2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

bence devam etsin keçiboynuzu pekmezine. hemen etkisini göstermez zaten.
opu ne zaman sizin

Mucizeler pesini birakmasin inşallah :)

bence devam etsin keçiboynuzu pekmezine. hemen etkisini göstermez zaten.
opu ne zaman sizin

Salı günü. Pazartesi yatış işlemleri, kan anestezi filan ayarlanacakmış salı da opu dedi drum. Hızlı ilerledi gibi süreç cuma da transfer olur belki dediler orda sanki yanlış anlamadıysam. Umarım sevindirici bir sürece doğru ilerliyorumdur...

Kızlar bir şey sormak istiyorum..
Bugün benim transferimin 9.günü iki gündür idrar da bakıyorum ancak negatif sanırım çıkmaması normal diye düşünüyorum ama elbette insanı üzüyor hiç bir şey göremeyince..

12 Mayıs ta sonucu öğrenmek için test yaptıracağız,5.gün kahverengi leke geldi Dr aradım yuvalama yapıyor endişelenme dedi.
Dün de regl olmam gerekiyordu ama herhangi bir şey gelmedi.Sizce iyi bir haber midir bu ?

Yaşadığı şehir dışında tedavi olan varmı. Transfer den kaç gün sonra yola çıktınız. Ben ist.dan Kırklareli ye gidecegim 3 saat sürüyor. Yarin dr soracagim ama kafama takıldı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben yaşadığım şehirde tedavi görüyorum ama o gün transfer için bekleme odasındayken görevli transferi olacak tüm kadınlara aynı anda bilgilendirme yapıyordu, bize verdiği evraklarda istanbul dışında yaşayanların transferin ertesi günü yola çıkmaları yazmasına rağmen transfer günü 4 saate kadar olan yolculukların sorun olmayacağını söyledi. hatta yanımda düzce'den gelen birisi vardı, sorun değil bugün yola çıkabilirsiniz dediler ona.

Eğer progesteron kullanıyorsan crinone jel vb. regl olmamak çok normal çünkü bu tür ilaçlar regl olmanı engelliyor, aşılama yaptırdığımda benim de adetim gecikti diye sevinmiştim ama bhcg negatif çıkınca doktorum jeli kesmemi söyledi ve kestikten 2-3 gün sonra da regl olacağımı söyledi nitekim öyle de oldu. ama bu durum moralini bozmasın henüz test gününe var, idrarda çıkacak diye bir kural yok, inşallah 12 mayıs'ta pozitif sonucunu alıp buraya mutlu haberlerle gelirsin :)

3.gün olması dezavantaj değil, bu durum tamamen hastanın ve embriyoların durumuna göre karar verilen bir husus, bir başkası için 5.gün transferi avantajlı iken sizin için 3.gün transferi olması daha avantajlı olabilir. dün burada bir mesaj yazmıştım konuyla ilgili, buraya kopyalayayım tekrar, umarım yardımcı olur:

"Bu 3. Gün 5. Gün embriyosunu neye göre karar veriyorlar. Benim 3. Gunumdu bu gun transfer yapmayacagiz dediler

Hastanın ve embriyoların durumuna göre karar veriliyor. Çok embriyo olunca genelde 5.güne kadar bekleniyor ve en kaliteli embriyo seçilmeye çalışılıyor, çünkü 3.günden sonra bazı embriyolar 5.güne erişemiyor, haliyle 5.güne kadar erişebilen daha kaliteli embriyoyu seçebiliyorlar. Bende tek embriyo geliştiği için zaten yarıştığı başka bir embriyo yoktu, 5.güne kadar beklemek anlamsızdı. Ayrıca embriyoyu bir an önce anne rahmi ortamına koyarak laboratuar ortamında kaybetme riskini azaltmış oldular. 3.gün koysalar bile embriyonun rahim duvarına yapışacak kısımları 5.gün ortaya çıktığından 5.güne kadar tutunma zaten olmuyor, rahim içerisinde doğal ortamında yüzüyor embriyo. Siz içinizi ferah tutun, doktorlar ve embriyologlar eminim embriyolarınız ve sizin durumunuzu değerlendirerek en doğrusuna karar veriyorlardır."

ecepelin......trn:.....................sonuç 11 mayıs

flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs

lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs

amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs

sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs

0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs

cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs

eksik varsa ekleyin lütfen, hepimiz için hayırlı sonuçlar olur inşallah :)

benide ekleyin kızlar transfer 13 mayıs salı sonuçta inşallah 25 mayıs

kızlar mrb ben de varım yarın test günüm banada iki orta kalite embriyo transfer edildi 6ya bölünmüş
dua edin lütfennnn

Rabbim gönlüne göre versin hakkında hayırlısı olsun canım tarihlerinide söylersen ekleriz tabiii

İlerde olurda ihtiyacım olursa bi fikrim olmasını istiyorum.Allah gönlünüze göre ve hayırlısını versin inşallah arkadaşlar...

İlerde olurda ihtiyacım olursa bi fikrim olmasını istiyorum.Allah gönlünüze göre ve hayırlısını versin inşallah arkadaşlar...

Devlette yaptırmadım bilmiyorum ama özelde 5500 civarı tutuyor. İlaçlar dahil. Hastaya göre ve ilaç sayısına göre fiyatta oynamalar olabilir.

Canım herkesinki idrar testinde belli olmuyor bazılarının değeri 300 ü geçtiği halde idrarda çıkmıyor oyüzden en güvenilir kan testi.onun içinde mutlaka gününü bekle.adet döngünü önceki gibi düşünme artık değişti,inşallah hamilesindir ama değilsen eğer kullandığın ilaçlar adetini geciktirecek ortalama bir hafta.çünkü rahmin kalınlaşıyor ilaçlardan.en güzel belirtin kahverengi akıntı olmuş bu iyiye işaret 😉hakkında hayırlısı olsn

merhabalar herkese ;bende pazartesi günü doktorla görüşmeye gideceğim haziran ayı adetimle tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz,Allah hepimize yardım etsin inşallah ..

bencede..hiç moralini bozma canım.
dün 2. çizgi çıktı diye sevinmiştim.bu gün 2 idrar testi de tek çzgi çıktı.saatlerdir ağlıyordum.eşim dayanamadı hastaneye gittik... binlerce şükür RABBİ TEALAya kanda pozitif çıktı...hemde değer 200 ken tek çizgi:18::18:

çook fenayım hala

ecepelin......trn:.....................sonuç 11 mayıs

flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs

lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs

amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs

sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs

cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs

0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs

hatibulut.....trn:10 mayıs..........sonuç 25 mayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…