri yumurtanın bulunduğu kültüre bırakıp kendi döllensin diye bekliyorlar. Hangisini yaptılar acaba. Bizde de morfoloji % 1 ondan merak ediyorum

Yok. Mikroda spermi yumurtaya enjekte ediyorlar. Normal ivfte soermleri yumurtanın bulunduğu kültüre bırakıp kendi döllensin diye bekliyorlar. Hangisini yaptılar acaba. Bizde de morfoloji % 1 ondan merak ediyorum

Bizim de morfoloji %1, mikroenjeksiyon yapıldı. Bu kadar detaya kafa yormayın bence, her bir detayı bilmek her şeyi araştırmaya çalışmak daha yorucu geliyor bana. Güvendiğiniz ve emin olduğunuz bir merkezdeyseniz siz üzerinize düşeni yapın, bırakın gerisini doktorlar embriyologlar halletsin. Ben en başta merkez için çok araştırdım ve kendimi gözüm kapalı doktoruma teslim ettim. Zaten bilmemiz gerekenleri söylüyorlar, kafa yordukça beklemek zorlaşıyor çünkü bu nedenle söylüyorum, rahat olun.

Canim verdikleri kagida baktim mikroenjeksiyon yaziyo

Kuzum senin transferin olmuş ben yeni gördüm
Heyecanlı bekleyiz başladı desene inşallahhhh son tedavin olur bebişin veya bebişlerin ömür boyu annesine sıkı sıkı tutunur inşallahh

Ya senle ovulasyon konusuyoduk hehe bak sen hamissin sira bnde o zaman

mrb canım... bizde tedaviye başlıyoruz ama sperm sayısı az ve hareketli sperm olmadığndan dolayı mikro tese yani ameliyatla sperm alınacak eşimden... biizm tedavimiz böyle olacak.. sizindemi öyle cnm

Bizim sayi ve hareketlilik yuksek ama morfoloji % 1. Daha adet olmadım lucrin kullanıyorum. Doktora gidince sorucam ama bize de mikro yapılır gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…