2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Eşim hep yanımdaydı şükür ama o ağlamak bendede oldu hersey bittikten sonra, nedense zoruma gitti , yemek getirdiler onu yemeye çalıştım . Yok cnm bana birsey vermediler serum içine ilaç verdiler , crinone de yarından başlıyacam başka birsey yok. Ama az olsa ağrım var benım, yumurtaları gördüm ama :))

Yaaaa çok merak ediyordum ben de yumurtaları. Nasıl bişeylerdi?:)) Hatta rüyamda gördüm Dr görmek ister misiniz embriyo oluşturma işlemini diyor evet diyorum ve orda görüyorum:) ama rüya tabi gerçekte olmadı eve zor geldik :)))

Nokta kadar birşey cnm ya .. Pek birşey anlaşılmıyor .. Cnm ben eşimle dişari çakacam biraz yürücem açılırım .. Sersem gibi oldum. Evde dura dura

saol canımcım
beni cumartesi çağırdılar kese görmeye ama gitmiycem..2 hafta bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum allah kısmet derse..
böylesi daha iyi inan.hem kese hem minik pıtpıtları görücez inşaALLAH.
ALLAH sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin hepimize canım.

meslektaşız canım..inan daha acı imtihanlar var.rabbim hakkında en hayırlısını verecektir arkadaşım.bize düşen dua ve sabır.
sende öyle yapmışsın.dualarımız hepimize inşaallah.

genelde çalışıyoruz..hiç stres yapma canım.ben transferin 3.günü yola çıktım 4saatlik ve 4.gün işe başladım.RABBİM yeterki ol desin.

canımmm.moral bozmak yok.rabbimin emrinin önünde hiç bişey duramaz.dualarını arttır tabii umudunuda.ben inanıyorum. olacak inşaALLAH.
Canim hayırlı olsun bu dönem'de neler yaptın neler'e dikkat ettin belirtilerin var miydi ayrıca özellikle yediğin birsey var mi

Son düzenleme:
Ignelerin 6.gunundeyim kasiklarim patlayacak gibi oluyor hele idarara sıkışma ya hic gelemoyorum sanki kasiklarimda biseyler büyümüş de patlayacak gibi hissediyorum

BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM

ecepelin......trn:.....................sonuç 11 mayıs bhcg 12.gün 830

flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs bhcg 11.gün 775

lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs bhcg 12.gün 803

amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs

sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs

cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs

0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs

süheylab...trn:10 mayıs...........sonuc*19 Mayıs

hatibulut.....trn:10 mayıs..........sonuç 25 mayıs

ARKADAŞLAR LİSTEYİ KOPYALAYARAK KENDİNİZİ EKLERSENİZ TAKİP KOLAY OLACAK SANKİ...

Ignelerin 6.gunundeyim kasiklarim patlayacak gibi oluyor hele idarara sıkışma ya hic gelemoyorum sanki kasiklarimda biseyler büyümüş de patlayacak gibi hissediyorum

Çok normal canım..ben iğne yapılırken esnemeye korkuyodum...sık dişini:)
bu arada nickini çok beğendim

Merhaba. Ben de 1 Mayis da 2. asilamami oldum. İlk asilamam maalesef dusukle sonuclandi. Simdi cuma gununu bekliyorum kan testi yaptirmak icin. Dune kadar kasiklarim adet olacakmis gibi agriyordu. Ama bugun sanci falan yok. Acaba normal mi??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar bugün transferin 8.günündeyim ama karnım baya şişti afedersiniz gaz problemi de var. Doktorum ıkınman yasak dediği için bir türlü rahatlayamıyorum. Karnım davul gibi gergin. Böyle bir şişkinlik yaşayan var mı aranızda?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyi aksamlar canlarimmm mesajlari alıntı yapamadim kusura bakmayin lütfen. Hastanedeyim yarın akşam eve gidince yazarım detaylıca. Şu an yatıyorum. 16.36da verdiler yavrularımi bana. 3tane iyi kalite.(çok iyi değil ama) yarın gorusuruz iyi bakın kendinize ve kuzucuklariniza çok öptüm hepinizi :-*:-*:-*

Arkadaşlar opu dan sonra bana 8 tane ilaç verdiler. Coraspirin, crinone jel, progrsteron iğne, zinco, 3 günde bir kalçaya yapıltırılacak bir bant, azitro, predrol, hibar kan sulandırıcı iğne. Size de verdiler mi?

evet canım hemen hemen aynılarını verdiler bant ve zinco yok ama vitamin kombinasyonu verdiler onun yerine heralde

Son düzenleme:

Var:)bana dr öyle bir şey demedi normal hayatiniza donun dedi

Canımmm gözün Aydın bütün çok iyi kaliteler tutacak iyi olmayanlar tutmayacak diye bir şey yok nasılsa. Gönlünü ferah tut canım çok heyecanlı çok şükür dualarım seninle sağlıkla olacak inşallah.

canım hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunup göbüşünde büyüsünler :)

Var:)bana dr öyle bir şey demedi normal hayatiniza donun dedi

Bana da normal hayatına dön dedi ama kabız olma ve ıkınma dedi. Amaan bu doktorların da hepsi ayrı:) sem kaçıncı günündeydin?

Ayy hadi hayırlı olsun sakın sıkma canını bol bol dinlen su iç bebişlerin oksijene ihtiyacı var:)

Çok normal canım..ben iğne yapılırken esnemeye korkuyodum...sık dişini:)
bu arada nickini çok beğendim

Teşekkür ederim canim senin sonucun ne oldu telefondan girdiğim için pek bakamiyorum listeye
hayirli sonucu almış gibisin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…