2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

okunuyor canım yazdıkların çok da kötü değil
aminnnn aminnnnnn aminnnnnnnnn inşallah bizler için de dua et canım bizde yaşayalım o duyguyu

Listeye benide eklermisiniz??

Galiba cânim tek biz variz allah razı olsun ismimle dua et canım benim :)..

Ben girmeden senin ki biter :)

Tlf dan mi haber veriyorlar ne zaman geleceksiniz diye ?

tabiki ederim kuzucum inşallah hayırlısıyla rabbim ol desin de hemencecik oluversin yavrularımız
telefondan haber veriyolar canım. gelişimini falan öyle takip ediyorlar

ecepelin......trn:.....................sonuç 11 mayıs bhcg 12.gün 830

flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs bhcg 11.gün 775

lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs bhcg 12.gün 803

amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs

sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs

cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs

0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs

hatibulut.....trn:10 mayıs..........sonuç 25 mayıs

flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs

lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs

amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs

sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs

cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs

0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs

hatibulut.....trn:10 mayıs..........sonuç 25 mayıs

süheylab...trn:10 mayıs...........sonuc*

gurbetkız

Merhaba arkadaşlar
Ben bu topige ilk kez yazıyorum. Benim eşimde varikosel vardi son testte sayi 3 milyon hizda düşük cikti ve bize tüp bebek dediler.bendn bazı tahlil testler istediler.amh testi düşük cikti.0, 84..hormin tahlillerim de e2 89 cikti bunun 70 in altinda olmasi gerekiyormus.fsh 9 cikti.anti tpo diye bisey var o da yuksek cikti..bunlar düşmeden tup bebek yapılmazmis.bilgisi olanlar benimle paylasabiirmi.ne yapmamiz lazim.sizlern kan degerleri nedir ??

rabbime hamdolsun...değerim 11.gün; 775 çıktı.
8.gün 200 dü.

allahu teala tüm listeye hamile kalmayı nasip etsin.AMİN. Benimle aynı gün lal vardı sanırım oda hamile...
Canim hayırlı olsun bu dönem'de neler yaptın neler'e dikkat ettin belirtilerin var miydi ayrıca özellikle yediğin birsey var mi

mrb arkadaşım.. amh falan rezervle alakalı sanırım. e2 değerin polikistik olduğunu gösteriyor. fsh de bunu doğrular nitelikte..
çok geçmiş olsun canım allah şifanı versin inşallah..[/QUOTE]

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bugün teansferden sonra 6. Günüm. Bugün çalışmaya başladım raporluydum. Şimdilik hiç bir değişiklik yok. Sadece bekliyorummmm.

canım çok geçmiş olsun rabbim sağlıklı hayırlı bebişler versin inşallah.
bişey sormak istiyorum, raporunda tüp bebekle veya infertiliteyle alakalı bişeyler yazıyormuydu? ben de yarın alcam rapor ama iş yerimde kimse bilmiyor. çekiniyorum. yazmasa olurmu acaba?

Canım ben rapora hiç onunla ilgili bir şey yazdırmadım. Aile hekimime gittim. Durumu anlattım. Onunla ilgili bir şey yazmasını istemiyorum dedim. Sağolsun o da sırt ağrısı bel ağrısı benzeri şeyler yazdı. 5 günlük rapor verdi. Benimde eşim hariç kimse bilmediğinden saklıyoruz.

Ben sonuç olana kadar ise gitmek istemiyorum ilk denemen mi kaç tane transfer edildi

Benim ikinci denemem canımbü bu. 2 tane 3.gün 8 hücreli iyi kalite embriyo transferim oldu. Hayırlısı ile inş güzel haberler alırım. Hepimiz alırız.

Canim tüp bebek merkezi olarak geçiyorsa mecburiyetten yazıyorlar rapor'da

Benim ikinci denemem canımbü bu. 2 tane 3.gün 8 hücreli iyi kalite embriyo transferim oldu. Hayırlısı ile inş güzel haberler alırım. Hepimiz alırız.

Rabbim yar ve yardımcın olsun benim ilk denemem 2 tane transfer yapıldı 5. Günüm ve ağrılar devam ediyor bugün akıntı 'da başladı..ayrıca kendine iş yerinde dikkat et çok yorma Tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…