mesajları alıntılaya alıntılaya kendimden bahsedemedim:) güzel haberlerim var sizlere canlarım...
akşam gelince yazıcam. saat 1 oldu geç kaldım..
Canım tam olarak transfer sonrası sürecimi anlatmışsın:) kafama takmayayım diyorum ama bahsettiğim kişi de tüp bebekle bebek sahibi olmuş, Rabbim ona maşallah çok tatlı bi kız evlat nasip etmiş. Ama bundan hiç ders almamış biri. Evlendiğimiz günden beri sürekli can sıkıyor. Neyse hayırlısı olsun dediğin gibi yumurtalarım bende kuzucuklarımı rahatsız etmeyeyiminşallah senden hayırlı sonuçlar duyalım. Çok yorma kendini canım ben de elimden geldiğince transfer sonrası öyle yapıcam. İmşallah tutunur kuzularımız.
Hepiniz için hayırlısı olsun rabbim evlat sahibi olmamıza yardımcı olsun benim transfer yapıldı bugün 5. Günüm
Ne Guzel Cnm bende sabah Kalkktim ilk Seni dusundum :) oh Atlattin darisi Bana artik .:) Simdi Nasil Oldun
geldimmm:)Bekliyoruz haberleri
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
3. gün olmuyor canım ya. daha 2. gün oluyor :S3.gün embriyosu olacak bizimkide ondan :) benm transfer yarın 1 de
yok canım söylemediler. daha çok erken ya. kontrol falan demediler aç mı tok mu dedim tok dediler.merakla bekliyoruz :) bir de yarın çağırdıklarını söylemişsin, tedavi gördüğün merkez belki transfer öncesi de bir kontrol yapıyordur bilemedim ki, 2.gün transferi olacaksa da sana konu hakkında bir şeyler söylemişlerdir diye düşünüyorum?
geçmiş olsun canım tedavin de hayırlara vesile olsun inşallah. kaç yıldır korunmuyorsunuz?arkadaşlar ben bugün tüp bebk için görüşmeye gittim muayene oldum doktor istersen bekle kendiliğinden olur yumurtlaman rahmin normal dedi eşimde de sorun yok ama artık beklemek istemediğimiz için mayıs ayı adetimle tedaviye başlayacağız,yumurta toplama işleminden sonra embriyoyu dondurup 1,5 ay sonra transfer yapacağız dedi böylece 2. deneme gibi olup şans %70 'e çıkıyormuş..bu şekilde tedavi olan varmı ..
3. gün olmuyor canım ya. daha 2. gün oluyor :S
Canım yarın ikimizin günü, bizde atlatıcaz Hayırlısıyla :)
geldimmm:)
yok canım söylemediler. daha çok erken ya. kontrol falan demediler aç mı tok mu dedim tok dediler.
geçmiş olsun canım tedavin de hayırlara vesile olsun inşallah. kaç yıldır korunmuyorsunuz?
bide neden embriyoyu donduralım demişlerki? ben duymamıştım şansın %70e çıktığını. bize dondurmayacağız bile demişti doktorum.
Canım aynı akıntıdan bende de var çok yoğun üstelik, inşallah bir şey olmaz ya. Sabah 8 de gel gece 12 den itibaren bir şey yeme içme dediler. Senin?Evet ya .. Dün gece son iğne vuruldum bakalım . Benim 3 gündur akıntım olduğu için . Iptal olmasından korkuyorum :) hayırlısı . Cnm senin ki saat kaçta
8 mayıs'ta transfer yapıldı 20 mayıs da belli olacak benim transferden beri kasik ağrılarım batmalar devam ediyor çok korkuyorum olumsuz sonuç almaktan😂 lütfen bana dua edin beni anlayanlar sizlersiniz
Canım aynı akıntıdan bende de var çok yoğun üstelik, inşallah bir şey olmaz ya. Sabah 8 de gel gece 12 den itibaren bir şey yeme içme dediler. Senin?
kızlar sorun yok ben doktoruma sormuştum hormonlardan dolayıymış bu akıntı normalmiş sıkıntı yok :)
Transfer yapanlar neler yapıyorsunuz nasıl geçiyor
geldimmm:)
yok canım söylemediler. daha çok erken ya. kontrol falan demediler aç mı tok mu dedim tok dediler.
geçmiş olsun canım tedavin de hayırlara vesile olsun inşallah. kaç yıldır korunmuyorsunuz?
bide neden embriyoyu donduralım demişlerki? ben duymamıştım şansın %70e çıktığını. bize dondurmayacağız bile demişti doktorum.
Canım aynı akıntıdan bende de var çok yoğun üstelik, inşallah bir şey olmaz ya. Sabah 8 de gel gece 12 den itibaren bir şey yeme içme dediler. Senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?