İnşallah canım eşim 3 aydır proxeed plus ve gnc arginmax kullanıyordu ve yanında keçi boynuzu kürü yapıyorduk. Ama yaptırdığımız son spermiyogramdan sonra yükselme görmeyince keçiboynuzunu bıraktık proxeed ve gnc devam. Bugünden itibaren opuya kadar içireyim yine o zaman keçiboynuzunu.
ben mucizelere hep inandım. ancak öyle şeyler yaşadım ki inancımı kaybetmiştim. isyan etmedim ama sorguladım hep durumumu. oğlum karnımın içinde yerini hazırlarken haberim bile olmadı benim öğrendiğim günü anlatmam mümkün değil. rabbim herkese yaşatsın. hamileliğimde gelişimiyle alakalı çok sorun oldu. şuan da fmf hastası. yine bi mucize bekliyorum iyileşicek oğlum inanıyorum
bence devam etsin keçiboynuzu pekmezine. hemen etkisini göstermez zaten.
opu ne zaman sizin
Yaşadığı şehir dışında tedavi olan varmı. Transfer den kaç gün sonra yola çıktınız. Ben ist.dan Kırklareli ye gidecegim 3 saat sürüyor. Yarin dr soracagim ama kafama takıldı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bir şey sormak istiyorum..
Bugün benim transferimin 9.günü iki gündür idrar da bakıyorum ancak negatif sanırım çıkmaması normal diye düşünüyorum ama elbette insanı üzüyor hiç bir şey göremeyince..
12 Mayıs ta sonucu öğrenmek için test yaptıracağız,5.gün kahverengi leke geldi Dr aradım yuvalama yapıyor endişelenme dedi.
Dün de regl olmam gerekiyordu ama herhangi bir şey gelmedi.Sizce iyi bir haber midir bu ?
Masallahhemsire anlatırken biz 3.gün transfer yapıyoruz demişti. Hatta bunu pazar gece yumurtaları toplayacağız çarşamba veya perşembe de transfer yaparız dedi. Muhtemelen çarşamba dedi. 3gün olmasının dezavantaji varmı canım sence
benide ekleyin kızlar transfer 13 mayıs salı sonuçta inşallah 25 mayısarkadaşlar şu an kromozom analizinin sonucunu bekliyorum sonuç bir haftaya kadar çıkacak ve bizde büyük ihtimalle mayıs ayında tedavimizi olacağız mayısta haziranda tüp bebek yaptırcak arkadaşlar hep birlikte motive olalım sonuçlarımızı yazalım
Listemizde böyle
[table="width: 500, class: Grid"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td]transfer günü[/td]
[td]sonuç[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecepelin [/td]
[td][/td]
[td]11 mayıs[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]flufem [/td]
[td]1 mayıs[/td]
[td]12 mayıs[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]lal-i[/td]
[td]30 nisan [/td]
[td]12 mayıs[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]amasias[/td]
[td][/td]
[td]16 mayıs[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]0hatu0[/td]
[td]6 mayıs[/td]
[td]19 mayıs[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sozenmelisa[/td]
[td]5 mayıs [/td]
[td]17 mayıs[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
kızlar mrb ben de varım yarın test günüm banada iki orta kalite embriyo transfer edildi 6ya bölünmüş
dua edin lütfennnn
benide ekleyin kızlar transfer 13 mayıs salı sonuçta inşallah 25 mayıs
İlerde olurda ihtiyacım olursa bi fikrim olmasını istiyorum.Allah gönlünüze göre ve hayırlısını versin inşallah arkadaşlar...
Bugün benim transferimin 9.günü iki gündür idrar da bakıyorum ancak negatif sanırım çıkmaması normal diye düşünüyorum ama elbette insanı üzüyor hiç bir şey göremeyince..
12 Mayıs ta sonucu öğrenmek için test yaptıracağız,5.gün kahverengi leke geldi Dr aradım yuvalama yapıyor endişelenme dedi.
Dün de regl olmam gerekiyordu ama herhangi bir şey gelmedi.Sizce iyi bir haber midir bu ?
merhabalar herkese ;bende pazartesi günü doktorla görüşmeye gideceğim haziran ayı adetimle tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz,Allah hepimize yardım etsin inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?