- 6 Mayıs 2014
- 51
- 9
- 13
%95 şansım vardı olmadı... herşey yolundaydı doktorumuz bile oturdu ağladı bizimle. ancak allahtan herşey yapılcak birşey yok. sonraki ay adet olmam gerekiyo olmadım. aradım dr.u anormal bu dedi tahlil istedi veee hamileyim şaka gibi
şimdi 2.5 yaşında oğlum. allahım sizlerede nasip etsin inşallah. dualarım hep isteyenlerle. rabbim duysun bizi. hepinize sevgiler...
arkadaşlar iyi geceler, ben de varım. sabah 11:30 da yumurtalar toplanacak, çok heyecanlıyım çok. dualarınızı esirgemeyin benden. inşallah haftaya da transfer olur. Çünkü yumurta sayım 6 ve bir de pgt yapılacak. :18:
%95 şansım vardı olmadı... herşey yolundaydı doktorumuz bile oturdu ağladı bizimle. ancak allahtan herşey yapılcak birşey yok. sonraki ay adet olmam gerekiyo olmadım. aradım dr.u anormal bu dedi tahlil istedi veee hamileyim şaka gibi
şimdi 2.5 yaşında oğlum. allahım sizlerede nasip etsin inşallah. dualarım hep isteyenlerle. rabbim duysun bizi. hepinize sevgiler...
arkadaşlar iyi geceler, ben de varım. sabah 11:30 da yumurtalar toplanacak, çok heyecanlıyım çok. dualarınızı esirgemeyin benden. inşallah haftaya da transfer olur. Çünkü yumurta sayım 6 ve bir de pgt yapılacak. :18:
merhaba banada dört gün önce transfer yapıldı sonucu haftaya kadar nasıl bekliycem bilmiorum zor geçicek sanki bu süreç allah yardımcımız olsun :)
Bugün 5. Günüm tedavide. Ultrason ile bakıldı pazar akşam çatlatma iğnesi salı yumurta toplama dediler. Salı günü aynı zamanda doğum günüm. Bu tür şeyler düşünüp heveslenmek istemiyorum ama güzel bir tesadüf oldu. Sonuçta yumurta ve spermler o gün buluşturulacak:) mübarek günde dualarım hepimiz için, inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür...
canım süpersin saolasın akşam birbir eklicem listemize
Merhaba, Allah hepimizin yardımcısı olsun kardeşim benim de bugün 5.günüm. 5 maysta transfer oldu tahlil tarihim 17 mayıs. Eğer çalışmıyorsan evde film izle bulmaca çöz kafanı dağıt yoksa vakit geçmiyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı olsun canım dualarım hepinizle bugün toplanırsa haftaya allahın izniyle transferin olur içini ferah tut
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugün 5. Günüm tedavide. Ultrason ile bakıldı pazar akşam çatlatma iğnesi salı yumurta toplama dediler. Salı günü aynı zamanda doğum günüm. Bu tür şeyler düşünüp heveslenmek istemiyorum ama güzel bir tesadüf oldu. Sonuçta yumurta ve spermler o gün buluşturulacak:) mübarek günde dualarım hepimiz için, inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür...
beklemek zor gerçeken...allah hayırla sonuçlandırsın inşaALLAH canımnormalde çalışıyorum canım izinliyim bu ara dinleniyorum bide bol bol yatıyorum,kitap okuyorum,dizi felan yapçak bişey yok bizimkiler çok pipirikli hiç bişey yaptırmıyolar. 17 mayıs ctesi ben 16 sında yaptırcam tahlilimi çok heyecnlıyım
dualarımız hepimize canım..allah hepimize evlatlerımızın kokusunu duyursun inşaallah.arkadaşlar iyi geceler, ben de varım. sabah 11:30 da yumurtalar toplanacak, çok heyecanlıyım çok. dualarınızı esirgemeyin benden. inşallah haftaya da transfer olur. Çünkü yumurta sayım 6 ve bir de pgt yapılacak. :18:
hayırla sonuçlansın inşaallah.Kızlar selam
Bugün transferin 5.günündeyim. sabaha karşı şiddetli bir sancıyla uyandım. Sanki karnımın içinde çakmak çakmışlar gibiydi. 4-5 saniye sonra geçti. Aradan 1-2 dk geçtikten sonra tekrar oldu. Yine 4-5saniye sonra geçti. Daha sonra da çok affedersiniz büyük abdest ihtiyacım olduğunu hissettim. Tuvalete gidip ihtiyacımı giderdim bir daha da sancı olmadı. Acaba büyük abdestle alakalı bir sancı mıydı? Ama normalde hiç böyle bir sancım olmaz. Kafam karıştı valla. Bu bereketli günde Allah'ım dualarımızı kabul etsin.
