- 25 Kasım 2011
- 679
- 410
- 133
- 43
ya çok garip bişey sormak istiyorum.
pcos olup adetleri günü gününe gelen varmı?
ben doktora gidene kadar hiç pcos olduğumu bile bilmiyordum. Gününü bilirim. yumurtladığım zamanı bilirim. Hiç sekmez maşallah ama pcos um işte..
bu arada mayısın ortalarında çoookk fazla güzel haberler alıcaz. çoğunuzun mayısın ortaları
benimde muhtemelen 20sinden sonra
bigün hiç unutmam bi arkadaşım zorla labarotuvara götürüp test yaptırmıştı o da pozitif çıkmıştı çok sevinmiştik ama sonra düşük oldu pozitif çıksa bile çok sevinmiycem bu sefer çünkü düşük yaptığım gün çok kötü bi gündü kadın doğumcunun asansörünün dili olsa da anlatsa ağlama krizi geçirdim
ben hastanede çalışıyorum 4 kez aşılama yapıldı ve bilgisayarım elimin altında iken sonuca bakmaya cesaret edemiyorum negatif sonucu görmek çok üzüyo hep hüsran sanki gene hüsran olcak gibi
Allah bir daha yaşatmasın. Ben genel olarak olumsuzu düşünen bir insan degilimdir, içinde bulunduğum anın tadını çıkarmaya çalışırım. Eğer kanda pozitifi gorursem tabi ki düşük ihtimali ya da dış gebelik ihtimali vb. durumlar aklımın bir köşesinde olur ama oturup da karşımda pozitif bir sonuç varken bunun sevincini o korkularla bastirmam. Tadını çıkarırım, esimle paylasirim, olabilecek olumsuzluklar her zaman her durumda mevcut sonuçta. Pozitif sonuç alırsın, düşük riski vardır, düşük riskini atlatirsin, cok erken doğum riski vardir, ya da onu atlatirsin başka bir aksilik yasama ihtimalin vardir. Hayattaki riskler ölünceye kadar bitmez bu nedenle ben içinde bulunduğun durumun keyfini çıkarmaktan yanayım. Kanda pozitif sonuç alirsam herhangi bir olumsuzluk yaşayana kadar mutluluktan ucarim :) negatif sonuç kalırsam da elbet yeniden gücümü toplar yeniden hamile kalmaya cabalarim.
Beni merak eden bana dua eden arkadaşlarim iyiki tanimisim sizleri allah bin kere razı olsun.atlattık çok şükür. Şu an çok halsizim kasıklarim çok ağrıyor. Yatıyorum. Gribim için bi serum daha verdiler. 12yumurta toplanmis. Uyandigimda ağlıyordum. İlk sordugum şey kaç yumurta toplandı oldu. Hemsire de benimle birlikte agladi eşim de dayanamadi.duygusal bi an yaşandı odada. Hepinize duaciyim allahim kucaklarimizi boş birakmasin
günaydın güzel anne adaylarımmm canım arkadaşlarımmmm
geçmişi okuyamadım henüz. işe gitmek için hazırlanayım dedim aklıma siz geldiniz. selam verip çıkayım istedim. öğlen geldiğimde tek tek bakıcam hepsine.. hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız hepinizden allah razı olsun.... derdime ortak oldunuz dernizinmiiş gibi dinlediniz çareler aradınız....
arkadaşlar merhaba, ilk kez tüp bebek tedavisine bu ayın sonunda başlayacağım.. umarım hepimiz başarılı sonuçlar elde ederiz.
doktorum benden menogon ampül 75'li 5 kutu, cetrotide 25 ampül 6 kutu, ve ovitrelle 250 1 kutu ilaçları istedi. bunları nasıl temin edebileceğim konusunda bana yardımcı olabilecek, daha önce kullanmış ve elinde kalmış olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirseniz çok sevinirim. bu arada, tavsiyelerinizi ve önerilerinizi de duymayı çok isterim..
mrb canım öncelikle Allah bu yolda daima yardımcın olsun.. nerde tedavi görüyorsun cnm.. bende bu ay sonu başlıyorum.
Tedaviye adana dami bsslayacaksin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın güzel anne adaylarımmm canım arkadaşlarımmmm
geçmişi okuyamadım henüz. işe gitmek için hazırlanayım dedim aklıma siz geldiniz. selam verip çıkayım istedim. öğlen geldiğimde tek tek bakıcam hepsine.. hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız hepinizden allah razı olsun.... derdime ortak oldunuz dernizinmiiş gibi dinlediniz çareler aradınız....
