• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

ilk defa duyuyorum 2.gün embriyosunu..inşallah hayırlısı olur hakkımızda...aynı anda sonuç alıcaz yani :54:
2. gün yapılırmış söylemişti bana ama hiç beklemiyordum açıkçası
Cnm transfer ne zaman yapılacak ? Doktor ne dedi ?
yarın veya yarından sonra;)
Canım aynı akıntıdan bende de var çok yoğun üstelik, inşallah bir şey olmaz ya. Sabah 8 de gel gece 12 den itibaren bir şey yeme içme dediler. Senin?
hiiiiiiiiiiiç korkma kelebekimm hiç bişey olmayacak. bende de vardı bak yumurtalarım toplandı nur topu gibi 12 tane:)
kızlar sorun yok ben doktoruma sormuştum hormonlardan dolayıymış bu akıntı normalmiş sıkıntı yok :)
aynennn ;)
Bilmiyorum ki o yüzden merak ettim bende ayni yoldan geçen varmi diye umarim hayırlısı olur hepimiz için :)iki senedir olmadi bir sene korunmustuk ama hiç sebep yok olmadi

inşallah belki hayırlısı budur canım. sıkma canını;)

kelebekimm ve gurbetkızım;) inşallah hayırlısıyla siz de yarını atlatacaksınız. bol bol dua edicem size rahat geçmesi için..:54:

bu arada yarın sadece sizin var dimi? başka hatırlayamadım da..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrr:3::3::3::3: bugün iğnelerimin 5 günü ve bugün kasıklarımda hafiften ağrılar var veya bazı hareketlenmelerde ağrı oluyor neden acaba :26::26::26:

Son düzenleme:
sonucunu alan arkadaşlar beni bilgilendirse veya diğer arkadaşlar iyi olur çünkü listemize eklicez bugün 12 mayıs nerde listemizdeki arkadaşlar:3::3::3::3:

12 yumurta toplanmış 10 tanesinde işlem yapabilmişler. 6 tanesi de döllenmiş canım. 6 embriyo;)
maşaALLAH...hayırlı uğurlu olur inşallah canım..
Bende 12 de ihtibaren birşey yemiyecem Tr saatiyle 11 de orda olacam 11.30 başliyacaklar :) haber edelim birbirimize .. Ne kadar kalacan hastanede ?

Canım yarın ikimizin günü, bizde atlatıcaz Hayırlısıyla :)
kızlar allah kolaylıkversin..bol bol yumcmişiniz olsun inşaALLAH.
8 mayıs'ta transfer yapıldı 20 mayıs da belli olacak benim transferden beri kasik ağrılarım batmalar devam ediyor çok korkuyorum olumsuz sonuç almaktan😂 lütfen bana dua edin beni anlayanlar sizlersiniz
Hepiniz için hayırlısı olsun rabbim evlat sahibi olmamıza yardımcı olsun benim transfer yapıldı bugün 5. Günüm
rabbim korktuğundan sakınsın inşaALLAH arkcadaşım..güzel sonuçlar paylaşmak nasip olsun.
3.gün embriyosu olacak bizimkide ondan :) benm transfer yarın 1 de
rabbim hayırla sonuçlandırsın canım.

maşaALLAH...hayırlı uğurlu olur inşallah canım..

kızlar allah kolaylıkversin..bol bol yumcmişiniz olsun inşaALLAH.

rabbim korktuğundan sakınsın inşaALLAH arkcadaşım..güzel sonuçlar paylaşmak nasip olsun.

rabbim hayırla sonuçlandırsın canım.

amin canımmm aminnnn senin son durum ne bugün senin sonuç belli olacaktı?? hayırlı haberler ver nolur...

rabbime hamdolsun...değerim 11.gün; 775 çıktı.:nazar::nazar:
8.gün 200 dü.

allahu teala tüm listeye hamile kalmayı nasip etsin.AMİN. Benimle aynı gün lal vardı sanırım oda hamile...

