2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canım aynen bende senin gibiyim.adetlerim gününü şaşmaz düzenlidir,yumurtlama takibimide yapardım doktor ultrasonda bakıp yumurtalar inci gibi dizilmiş sende pcos var diyince çok şaşırdım.tedaviyle beraber glifora da başladık.çünkü pcos lularda düşük olma olasılığı yüksek.sende kullanıyorsundur heralde.bu arada dediğin gibi ikiz ihtimalim var 😊 hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda..dondurulmuş embriyolardı

Son düzenleme:

Allah bir daha yaşatmasın. Ben genel olarak olumsuzu düşünen bir insan degilimdir, içinde bulunduğum anın tadını çıkarmaya çalışırım. Eğer kanda pozitifi gorursem tabi ki düşük ihtimali ya da dış gebelik ihtimali vb. durumlar aklımın bir köşesinde olur ama oturup da karşımda pozitif bir sonuç varken bunun sevincini o korkularla bastirmam. Tadını çıkarırım, esimle paylasirim, olabilecek olumsuzluklar her zaman her durumda mevcut sonuçta. Pozitif sonuç alırsın, düşük riski vardır, düşük riskini atlatirsin, cok erken doğum riski vardir, ya da onu atlatirsin başka bir aksilik yasama ihtimalin vardir. Hayattaki riskler ölünceye kadar bitmez bu nedenle ben içinde bulunduğun durumun keyfini çıkarmaktan yanayım. Kanda pozitif sonuç alirsam herhangi bir olumsuzluk yaşayana kadar mutluluktan ucarim :) negatif sonuç kalırsam da elbet yeniden gücümü toplar yeniden hamile kalmaya cabalarim.

haklısın öyle olmak lazım canım :44:denemekte fayda var

Ne Guzel Cnm bende sabah Kalkktim ilk Seni dusundum :) oh Atlattin darisi Bana artik .:) Simdi Nasil Oldun

günaydın güzel anne adaylarımmm canım arkadaşlarımmmm
geçmişi okuyamadım henüz. işe gitmek için hazırlanayım dedim aklıma siz geldiniz. selam verip çıkayım istedim. öğlen geldiğimde tek tek bakıcam hepsine.. hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız hepinizden allah razı olsun.... derdime ortak oldunuz dernizinmiiş gibi dinlediniz çareler aradınız....

Son düzenleyen: Moderatör:

mrb cnm... sende mi tedavi görüyosun hangi hastanede görüyosun bende 17 mayısta başlıyorum Allahın izni ile

mrb canım öncelikle Allah bu yolda daima yardımcın olsun.. nerde tedavi görüyorsun cnm.. bende bu ay sonu başlıyorum.

Allahım size bağışlasın evladınızı... canım nerde tedavini oldun.. rabbim tamamını erdirir inşallah

Yatış işlemlerini yaptırdık yarın 09.30 da opu olacak. Rabbim emeklerimi karşılıksız bırakmasın inşallah. İşin enteresanı bu zamana kadar herkesten sakladık ve asla duymasını istemedim kişi, eltim bugün hastane de karşıma çıktı. Bu bile beni strese sokmaya yetti. yine demedik tüp bebek tedavisi diye ama kesin anlamıştır sağlıkçı çünkü. bir de dosyayı görmek için ben hızlandırayım yapabileceğim bir şey var mı filan diyor!!!! İnanamıyorum ya, kötü bir şaka gibi.

Kafana takmamaya çalış, durumu çaktırmadan kurtulabildiyseniz boşver gitsin, yumurtaların hala seninle sonuçta onlara negatif bir enerji gönderme. Hayırlı olsun tedavin, inşallah pozitif sonuçlanacak. Biz de ailedeki herkesten sakliyoruz, 2-3 yakin arkadasim biliyor sadece. iyi tarafı soru soran pek kimse olmuyor, kafami kolaylıkla dagitiyorum; kötü tarafi ise bu süreçte genelde yalniz olmak, transfer sonrası eşim de ise gidince evde tek basıma tüm işlerimi kendim gördüm, annem bilseydi eminim yanımda olurdu. Esim yardımcı oluyor sağolsun elinden geldiğince ama yemek fln yapamıyor tabi onları mecbur ben hallediyorum. Ama temizlik, utu fln 1 haftadır yapmıyorum dinleniyorum. Bir yandan da çalışıyorum. Böyle geçiyor günlerim.

