- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
canım merhaba, ben de seninle aynı durumdayım görüşmemizi yaptık bu ay 21. günümde lucrine başlıyorum adetimin 2. günü de gidicem. umutsuz olmamalıyız biz o yola girelim de RAbbim hayırlısını verir inşallah.hiç bişeyin garantisi yok ama denemeden de bilemeyiz başka şansımız yokemeklerimiz boşa gitmesin RAbbim isteyen herkese versin bize de :)
çok üzücü canım.. sen nerde tedavi oluyorsun... offf çok tereddüt ediyorum... eşimin bu durumdan dolayı psikolojisi bozuldu... aramızda pek iyi değil..sürekli güven problemi yaşamaya başladı...Allahım bize yardım etsin bu sınavdan inşallaj alnımızın akıyla kucaklarımızda bebeklerimizle çıkarız...
hep birlikte tedavi sürecimizi paylaşalım inşallah
canım moral en güçlü tedavi üzmeyin destek olun birbirinizeeşimin kullandığı kemoterapi etken maddeli ilaçlar bebişleri de etkilemiş biz başkent üniv.de başladık canım siz nereyi düşünüyosunuz? ben çok şartlandım haziranda olacak diye şehir dışından gidicez 20 gün orada kalıcaz inşallah elimiz boş dönmeyiz
ben istanbuldayım burda oturuyorum. Anadolu yakasında Hisar hastanesi inde başlıyoruz canım. siz hangi başkentÜnv. dysunuyosunuz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım protein et,süt,yoğurt ve yumurta bunları bol bol tüket bu dönmede dedi
iş yerine söyleyemem hep istemiyoruz diye bildiler olmuyor diye bilmediler. yalan söylemiş oldum hep. utandım nedense..
şimdi de normal oldu ama bi hormon rahatsızlığım vardı ve tedavi olunca kendiliğinden oldu diyeceğim. off
ankara canım başka yerde de mi başkent üniversitesi var bilmiyordum :44: hepimiz için hayırlısı olsun güzel haberler aldıkça içim açılıyo benim çok mutlu oluyorum inşallah biz de güzel haber veririz
doğru diyorsun canım. benim çocukluk arkadaşımın adı da berbat onu çok seviyorum. sanada ısındım :) evet istanbul Adana her yerde var başkent Ünv. sen nerde yaşıyorsun normalde. istanbulda çok iyi tüp bebekte. sana yardimci olurum her türlü.Rabbim hayırlı sonuçlar versin. gelişmelerini yaz canım bende yazarım. Sevgiler iyi geceler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana özellikle kuru incir ve ananas önerdiler
Arkadaşlar ordamısımız ? Ben hiç iyi değilîm
İlk günler çok heyecanlıydım, şimdi tedavi bitince bir şey oldu kaygı başladı. Böyle üniversite 4. Sınıfa gelmiş derslerinden başarılı olmuş ama yine de okul bitiyor işsiz kalacak diye kaygı duyar gibiyim. Şimdiye kadar tüp bebek umudumuz bakiydi şimdi sona yaklaştıkça bu umudumu yitirmekten korkuyorum belkide. Hastaneye bağımlı olmaktan çok sıkıldım, yarın opu yü Hayırlısıyla bi atlatsam. Hep içime doğardı eskiden bazı şeyler, bebeğimle ilgili hiç bir şey içime doğmuyor. Umarım az kalmıştır gelmesine Rabbim...
ecepelin......trn:.....................sonuç 11 mayıs bhcg 12.gün 830
flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs bhcg 11.gün 775
lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs bhcg 12.gün 803
amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs
sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs
cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs
0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs
hatibulut.....trn:10 mayıs..........sonuç 25 mayıs
flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs
lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs
süheylab...trn:10 mayıs...........sonuc*
gurbetkız
İnşallah canım, inşallah... Şöyle ünlülere bakıyorum tüp bebek olmamış ama normal olmuş ya da burda eski yazıları okuyup bizim gibi olanları görünce hemen bakıyorum çocuk olmuş mu diye hemen hemen hepsinde olmuş çok şükür... Velhasıl bir kere bu yola girdin mi oluyor oluyor da işte zamanı var.aynen canım tüp bebek olunca kesin olacak gözüyle bakıyodum şimdi ise olmama ihtimalini de düşünüyorum aynı ümitsizlik bende de var inşallah sonunda güleriz artık yaaa
İnşallah canım, inşallah... Şöyle ünlülere bakıyorum tüp bebek olmamış ama normal olmuş ya da burda eski yazıları okuyup bizim gibi olanları görünce hemen bakıyorum çocuk olmuş mu diye hemen hemen hepsinde olmuş çok şükür... Velhasıl bir kere bu yola girdin mi oluyor oluyor da işte zamanı var.
artık çok duyuyorum çoğu insan bu sorunla uğraşıyor 4 tane tüp bebek yaptıran tanıdığım var 2 sinin tuttu 2 si maalesef işte insan acaba bende böyle olur muyum diyorum bi ara esiyo aman 5 tane dondurulmuşum var biri biri olur diyorum ama maddi manevi çöküşteyiz tek seferde tutanlardan etsin bizi rabbim inşallah :)
ecepelin......trn:.....................sonuç 11 mayıs bhcg 12.gün 830
flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs bhcg 11.gün 775
flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs
süheylab...trn:10 mayıs...........sonuc*
canım benim teşekkür ederim :) haziranda başlıcak bizim maraton yazarım o zaman bol bol inanılmaz heyecanlıyımsana da iyi geceler
İnşallahhh, peki dondurmak ister misiniz diye soruyorlar mı? Olur mu bilmem ama eğer embriyom olursa ben dondurmak isterim umarım iyi koşullarda saklıyorlardır. O zaman artık tedavi yoktur direk transferdir herhalde bu kadar zor değildir yani dimi? İnşallah ilkinde olur tabi de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?