2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

mesajları alıntılaya alıntılaya kendimden bahsedemedim:) güzel haberlerim var sizlere canlarım...
akşam gelince yazıcam. saat 1 oldu geç kaldım..

merakla bekliyoruz :) bir de yarın çağırdıklarını söylemişsin, tedavi gördüğün merkez belki transfer öncesi de bir kontrol yapıyordur bilemedim ki, 2.gün transferi olacaksa da sana konu hakkında bir şeyler söylemişlerdir diye düşünüyorum?

İnşallah canım :) bu süreci yaşamamış olanlar hissettiklerimizi hiç anlamıyorlar, eltin yaşamış olmasına rağmen ders almamışsa kendi ayıbı, öyle insanları mümkün olduğunca uzak tut kendinden, özellikle bu süreçte. Test gününe kadar sabretmekten başka şansımız yok şimdilik :)

Bu arada arkadaşlar bir listemiz vardı nereye gitti, geçmişte biraz aradım ama göremedim çok gerilerde kaldı sanırım? listenin son halini bulabilen varsa güncellesek ne güzel olur, yeni transferler yeni test günleri belli olanlar ya da sonuçları belli olmuş olanlar var :))

8 mayıs'ta transfer yapıldı 20 mayıs da belli olacak benim transferden beri kasik ağrılarım batmalar devam ediyor çok korkuyorum olumsuz sonuç almaktan😂 lütfen bana dua edin beni anlayanlar sizlersiniz

Son düzenleme:
arkadaşlar ben bugün tüp bebk için görüşmeye gittim muayene oldum doktor istersen bekle kendiliğinden olur yumurtlaman rahmin normal dedi eşimde de sorun yok ama artık beklemek istemediğimiz için mayıs ayı adetimle tedaviye başlayacağız,yumurta toplama işleminden sonra embriyoyu dondurup 1,5 ay sonra transfer yapacağız dedi böylece 2. deneme gibi olup şans %70 'e çıkıyormuş..bu şekilde tedavi olan varmı ..

Bekliyoruz haberleri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geldimmm:)
3.gün embriyosu olacak bizimkide ondan :) benm transfer yarın 1 de
3. gün olmuyor canım ya. daha 2. gün oluyor :S
yok canım söylemediler. daha çok erken ya. kontrol falan demediler aç mı tok mu dedim tok dediler.
geçmiş olsun canım tedavin de hayırlara vesile olsun inşallah. kaç yıldır korunmuyorsunuz?
bide neden embriyoyu donduralım demişlerki? ben duymamıştım şansın %70e çıktığını. bize dondurmayacağız bile demişti doktorum.

Cnm transfer ne zaman yapılacak ? Doktor ne dedi ?

Evet ya .. Dün gece son iğne vuruldum bakalım . Benim 3 gündur akıntım olduğu için . Iptal olmasından korkuyorum :) hayırlısı . Cnm senin ki saat kaçta
Canım aynı akıntıdan bende de var çok yoğun üstelik, inşallah bir şey olmaz ya. Sabah 8 de gel gece 12 den itibaren bir şey yeme içme dediler. Senin?

8 mayıs'ta transfer yapıldı 20 mayıs da belli olacak benim transferden beri kasik ağrılarım batmalar devam ediyor çok korkuyorum olumsuz sonuç almaktan😂 lütfen bana dua edin beni anlayanlar sizlersiniz

Anlık yanma gibi gelip geçen ağrılar var canım bende de inşallah yerleşme ağrılarıdır bunlar öyle ümit ediyorum canım

Bilmiyorum ki o yüzden merak ettim bende ayni yoldan geçen varmi diye umarim hayırlısı olur hepimiz için :)iki senedir olmadi bir sene korunmustuk ama hiç sebep yok olmadi