Canım tam olarak transfer sonrası sürecimi anlatmışsın:) kafama takmayayım diyorum ama bahsettiğim kişi de tüp bebekle bebek sahibi olmuş, Rabbim ona maşallah çok tatlı bi kız evlat nasip etmiş. Ama bundan hiç ders almamış biri. Evlendiğimiz günden beri sürekli can sıkıyor. Neyse hayırlısı olsun dediğin gibi yumurtalarım bende kuzucuklarımı rahatsız etmeyeyim inşallah senden hayırlı sonuçlar duyalım. Çok yorma kendini canım ben de elimden geldiğince transfer sonrası öyle yapıcam. İmşallah tutunur kuzularımız.

Kizlar on yumurtadan dördü dollenmis yarin dort bebegimin gelisimini öğrencem ona göre transfer inşallah sali günü olacak.dualarinizi bekliyorum
canım beni de yarn çağırdılar. dün toplandı yumurtalar acaba neden bu kadar erken çağırıyorlarki? bir terslik olmasın allahım..

allah razı olsun canımm. çok şükür son basamaktayım artık. akşam sormak istedikleriniz varsa cevaplarım kelebekimmmm
Canım yaa adına cok sevindim tedavim iptal ama takip ediyorum sizi hakkında hayırlısı sımsıkı tutunurlar inşAllah🙏🙏❤
biliyorum canım inşallah senin için böylesi hayırlıdır. üzülme lütfen aşılama daha kolay inşallah aşılamayla alırsın evladını kucağına
canımcım belki 450 olması düşük gelmiştir. benim 900 lüktü mesela. doktoruna bi danışsana ne diyecek bakalım..
Yumurta sayın harika! İnşallah en az biri senle kalmaya karar verecek, hayırlı olsun tekrar.
allah razı olsun kuzucumm:) inşallah rabbim herkese güezl haberler vermeyi nasip etsin..
tedavin hayırlarla sonuçlansın inşallah canım.. tavsiyelerimiz kafana takma Rabbim ol dedikten sonra olacak
glifor kullanmadık canımcım.düşmesin diye progestan mıydı neydi iğne var. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
Negatif düşünmek yok zaten Allahtan ne umarsak o olur bunu unutmuyoruz keyfini çıkarıyoruz hamileymişiz gibi davranıyoruuuzzzz...
Ne Guzel Cnm bende sabah Kalkktim ilk Seni dusundum :) oh Atlattin darisi Bana artik .:) Simdi Nasil Oldun
canımsınn..Allah razı olsun canımm. darısı tüm arkadaşlarıma inşallahh.. şimdi biraz daha iyiyim. hafif hafif sızım var. kanamam dün 6-7 damla oldu. opu dan çıkınca oda. eve varana kadar olmadı şükür. şimdi ani hapşırmamda falan acıyor. hastalığa en ağırından devam ediyorum çünkü

mrb cnm... sende mi tedavi görüyosun hangi hastanede görüyosun bende 17 mayısta başlıyorum Allahın izni ile
mrb canım benim dün yumurta toplandı. detaylı bir yazım var istersen bakabilirsin 12 yumurta toplandı dün. tedavin hayırlara vesile olsun inşallah seninde haberdar et bizleri
Allahım size bağışlasın evladınızı... canım nerde tedavini oldun.. rabbim tamamını erdirir inşallah
inşallah evlatlarım olur amiiiiiinnnnn diyeyim şimdidenn.. Erzurum Ş İ Fa da gördüm. inşallah canım inşallaahh.
Hepiniz için hayırlısı olsun rabbim evlat sahibi olmamıza yardımcı olsun benim transfer yapıldı bugün 5. Günüm
varmı bi değişiklik sende canım batma falan? tedavin hayırlara vesile olur inşallah
kelebekiiimmmm kafana takma boşver. kimsenin bilmesini istemedim falan dersin. söylemez heralde! stressiz gir:) çıkıca rahatlamış hissedeceksin çünkü keyfini çıkar.. kezaaaa son kez böyle bişey yaşayacaksınnnnn

mesajları alıntılaya alıntılaya kendimden bahsedemedim:) güzel haberlerim var sizlere canlarım...
akşam gelince yazıcam. saat 1 oldu geç kaldım..

canım beni de yarn çağırdılar. Dün toplandı yumurtalar acaba neden bu kadar erken çağırıyorlarki? Bir terslik olmasın allahım..

3.gün embriyosu olacak bizimkide ondan :) benm transfer yarın 1 de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…