Mrb kızlar. Yeni arkadaşlar var hoşgeldiniz tedaviniz hayırlara vesile olur inşallah.
Bugün opu yapılacak arkadaşlarin rabbim yardımcısi olsun.
Bende merkeze geldim. 2gün transferini sordum. Neden diye. Çok kaliteli görmemiş embriyolog. Sürekli dışarı çıkaramiyoruz dedi. Transfer yapılacak gibi hazırlayaçaklar beni 12de. Embriyolari da çıkaracak o an karar verecek transfere. İyi durumdalarsa yarın yapacak. Moralim çok bozuldu eşime belli etmemeye çalışiyorum. İnşallah iyilerdır allahim nolur allahim((( dua edin bana da lütfen (( bu moralle 12gün geçmez de
canım sakın üzme kendini.allah yar ve yardımcın olsun.emin ol allah ol derse karşısında hiçbişey duramaz.içini ferah tut gerisini allaha bırak.
Aaa öyle mora bozukluğu olmaz ama iyi dusunmeye calis. Böylesi hayirlidir ins. Sen canini sıkma :) hepside guzel güzel sana bebis olur ins
tedavin hayırlı olsun canım bende puregon ile 5. günümdeyim gonal f ile arasındaki fark nedir bilmiyorum bide bugün uyudum kaldım ve iğne saatii geçirdim 2,5 saat sonra vurundum İnşallah kötü bişey olmaz
Canım eğer yumurtalık rezervi iyiyse hepsi aynı boyutta olsun diye yumurta baskilayici tedaviyle başlanıyor.benim sorunum yok değerlerim iyi doktor bu tedaviye başlattı
Kızlar ben bu topiği gormedım ve görünce çok sevindim bnde bu ay tedaviye başladım bugün adetin 7.günü 3.gun iğneme başladım yarın kontrol var çok heyecanlıyım bizde sorun eşimin sperm sayısı az varıkosel vardı ameliyat olduk ve şimdide tüp bebek macerası başladı inşallah yarın güzel şeyler söyler doktorum 😊😊
Elimde değil ama yazdıklarinizla az da olsa moral buluyorum. Allah razı olsun
Canımsin yaa bu moralsizlikte yüzümü güldürdün ya allah da senin yüzünü güldürsun inşallah. Annelerine gelsin benim yavrularim inşallah. Anneleri onlara daha güzel bakar:)Cnm sakın üzülme rabbim ol dedikten snra en güzeli olur bak bebişlr iki günlük olmuş bile orda beceremiyolar belki annelerinin göbüşünü istiyolardır dimi☺ sen ferah tut gönlünü herşeyin en iyisi seninle olsun🙏🙏🙏
Evdeyiz canım. 9 da aldılar içeri süper Kahraman oldum bir ara meğer anesteziyi vermiş uyutmuşlar o sıra beni:) sonrası kabus gibiydi allahıma çok yalvardım kimseye yaşatma diye. Anestezi yaptı herhalde 10 da uyandım hastaneden 12 de çıktık ama ben nerdeyse yürüyemeyecek durumdaydım ve zaten arabaya binince evin yolu hiç bitmedi kusa kusa geldim. Maalesef bünyeden bünyeye farkedermiş ya da ben üşüttüm midem çok kötü. Hala çıkarıyorum. ilaçların hiç birini daga içmedim çünk bid şey yemedim. Çok şükür 11 yumurta toplanmış allahım hayırlı evlat nasip etsin, şu halimi görseniz acırsınız çok müşkül durumdayım Rabbim de acısın inşallah:) haber et cnm habersiz birakma.. Bende kalktım erkenden 1 buçuk saat sonra bizde yollara düşecez :)
Kendine dikkat et .
mrb arkadaşım. hazırlık derken çok anlamadım ama açıklamaya çalışayım. kan tahlili yapıyorlar. rezervlerine kistin miyomun varmı ultrasonografi çekiyorlar. hsg çekiyorlar. eşinin sperm analizini yapıyorlar. daha önce sarılık kızamık vb hastalık geçirip geçirmediğine ve hiv virüsü varmı yokmu ona bakıyorlar. sonra tedavi planı çıkarıyorlar
Canim.bende korkuyor dum ilk iğneyi yapana kadar ama.oyle korkacak bişey yok rahat ol alisiyosun zaten:) hayırlı olsun tedavin..merhaba dr um bana da puregon yazdı bugün öngörüşmem var adetim 17-18 i gibi olacak.iğneler acıtıyo mu yakıyo mu çok merak ediyorum.geçen ay heyecan içindeydim ama yerini korku aldı
Canim.bende korkuyor dum ilk iğneyi yapana kadar ama.oyle korkacak bişey yok rahat ol alisiyosun zaten:) hayırlı olsun tedavin..
Kizlarr bol dua edin bizde şimdi yolla çikaçaz :)) dualarınızı eksik etmeyınız, ihtiyacım var :)!
Mrb kızlar. Yeni arkadaşlar var hoşgeldiniz tedaviniz hayırlara vesile olur inşallah.
Bugün opu yapılacak arkadaşlarin rabbim yardımcısi olsun.
Bende merkeze geldim. 2gün transferini sordum. Neden diye. Çok kaliteli görmemiş embriyolog. Sürekli dışarı çıkaramiyoruz dedi. Transfer yapılacak gibi hazırlayaçaklar beni 12de. Embriyolari da çıkaracak o an karar verecek transfere. İyi durumdalarsa yarın yapacak. Moralim çok bozuldu eşime belli etmemeye çalışiyorum. İnşallah iyilerdır allahim nolur allahim((( dua edin bana da lütfen (( bu moralle 12gün geçmez de
ya birsürü kriteri var canım araştırma hastanesinde en az iki kere aşılama şartı,yaş, evlilik süresi falan ama bizde ikimizde de sıkıntı olmadığı için biraz zahmetli oldu. eşinde problem varsa daha kolay olabilir özelde yaptırdığım aşılamalar vs sağlık müdürlüğünde onaylatınca kabul ediyolar canım araştırmak lazım
ne aşılaması cnm bizde aşılama yapacak sperm yok.. azosperm hastası eşim...
ama tüm tahlillleri özelde yapıldı... rapor için aynı şeyleri devlette mi yaptıırp öyle rapor verirlerki
Canım haber bekliyorum senden...
Canim bende evdeyim Sukur iyiyim , eve gelene kadar öldum bende, tansiyonum dusuktu yoksa Sukur iyi gecti bastan sola sersem sersem izledim , bittikten sonra birsey hatırlamıyorum , iç çamasiri giydirmişler yatağa geldım hatırlamiyorum, eşim hep yanımdaydı. 9 yumurta toplandı yarın arıyacam haber alacam .. Kanamam oldu baya başta .. Sen nasılsın cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?