Maşallah canım çok mutlu oldum benim eşimde de sperm problemi var ya ondan:)) gözünüz Aydın hadi gelsin tutsun kuzun inşallah

amin canımmm hepimzi hayırlı haberler veririz bi gün inşallahhhh
spermin hareketi sayısı hiç önemli değil ki canım benim..
morfolojisi biraz düzgün olsun yeter. 0 olmadıktan sonra korkma. zaten en düzgünlerini alacaklar onlar;)

Son düzenleyen: Moderatör:
rabbime hamdolsun...değerim 11.gün; 775 çıktı.:nazar::nazar:
8.gün 200 dü.

allahu teala tüm listeye hamile kalmayı nasip etsin.AMİN. Benimle aynı gün lal vardı sanırım oda hamile...

:52::52::52::52::52::52::52::52: harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım benimmmm kendiminmiş gibi sevindimmmm allahım nazarlardan korusun inşallahhhh...
rabbim keseyi de görmeyi nasip etsin canım yaa. çok dikkat et kendine..

Allah ümidini canlı tutsun, Allah hakkımızda hayırlı olanı biliyor, bizi bizden daha çok düşünüyor daha iyi tanıyor. Eminim senin de yüzün gulecek bu konuda, üzülme diyemiyorum uzulmemek imkânsız ama ümitsizliğe kapılma asla, elbet bir gün gelecek o bebek, demek ki biraz daha zamanı var, bunda da bir hayır var...

amin canım benim amin

gerek kalmadı kızlar çünkü sonuç 1.20
malesefffff

kendi derdime düşmüşüm sizi görmemişim:43: çok üzüldüm sizin adınıza. rabbim herşeyin en iyisini bilir. üzülmeyin nolur. inşallah bi gün olacak. dualarla gelecek bebeklerimiz.. :50:

:52::52::52::52::52::52::52::52: harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım benimmmm kendiminmiş gibi sevindimmmm allahım nazarlardan korusun inşallahhhh...
rabbim keseyi de görmeyi nasip etsin canım yaa. çok dikkat et kendine..

flufem yoksa seninde mi ikiiizzzz:52:

kcızlcarr lüccccccccctfen kcusura bakcmacccyın ctcucşclarcımcm cbozculcdu:(:(
alxfa rabbimc scanada tattırsın inşallcah arkcadaşcımcc.çokc csaolc.
herşeyin hayırlcısını veren rabbim hakkımızda hayırılısını nasip etsin
:20::20::36::36:

ecepelin......trn:.....................sonuç 11 mayıs bhcg 12.gün 830:nazar::nazar:

flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs bhcg 11.gün 775:nazar::nazar:

lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs

amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs

sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs

cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs

0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs

hatibulut.....trn:10 mayıs..........sonuç 25 mayıs

flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs

lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs

amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs

sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs

cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs

0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs

hatibulut.....trn:10 mayıs..........sonuç 25 mayıs

süheylab...trn:10 mayıs...........sonuc*

Son düzenleme:
kelebekimm ve gurbetkızım;) inşallah hayırlısıyla siz de yarını atlatacaksınız. bol bol dua edicem size rahat geçmesi için..:54:

bu arada yarın sadece sizin var dimi? başka hatırlayamadım da..

Galiba cânim tek biz variz allah razı olsun ismimle dua et canım benim :)..

Bilmiyorum ki canım sanırım 2 saat sonra çıkarırlar.

Ben girmeden senin ki biter :)

2. gün yapılırmış söylemişti bana ama hiç beklemiyordum açıkçası

yarın veya yarından sonra;)

hiiiiiiiiiiiç korkma kelebekimm hiç bişey olmayacak. bende de vardı bak yumurtalarım toplandı nur topu gibi 12 tane:)

aynennn ;)

inşallah belki hayırlısı budur canım. sıkma canını;)

Tlf dan mi haber veriyorlar ne zaman geleceksiniz diye ?

Back