2. gün yapılırmış söylemişti bana ama hiç beklemiyordum açıkçasıilk defa duyuyorum 2.gün embriyosunu..inşallah hayırlısı olur hakkımızda...aynı anda sonuç alıcaz yani
yarın veya yarından sonraCnm transfer ne zaman yapılacak ? Doktor ne dedi ?
hiiiiiiiiiiiç korkma kelebekimm hiç bişey olmayacak. bende de vardı bak yumurtalarım toplandı nur topu gibi 12 tane:)Canım aynı akıntıdan bende de var çok yoğun üstelik, inşallah bir şey olmaz ya. Sabah 8 de gel gece 12 den itibaren bir şey yeme içme dediler. Senin?
aynennnkızlar sorun yok ben doktoruma sormuştum hormonlardan dolayıymış bu akıntı normalmiş sıkıntı yok :)
Bilmiyorum ki o yüzden merak ettim bende ayni yoldan geçen varmi diye umarim hayırlısı olur hepimiz için :)iki senedir olmadi bir sene korunmustuk ama hiç sebep yok olmadi
Bende 12 de ihtibaren birşey yemiyecem Tr saatiyle 11 de orda olacam 11.30 başliyacaklar :) haber edelim birbirimize .. Ne kadar kalacan hastanede ?
canım kaç embriyo bilgi verdiler mi? Oyyyy hadi inşallah sağlıkla transfer etsinler.
12 yumurta toplanmış 10 tanesinde işlem yapabilmişler. 6 tanesi de döllenmiş canım. 6 embriyocanım kaç embriyo bilgi verdiler mi? Oyyyy hadi inşallah sağlıkla transfer etsinler.
kızlarrrbugün iğnelerimin 5 günü ve bugün kasıklarım hafiften ağrılar var veya bazı hareketlenmelerde ağrı oluyor neden acaba :26::26::26:
maşaALLAH...hayırlı uğurlu olur inşallah canım..12 yumurta toplanmış 10 tanesinde işlem yapabilmişler. 6 tanesi de döllenmiş canım. 6 embriyo
Bende 12 de ihtibaren birşey yemiyecem Tr saatiyle 11 de orda olacam 11.30 başliyacaklar :) haber edelim birbirimize .. Ne kadar kalacan hastanede ?
kızlar allah kolaylıkversin..bol bol yumcmişiniz olsun inşaALLAH.Canım yarın ikimizin günü, bizde atlatıcaz Hayırlısıyla :)
8 mayıs'ta transfer yapıldı 20 mayıs da belli olacak benim transferden beri kasik ağrılarım batmalar devam ediyor çok korkuyorum olumsuz sonuç almaktan😂 lütfen bana dua edin beni anlayanlar sizlersinizrabbim korktuğundan sakınsın inşaALLAH arkcadaşım..güzel sonuçlar paylaşmak nasip olsun.Hepiniz için hayırlısı olsun rabbim evlat sahibi olmamıza yardımcı olsun benim transfer yapıldı bugün 5. Günüm
rabbim hayırla sonuçlandırsın canım.3.gün embriyosu olacak bizimkide ondan :) benm transfer yarın 1 de
12 yumurta toplanmış 10 tanesinde işlem yapabilmişler. 6 tanesi de döllenmiş canım. 6 embriyo
Maşallah canım çok mutlu oldum benim eşimde de sperm problemi var ya ondan:)) gözünüz Aydın hadi gelsin tutsun kuzun inşallah
maşaALLAH...hayırlı uğurlu olur inşallah canım..
kızlar allah kolaylıkversin..bol bol yumcmişiniz olsun inşaALLAH.
rabbim korktuğundan sakınsın inşaALLAH arkcadaşım..güzel sonuçlar paylaşmak nasip olsun.
rabbim hayırla sonuçlandırsın canım.
amin canımmm aminnnn senin son durum ne bugün senin sonuç belli olacaktı?? hayırlı haberler ver nolur...
Maşallah canım çok mutlu oldum benim eşimde de sperm problemi var ya ondan:)) gözünüz Aydın hadi gelsin tutsun kuzun inşallah
amin canımmm hepimzi hayırlı haberler veririz bi gün inşallahhhh
spermin hareketi sayısı hiç önemli değil ki canım benim..
morfolojisi biraz düzgün olsun yeter. 0 olmadıktan sonra korkma. zaten en düzgünlerini alacaklar onlar
rabbime hamdolsun...değerim 11.gün; 775 çıktı.
8.gün 200 dü.
allahu teala tüm listeye hamile kalmayı nasip etsin.AMİN. Benimle aynı gün lal vardı sanırım oda hamile...
Allah ümidini canlı tutsun, Allah hakkımızda hayırlı olanı biliyor, bizi bizden daha çok düşünüyor daha iyi tanıyor. Eminim senin de yüzün gulecek bu konuda, üzülme diyemiyorum uzulmemek imkânsız ama ümitsizliğe kapılma asla, elbet bir gün gelecek o bebek, demek ki biraz daha zamanı var, bunda da bir hayır var...
gerek kalmadı kızlar çünkü sonuç 1.20
malesefffff
harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım benimmmm kendiminmiş gibi sevindimmmm allahım nazarlardan korusun inşallahhhh...
rabbim keseyi de görmeyi nasip etsin canım yaa. çok dikkat et kendine..
flufem yoksa seninde mi ikiiizzzz
kelebekimm ve gurbetkızıminşallah hayırlısıyla siz de yarını atlatacaksınız. bol bol dua edicem size rahat geçmesi için..
bu arada yarın sadece sizin var dimi? başka hatırlayamadım da..
Bilmiyorum ki canım sanırım 2 saat sonra çıkarırlar.
2. gün yapılırmış söylemişti bana ama hiç beklemiyordum açıkçası
yarın veya yarından sonra
hiiiiiiiiiiiç korkma kelebekimm hiç bişey olmayacak. bende de vardı bak yumurtalarım toplandı nur topu gibi 12 tane:)
aynennn
inşallah belki hayırlısı budur canım. sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?