2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Arkadaslar mrb aranıza yeni katıldım 3 mayıs da transferım oldum 15 sonuc ogrenıcem bu zamana kadar cok rahattım ama su 3 gunden berı karamsarlık uzerımde ya olmadıysa dıe cok zormus beklemek Allah isteyen herkese nasıp etsin

İniallah pozitif sonuç alırsın canım benim de test tarihi 17 mayıs aynen ilk günler daha rahattım şimdi yaklaştıkça huzursuzluk oldu. Allah tüm isteyenlere sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. İçimizi ferahtutalım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldin canım o karamsarlık maalesef var negatif enerjiyi çağırmyalım iyi düşünelim iyi olsun hayırlı olsun canım

tedavin hayırlı olsun canım bende puregon ile 5. günümdeyim gonal f ile arasındaki fark nedir bilmiyorum bide bugün uyudum kaldım ve iğne saatii geçirdim 2,5 saat sonra vurundum İnşallah kötü bişey olmaz

merhaba canım 59 görünce tekirdağ diye düşündüm hayırlısı olsun canım güzel haberlerini alırız inşallah

Canım bişe sormak istiyorum uzun protokol neye göre başlanıyo yani lucrin le niye başlanıyo tedavine

Canım eğer yumurtalık rezervi iyiyse hepsi aynı boyutta olsun diye yumurta baskilayici tedaviyle başlanıyor.benim sorunum yok değerlerim iyi doktor bu tedaviye başlattı

Kızlar benımde 6 yumurta toplandı 5 tanesı ıyı dedıler 5 tanenın ıcınden 2 dollendı 2 tane transfer ettıler bakalım inş hayırlısı olsun hepımuz için

istanbul-kadıköy canım bahçeci umut şimdilik çok memnunum bakalım:130:

aaa gerçekten mi . hayırlı olsun canım. iyi bir merkez. ulun bey çok iyi diyorlar. sen nekadara yaptıriyosun. ilk görüşmeye bende gitmek istiyorum. ilk görüşme ucretliymis. 200 lira. ya orda yaptırmak istemedim boşa niye veriyorum diye gitmedim. kararsiZim. senin nasıl oldu canım

Embriyolar iyi kaliteyse donduralim diyorlar.benim5 tane den 1 tanesi 5AA birinci kaliteydi.digerleri iyi olmayinca dondurmayı onermiyorum dedi. Sanirim Memorial de200euro ucreti 5yil dondurma suresi

Canım eğer yumurtalık rezervi iyiyse hepsi aynı boyutta olsun diye yumurta baskilayici tedaviyle başlanıyor.benim sorunum yok değerlerim iyi doktor bu tedaviye başlattı

uzun protokolü bend e cok arastırdım rezervi iyi olanlara yapılıyor deniyor her yerde ama bence bu dogru bi açıklama degil bana da odamdaki kıza da(23 yasındaki bol yumurtalı:) kıza da ki benim rezervim de 2.90larda kısa protokol yapıldı..
arkadasıma da ilk denemesinde kısa protokol yapıldı rezerv sorunu yoktu sadece tup kapalıydı..ikinci denemesinde uzun protokol yapıldı ve simdi hamile..eger rezerv sorunu yok diye yapılsaydı arkadasıma ilkinde uzun 2.sinde kısa protokol yapılırdı.ilki kısa da tutmazsa 2.de uzun deneniyor amac degişik bi şey uygulamak ilki uzunsa tutmazsa ikinci de kısaya dönüyorlar..maksat farklı cevaplar alabilmek her bunye farklı cunku...

İnşallah rabbim en kısa zamanda nasip eder bu arada ne zaman test yapacaksn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…