şimdiiiii sıra geldi banaaaa:)
dün nasıl geçti ordan başlayayım..
gün gittik merkeze, hemen bi oda ayarladılar. damar yolu açtılar. serum taktılar kan aldılar anesteziye gönderdiler. tam 13:25 ti beni indirdiklerinde. hata mesajımın sonuna "GELDİLER" diye yazmıştım:)
aşağıda çatala yatırdılar, o meşhur aletle açtılar su sıktı temizledi bişeyler sürdü çok sıkıcı lıkır lıkır ses geliyo şırıngayla sıkıyo suyu falan anestezi verseniz ondan sonra yapsanız olmazmı dedim. daha az anestezi alman için uğraşıyoruz dediler. kabullendim. biraz canım yandı ama utangaçlık da vardı gerildim iyice.. hafif bi sedasyon verdiler başım dönmeye başladı. daha sonra doktorun geldiğini söylediler. ayetel kürsi okudum "ol de olsun rabbim" diye içimden tekrar ettim. anestezi uzmanı haydi bismillah dedi ben o anda gittim:)
uyandığımda ağlıyordum hıçkıra hıçkıra. nasıl sorduğumu bile hatırlamıyorum ama sormuşum "kaç yumurta toplandı diye"
"12tane topladık" dediklerini duydum. gözümü açamadım sanırım gene uyumuşum. asansörde eşimin sesini duydum. "kendine gelmedimi ne zaman kendine gelir diyordu." "kendimdeyim aşkım" dedim.
odaya geçtikyatırdılar beni ama gözlerimi açamıyorum sürekli ağlıyorum. bikaç dakika sonra doktorum geldi odaya. "neden ağlıyorsun çok güzeldi yumurtaların 12 tane topladık dedi" bende "bilmiyorum kendimi tutamıyorum heyecandan mutlulukta heralde" dedim ama neden ağladığımı hala bilmiyorum. Odada 2 hemşire 1 doktor bide eşim vardı. hemşiremin bitanesi ağladı arkasını döndü. doktorum da "ağlama bak xxx hemşireyi de eşini de ağlattın" dedi. ama hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sebebini bilmeden..
biraz sonra kendime geldim grip için sarı bi serum daha bağladılar. tuvaletim geldi kalkamadım, yarım saat sonra bida denedim kalkmayı zar zor gittim. bacaklarım falan titredi çok korktum düşcem diye. biraz kanama olmuş 7-8 damla en fazla. sonra hiç olmadı. 4 gibi bi çorba geldi yedim. sersemlikmi uyku halimi bilmiyorum uykula uyanıklık arasında biraz dinlenmişim. sonra bi yemek daha geldi onu çok güzel yedim çok acıkmıştım:))
6 buçuk falandı sanırım serumum bitti. tekerlekli sandalyeyle eşim arabaya götürdü ve evimize geldik.
geçen gün aldığımız ilaçlara başladık. bi tanesi koldan clex... gibi bişeydi o fena yakıyor. diğeri popodan o çok yakmıyor. haplar var kullanacağım..
veee sabah 10 gibi aradım merkezi. dedim yavrularım nasıl 12 tane toplanmıştı 10 tanesine işlem yaptık. 6 tanesi döllendi dedi. nasıl kalitelimi dedim, kalitesini henüz bilemezlermiş. sadece döllenmiş ama yarın bölünmeye de başlarmış. yarın geldiğinizde belki sizi 1 gün misafir ederiz dedi. yarın da transfer olabilir yarından sonra da demek oluyor sanırım bu. detaylı konuşamadım. iş yerinde zaten zar zor konuşuyorum soracaklarımı dahi soramadım.

benim hikayem böyle.. merak ederdim nasıl olur ne edilir falan diye.. şimdi en ince detaylara kadar yazdım. merak eden arkadaşlarıma faydam dokunur diye.

Canım aynı akıntıdan bende de var çok yoğun üstelik, inşallah bir şey olmaz ya. Sabah 8 de gel gece 12 den itibaren bir şey yeme içme dediler. Senin?

Bende 12 de ihtibaren birşey yemiyecem Tr saatiyle 11 de orda olacam 11.30 başliyacaklar :) haber edelim birbirimize .. Ne kadar kalacan hastanede ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…