Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kizlarrr. Herkesin denemeleri hayirli bebekli olsun ins.:).
Bende dun hastaneyi aradim ne zmn gelmem lazim ne yapmam lazim diye adetin 2.gunu gelin dedi baskada bisey demedi. Doktorumu aricam bide. Gun yaklastikca dahada heyecan basti boyle degildim ben :$
En cokta calisirken tum bunlar nasil olacak stresi yasiyorum. Buradaki herkes ev hanimi mi :/
İnşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder bu arada ne zaman test yapacaksn
aaa gerçekten mi . hayırlı olsun canım. iyi bir merkez. ulun bey çok iyi diyorlar. sen nekadara yaptıriyosun. ilk görüşmeye bende gitmek istiyorum. ilk görüşme ucretliymis. 200 lira. ya orda yaptırmak istemedim boşa niye veriyorum diye gitmedim. kararsiZim. senin nasıl oldu canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tedavin hayırlı olsun canım bende puregon ile 5. günümdeyim gonal f ile arasındaki fark nedir bilmiyorum bide bugün uyudum kaldım ve iğne saatii geçirdim 2,5 saat sonra vurundum İnşallah kötü bişey olmaz![]()
Bende dun hastaneyi aradim ne zmn gelmem lazim ne yapmam lazim diye adetin 2.gunu gelin dedi baskada bisey demedi. Doktorumu aricam bide. Gun yaklastikca dahada heyecan basti boyle degildim ben :$
En cokta calisirken tum bunlar nasil olacak stresi yasiyorum. Buradaki herkes ev hanimi mi :/[/
Bir çoğumuz çalışıyoruz canım ben yıllık izinlerimi kullandım şimdi sonucu öğrenene kadarda 5 gün rapor aldım sağolsunlar işyerim çok anayışlı eğer pozitifi görürsem 2 ay kadar işe gitmeyi düşünmüyorum (daha önce düşük tecrübelerim olduğu için )
daha büyük heyecanların olacak bu arada şimdi ben o moddayım :)
istanbul-kadıköy canım bahçeci umut şimdilik çok memnunum bakalım:130:
istanbulu düşünseydim benim de tercihim orası olurdu inşallah güzel haberlerini duyarız çok az kalmış seninkaç embriyo transfer edilmişti?
evet canım doktorum ulun bey ilk görüşme 250 lira verdim benim raporum var canım oranın da sgk ile anlaşması var zaten
3000-3500 civarı para harcadık ilaçllar dahil ama ücretli yaptırmak istiyorsan fiyat daha çok ben çok araştırdım ve oraya karar verdim
En cokta calisirken tum bunlar nasil olacak stresi yasiyorum. Buradaki herkes ev hanimi mi :/[/
Bir çoğumuz çalışıyoruz canım ben yıllık izinlerimi kullandım şimdi sonucu öğrenene kadarda 5 gün rapor aldım sağolsunlar işyerim çok anayışlı eğer pozitifi görürsem 2 ay kadar işe gitmeyi düşünmüyorum (daha önce düşük tecrübelerim olduğu için )
herkes farklı bişey söylüyo dinlenme konusunda.ben de çalışıyorum memurum ama insanla uğraşırken ister istemez stres oluyo kimisi dinlenmenin faydasından bahsediyo kimi evde beklemek daha stresli diyo kafam çok karışık ben ne yapıcam bilmiyorum
uzun protokolü bend e cok arastırdım rezervi iyi olanlara yapılıyor deniyor her yerde ama bence bu dogru bi açıklama degil bana da odamdaki kıza da(23 yasındaki bol yumurtalı:) kıza da ki benim rezervim de 2.90larda kısa protokol yapıldı..
arkadasıma da ilk denemesinde kısa protokol yapıldı rezerv sorunu yoktu sadece tup kapalıydı..ikinci denemesinde uzun protokol yapıldı ve simdi hamile..eger rezerv sorunu yok diye yapılsaydı arkadasıma ilkinde uzun 2.sinde kısa protokol yapılırdı.ilki kısa da tutmazsa 2.de uzun deneniyor amac degişik bi şey uygulamak ilki uzunsa tutmazsa ikinci de kısaya dönüyorlar..maksat farklı cevaplar alabilmek her bunye farklı cunku...[/QUOTE
sadece yumurta rezervine bağlı olmayabilir elbette takip eden doktor hastalık geçmişine göre en uygun tedavi programını uygulayacaktır. RAbbim hayırlı zamanda bebişlerimize kavuştursun inşallah![]()
Bunlara takilmayacagim canım kim ne derse desin evliyim elbette olaçak kime ne der kirar geçerim hepsini en fazla.benden değerli değiller ya:)Ahhhh canım ya bunca sıkıntının arasında bir de bununla uğraşıyoruz. Benim de kimse bilmiyor ama resmen yoruldum! İnşallah bi hamile kalayım diycem herkese:) Rabbim nasip etsin bize...
Aynen canım :) ben de şu anda merkezdeyim. Bakalım neler olacakbenimde 12 yumurta 10 tanesine işlem yapıldı 6 tanesinin 1 tanesini transfer yaptılar ne kadar çok benziyor kaderimiz:)
herkes farklı bişey söylüyo dinlenme konusunda.ben de çalışıyorum memurum ama insanla uğraşırken ister istemez stres oluyo kimisi dinlenmenin faydasından bahsediyo kimi evde beklemek daha stresli diyo kafam çok karışık ben ne yapıcam bilmiyorum
işin stresine bağlı canım benim işim çok stresli o yüzden evde geçirmeyi düşünüyorum bu süreci hele memursan hiç dert etme al raporu dinlen riske atma derim
nasıl rapor aldın canım yaa.. rapor almak zormu.. biz eşimin tüm tetkiklerini özelde yaptırdık buna istinaden rapor alamayız demi
Mrb kızlar. Yeni arkadaşlar var hoşgeldiniz tedaviniz hayırlara vesile olur inşallah.
Bugün opu yapılacak arkadaşlarin rabbim yardımcısi olsun.
Bende merkeze geldim. 2gün transferini sordum. Neden diye. Çok kaliteli görmemiş embriyolog. Sürekli dışarı çıkaramiyoruz dedi. Transfer yapılacak gibi hazırlayaçaklar beni 12de. Embriyolari da çıkaracak o an karar verecek transfere. İyi durumdalarsa yarın yapacak. Moralim çok bozuldu eşime belli etmemeye çalışiyorum. İnşallah iyilerdır allahim nolur allahim((( dua edin bana da lütfen
(( bu moralle 12gün geçmez de
işin stresine bağlı canım benim işim çok stresli o yüzden evde geçirmeyi düşünüyorum bu süreci hele memursan hiç dert etme al raporu dinlen riske atma derim
heralde gidişata göre karar vericem.ilk 3 gün almayı düşünüyorum gerçi benim dr um hiç vereceğe benzemiyo ama.sonrasında sıkılırım sanırım işte en azından kafam oyalanıyo.hayırlısını versin rabbim herkes için.
Bende yillik iznimi kullansam diyorum 1 hafta yetmez mi yani .Ben tedaviye başlar baslamaz 20 gun rapor aldim.19 mayıs test günüm 21 mayis is başı. Cumartesi transferim oldu. Şimdi evde tv seyrediyorum. Ve en kötüsü bekliyorum. Transfer e kadar cok rahattim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ooh ne guzel:) benim isyerimde yabanci degil ama biz tup bebegi henuz kimseye soylemedik. O bakımdan sıkıntı olacaktir.neyse hayirlisi bakalım simdi yasamadigim icin anlatilan hersey bana zor ve uzun geliyor:)