Yatış işlemlerini yaptırdık yarın 09.30 da opu olacak. Rabbim emeklerimi karşılıksız bırakmasın inşallah. İşin enteresanı bu zamana kadar herkesten sakladık ve asla duymasını istemedim kişi, eltim bugün hastane de karşıma çıktı. Bu bile beni strese sokmaya yetti. yine demedik tüp bebek tedavisi diye ama kesin anlamıştır sağlıkçı çünkü. bir de dosyayı görmek için ben hızlandırayım yapabileceğim bir şey var mı filan diyor!!!! İnanamıyorum ya, kötü bir şaka gibi.
Kafana takmamaya çalış, durumu çaktırmadan kurtulabildiyseniz boşver gitsin, yumurtaların hala seninle sonuçta onlara negatif bir enerji gönderme. Hayırlı olsun tedavin, inşallah pozitif sonuçlanacak. Biz de ailedeki herkesten sakliyoruz, 2-3 yakin arkadasim biliyor sadece. iyi tarafı soru soran pek kimse olmuyor, kafami kolaylıkla dagitiyorum; kötü tarafi ise bu süreçte genelde yalniz olmak, transfer sonrası eşim de ise gidince evde tek basıma tüm işlerimi kendim gördüm, annem bilseydi eminim yanımda olurdu. Esim yardımcı oluyor sağolsun elinden geldiğince ama yemek fln yapamıyor tabi onları mecbur ben hallediyorum. Ama temizlik, utu fln 1 haftadır yapmıyorum dinleniyorum. Bir yandan da çalışıyorum. Böyle geçiyor günlerim.
canım beni de yarn çağırdılar. dün toplandı yumurtalar acaba neden bu kadar erken çağırıyorlarki? bir terslik olmasın allahım..Kizlar on yumurtadan dördü dollenmis yarin dort bebegimin gelisimini öğrencem ona göre transfer inşallah sali günü olacak.dualarinizi bekliyorum
allah razı olsun canımm. çok şükür son basamaktayım artık. akşam sormak istedikleriniz varsa cevaplarım kelebekimmmmAminnnnnnnn... Geçmişler olsun çok şükür bir seviye daha geçti canım maşallah yumurtalarda çok iyi inşallah içlerinden en güçlüsü gelsin 9 ay sonra kucağına canım. İyice dinlen sonra soralım aklımızdakileri sana:)
biliyorum canım inşallah senin için böylesi hayırlıdır. üzülme lütfen aşılama daha kolay inşallah aşılamayla alırsın evladını kucağınaCanım yaa adına cok sevindim tedavim iptal ama takip ediyorum sizi hakkında hayırlısı sımsıkı tutunurlar inşAllah🙏🙏❤
canımcım belki 450 olması düşük gelmiştir. benim 900 lüktü mesela. doktoruna bi danışsana ne diyecek bakalım..Slm kızlar tüp bebek tedavim yarıda iptal oldu yarın aşılamam var ama bu forumun en başlarından beri burdayım ve kopamadım niyeyse bende yazmak istedim😊😊
22 yaşındayım
3 yıllık evliyim
2 yıldır bebiş istiyorux
Eşimde proplem yok bnde pkos var
8 ay önce lap + his oldum tek tüp açıldı ve kistler alındı ona rağmen gebelik olmadı
Nisanda ilk tüp denedik 187.5 gonalf 450 ama yumurtalar gelişmedi tedavi iptal
Mayıs yine denedik 225 gonalf 450 tek yumurta gelişti tedavi yine iptal ama aşılamaya çevirdi dr ziyan etmeyelim dedi dün 21:00 de çatlatma iğnesi oldum yarın 1de aşılama var hayırlısı artık neye niyet neye kısmet😊😊 hepimizin hakkında hayırlısı bende böyle hepinizin tedavisi sonuna kadar giderde pozitifleri görürsünüz inşAllah yarından snra benimde 15 gün snra sonuç belli olurda yazarım inşAllah nasip....
allah razı olsun kuzucumm:) inşallah rabbim herkese güezl haberler vermeyi nasip etsin..Yumurta sayın harika! İnşallah en az biri senle kalmaya karar verecek, hayırlı olsun tekrar.
tedavin hayırlarla sonuçlansın inşallah canım.. tavsiyelerimiz kafana takma Rabbim ol dedikten sonra olacakarkadaşlar merhaba, ilk kez tüp bebek tedavisine bu ayın sonunda başlayacağım.. umarım hepimiz başarılı sonuçlar elde ederiz.