korkma canım bende de çok sancı oluyor wc ihtiyacında.yumurtalıklarımız çok hassas şuan..
QUOTE=kelebek3248;35225975]Bugün 5. Günüm tedavide. Ultrason ile bakıldı pazar akşam çatlatma iğnesi salı yumurta toplama dediler. Salı günü aynı zamanda doğum günüm. Bu tür şeyler düşünüp heveslenmek istemiyorum ama güzel bir tesadüf oldu. Sonuçta yumurta ve spermler o gün buluşturulacak:) mübarek günde dualarım hepimiz için, inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür...
dezavantaj değil canım kesinlikle...yeterki rabbim ol desin.Masallahhemsire anlatırken biz 3.gün transfer yapıyoruz demişti. Hatta bunu pazar gece yumurtaları toplayacağız çarşamba veya perşembe de transfer yaparız dedi. Muhtemelen çarşamba dedi. 3gün olmasının dezavantaji varmı canım sence
Ne güzel maşallah Allah oğlunuzu size bağışlasın.Vakti gelmeden olmuyor gerçekten
Sayıya hiç takılma önemli değil canım Rabbim ol dedikten sonra olur içini ferah tut,inşallah sağlıklı çıkarlar ve tutunurlar 😉
sok sevindim senin adinaa
böyle mucizeleri duymak inan insani cok mutlu ediyor
gozun aydinn Allah isteyen herkese o duyguyu tattirsinn
İnşallahhhhh, yumurta kısmından değil de sperm kısmından korkuyorum biraz ben canım, zaten bizim problemimiz o. Eşimin varikosel ameliyatı olduğu Dr uygun sperm bulunmayabilir filan demişti. Umarım dediği gibi olmaz pek iyi niyetli şekilde söylemedi. Onunla olan tedaviye devam etmemizi istedi. Ama ben de çıkan kist nedeniyle tüp bebek Dr kesinlikle hemen başlamalıyız dedi. Israrla sorduk 3 milyon spermden uygun çıkamayacaksa biz beklemek istiyoruz diye çıkar dedi, güvendik inşallah çıkar. Sağlıklı, sıhhatle, hayırlı evlat nasip etsin Rabbim.inşallah kaliteli kaliteli yumurtaların olur, sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz canım.
İnşallahhhhh, yumurta kısmından değil de sperm kısmından korkuyorum biraz ben canım, zaten bizim problemimiz o. Eşimin varikosel ameliyatı olduğu Dr uygun sperm bulunmayabilir filan demişti. Umarım dediği gibi olmaz pek iyi niyetli şekilde söylemedi. Onunla olan tedaviye devam etmemizi istedi. Ama ben de çıkan kist nedeniyle tüp bebek Dr kesinlikle hemen başlamalıyız dedi. Israrla sorduk 3 milyon spermden uygun çıkamayacaksa biz beklemek istiyoruz diye çıkar dedi, güvendik inşallah çıkar. Sağlıklı, sıhhatle, hayırlı evlat nasip etsin Rabbim.
Benimde tedavimin başladığı gün doğum günümdü. Ister istemez insanın aklina geliyor:) transferimde yarin 5. Gün olacak
Evet opu 13 mayıs dediklerinde ilk Aklıma bu tesadüfe sevinmek geldi. Hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah güzel neticelensin;(
canım benim tüp bebekte o kadar spermden mutlaka iyi olanları seçiyolar.sen sakin ol. keçiboynuzu pekmezi falan içir eşine. o çok faydalı . bir kaç tane sperm yetiyor zaten. hiç spermi olmayan kişilerden bile sperm üretiyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?