2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Arkadaşlar tüp bebek tedavisinden önce nasıl bir hazırlık yapmak gerekiyor?
Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Temmuz'da deneyeceğim inşallah tüp bebek ben de.

aile hekimliğine gidemem canım şubedekiler biliyorlar ama kadın hastalığı olarak. diğerini bilmiyor kimse. hastanede tedavi gördüğümü biliyorlar o yüzden aynı hastaneden almam gerekiyor.
Canim tüp bebek merkezi olarak geçiyorsa mecburiyetten yazıyorlar rapor'da

yok canım hastanenin adı geçiyor orda da tüp bebek yapıyorlar. ama barkodlarda falan hep tüp bebek yazıyor.

Arkadaşlar tüp bebek tedavisinden önce nasıl bir hazırlık yapmak gerekiyor?
Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Temmuz'da deneyeceğim inşallah tüp bebek ben de.

mrb arkadaşım. hazırlık derken çok anlamadım ama açıklamaya çalışayım. kan tahlili yapıyorlar. rezervlerine kistin miyomun varmı ultrasonografi çekiyorlar. hsg çekiyorlar. eşinin sperm analizini yapıyorlar. daha önce sarılık kızamık vb hastalık geçirip geçirmediğine ve hiv virüsü varmı yokmu ona bakıyorlar. sonra tedavi planı çıkarıyorlar

Benim ikinci denemem canımbü bu. 2 tane 3.gün 8 hücreli iyi kalite embriyo transferim oldu. Hayırlısı ile inş güzel haberler alırım. Hepimiz alırız.

Benim ki tüp bebek merkezi olarak geçiyordu ve sürekli muayeneler için izin alıyordum bundan dolayı iş yerine bilgi verdim allah razı olsun destek oldular sen dr. Konuş farklıbir rahatsızlık yazsnlar

Benim ki tüp bebek merkezi olarak geçiyordu ve sürekli muayeneler için izin alıyordum bundan dolayı iş yerine bilgi verdim allah razı olsun destek oldular sen dr. Konuş farklıbir rahatsızlık yazsnlar

iş yerine söyleyemem hep istemiyoruz diye bildiler olmuyor diye bilmediler. yalan söylemiş oldum hep. utandım nedense..
şimdi de normal oldu ama bi hormon rahatsızlığım vardı ve tedavi olunca kendiliğinden oldu diyeceğim. off

rabbime hamdolsun...değerim 11.gün; 775 çıktı.
8.gün 200 dü.

allahu teala tüm listeye hamile kalmayı nasip etsin.AMİN. Benimle aynı gün lal vardı sanırım oda hamile...

Maşallahhhhh Allah nazarlardan saklasın çok güzel çokkkk 😊👍 testin tekrarını istedilermi canım? Randevunu ne zamana verdiler?bana 7.haftaya verdiler kalp atımıyla keseye beraber bakılacakmış nasıl dayancam 3 hafta 😊

Son düzenleme:

Bana rapora polip alındı diye yazmışlardı

kendi derdime düşmüşüm sizi görmemişim çok üzüldüm sizin adınıza. rabbim herşeyin en iyisini bilir. üzülmeyin nolur. inşallah bi gün olacak. dualarla gelecek bebeklerimiz..

yardımcımız sadece dualar zaten allahım bizim kucagımızı bos bırakmasın inş

arkcadaşıcm csakcın umcutsuz olmca...rabb büyük aılar yaşatasın nşallah
akt zaanı geldğnde yaruna kauşturaaktır rabbdualrı sennle ne zaan düşünüyorsun tekrar*

en az bir sene ara vericem çalışıyorum zaten anaokulu öğretmeniyim bu arada kndiliğinden dogal yolla hamile kalmak için dua edicem yasımda kucuk daha 26 yasındayım bu aratekrar yaptırsam ve yine negatif olsa kaldıramam allah korusun birbirimize dua edelim sadece benim dualrım sizinle tesekkur ederim

Kıslarr bugün aşılama oldum cok tuhaftı yaa bi değişikti 10 dk fln sürdü 14 gün snra belli olcak nasipse yani bilmiyorum hiç bişe hissetmiyom tabi tüp bebek değil sizdeki gibi bebeği içime yerleştirmediler öyle olsa daha duygusal olabilirdi ama bundada inşallah tutunur yumurtaya😊😊 şimdi bişeler olmuşmudur acaba😁😁

tüm dualarımız seninle canım allah yar ve yardımcınız olsun. inşallah doğal yolla hamile kalırsın hiç bu sıkıntıları çekmezsin..

aşılama gerçekten çok basit:) inşallah yerleşir canım. kafanı çok takma olucak diye düşün, aklını başka şeylerle meşgul et canım. 14 gün sonra senin de güzel haberini burdan alıcaz canım

tüm dualarımız seninle canım allah yar ve yardımcınız olsun. inşallah doğal yolla hamile kalırsın hiç bu sıkıntıları çekmezsin..

Bugun asılama oldum cnm tutmazsa dr ben uygun olan tedaviyi bulucam araştırcam onu uygulucaz dedi nasip artık bakalım belkide bu ay tutar ummadık taş baş yararmış😊😊

Bugun asılama oldum cnm tutmazsa dr ben uygun olan tedaviyi bulucam araştırcam onu uygulucaz dedi nasip artık bakalım belkide bu ay tutar ummadık taş baş yararmış😊😊

diğer arkadaşa yazdığımı alıntılamışsın canımcım ama tabiki senin için de temennimiz doğal yoldan olması ama ilk aşamada aşılama tutsunnnnn güzel güzel bebişlerin olsuuunnnn annelerini üzmesinler artıkkkk

Kızlar mrb,
ya ben 17 mayısta tüp bebek kliniğinden ön görüşme randevusu aldım.. şimdi bende kadınsal bir sorun yok çok şükür.. ben 25 eşim 32 yaşında. eşimde sperm saysı 1,5 milyon. ama hareketli hiç yok.. canlı varmı o testide yaptırmadık ama doktor mikro tese yani yumurtalıklarından canlı sperm bulucaz dedii... offf şimdi ön görüşmeye gittik yaptıraya karar verdik diyelim.. bana iycek adetin ikinci günü gel ilaçlara başla... sonra yumurta toplama günü benden önce eşim ameliyata gircek ve teseden sperm bulma ameliyatında eğer sperm bulunmazsa tedavi yarım kalacak ve bizim emekler boşa gitcek.. yani somut süreç böyle olacakmışş.. ben sizden böyle durumda olan varsa yardımınızı rica ederim... ben ne yapyım.

canım merhaba, ben de seninle aynı durumdayım görüşmemizi yaptık bu ay 21. günümde lucrine başlıyorum adetimin 2. günü de gidicem. umutsuz olmamalıyız biz o yola girelim de RAbbim hayırlısını verir inşallah.hiç bişeyin garantisi yok ama denemeden de bilemeyiz başka şansımız yok emeklerimiz boşa gitmesin RAbbim isteyen herkese versin bize de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…