doktorum benden menogon ampül 75'li 5 kutu, cetrotide 25 ampül 6 kutu, ve ovitrelle 250 1 kutu ilaçları istedi. bunları nasıl temin edebileceğim konusunda bana yardımcı olabilecek, daha önce kullanmış ve elinde kalmış olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirseniz çok sevinirim. bu arada, tavsiyelerinizi ve önerilerinizi de duymayı çok isterim..
glifor kullanmadık canımcım.düşmesin diye progestan mıydı neydi iğne var. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..Canım aynen bende senin gibiyim.adetlerim gününü şaşmaz düzenlidir,yumurtlama takibimide yapardım doktor ultrasonda bakıp yumurtalar inci gibi dizilmiş sende pcos var diyince çok şaşırdım.tedaviyle beraber glifora da başladık.çünkü pcos lularda düşük olma olasılığı yüksek.sende kullanıyorsundur heralde.bu arada dediğin gibi ikiz ihtimalim var 😊 hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda..dondurulmuş embriyolardı
Negatif düşünmek yok zatenAllah bir daha yaşatmasın. Ben genel olarak olumsuzu düşünen bir insan degilimdir, içinde bulunduğum anın tadını çıkarmaya çalışırım. Eğer kanda pozitifi gorursem tabi ki düşük ihtimali ya da dış gebelik ihtimali vb. durumlar aklımın bir köşesinde olur ama oturup da karşımda pozitif bir sonuç varken bunun sevincini o korkularla bastirmam. Tadını çıkarırım, esimle paylasirim, olabilecek olumsuzluklar her zaman her durumda mevcut sonuçta. Pozitif sonuç alırsın, düşük riski vardır, düşük riskini atlatirsin, cok erken doğum riski vardir, ya da onu atlatirsin başka bir aksilik yasama ihtimalin vardir. Hayattaki riskler ölünceye kadar bitmez bu nedenle ben içinde bulunduğun durumun keyfini çıkarmaktan yanayım. Kanda pozitif sonuç alirsam herhangi bir olumsuzluk yaşayana kadar mutluluktan ucarim :) negatif sonuç kalırsam da elbet yeniden gücümü toplar yeniden hamile kalmaya cabalarim.
canımsınn..Allah razı olsun canımm. darısı tüm arkadaşlarıma inşallahh.. şimdi biraz daha iyiyim. hafif hafif sızım var. kanamam dün 6-7 damla oldu. opu dan çıkınca oda. eve varana kadar olmadı şükür. şimdi ani hapşırmamda falan acıyor. hastalığa en ağırından devam ediyorum çünküNe Guzel Cnm bende sabah Kalkktim ilk Seni dusundum :) oh Atlattin darisi Bana artik .:) Simdi Nasil Oldun
mrb canım benim dün yumurta toplandı. detaylı bir yazım var istersen bakabilirsinmrb cnm... sende mi tedavi görüyosun hangi hastanede görüyosun bende 17 mayısta başlıyorum Allahın izni ile
inşallah evlatlarım olur amiiiiiinnnnn diyeyim şimdidenn.. Erzurum Ş İ Fa da gördüm. inşallah canım inşallaahh.Allahım size bağışlasın evladınızı... canım nerde tedavini oldun.. rabbim tamamını erdirir inşallah
varmı bi değişiklik sende canım batma falan? tedavin hayırlara vesile olur inşallahHepiniz için hayırlısı olsun rabbim evlat sahibi olmamıza yardımcı olsun benim transfer yapıldı bugün 5. Günüm
kelebekiiimmmm kafana takma boşver. kimsenin bilmesini istemedim falan dersin. söylemez heralde! stressiz gir:) çıkıca rahatlamış hissedeceksin çünkü keyfini çıkar.. kezaaaa son kez böyle bişey yaşayacaksınnnnnYatış işlemlerini yaptırdık yarın 09.30 da opu olacak. Rabbim emeklerimi karşılıksız bırakmasın inşallah. İşin enteresanı bu zamana kadar herkesten sakladık ve asla duymasını istemedim kişi, eltim bugün hastane de karşıma çıktı. Bu bile beni strese sokmaya yetti. yine demedik tüp bebek tedavisi diye ama kesin anlamıştır sağlıkçı çünkü. bir de dosyayı görmek için ben hızlandırayım yapabileceğim bir şey var mı filan diyor!!!! İnanamıyorum ya, kötü bir şaka gibi.
canım beni de yarn çağırdılar. Dün toplandı yumurtalar acaba neden bu kadar erken çağırıyorlarki? Bir terslik olmasın allahım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?