ecepelin......trn:.....................sonuç 11 mayıs
flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs
lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs
amasias......trn:? sonuç 16 mayıs
0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs
kızlar yanlış yada eksik varsa ekleme yapalım...
Mrb arkadaşlar ben az önce doktordan ciktim. Eve gitmeyecegiz evimiz uzak 3saat git 3saat gel çok zaman alıyor. Masallah subhanallah diye başlayayım sonuclarimi söylemeye.e2 1801.progesteron 0,44 çıktı. Yumurtalarim 10 tane olmuşlar. En büyüğü 17.5mm olmuş. En küçüğü 14mm. İlaca devam ediyoruz veeeeeeeeeeeeee pazar günü opu olacak. Transfer çarşamba olacak. Tekrar tekrar masallah diyorum nazar değmesin yumurtaciklarimaaaa:) sukurler olsunnnn
canım üzülmee..olmuştur o allahın izniyle. delikten 2 parmak ölç bir sağ bir sol yap...kızlar size demiştim bu iğneyi yapamıcam ben sakarım diye bilin bakalım iğneyi nereye vurmuşum göbek deliğinin 4 pamak yan tarafının en üst hizasından bir milim yukarda offffsizce olmuşmudur kendimi çok kötü hissediyorum
inşaallah hepimiz canım. bol bol dua edin arkadaşlar.şu mübarek 3 aylarda rabbim dualarmızı geri çevirmeyecektir...İnşallah canım inşallahbu arada hayirli olsun inşallah biz de görürüz o güzel günleri,ve o güzel haberi burdan biz de duyururuz.. Benim 3.gün transfer edilecek. Kaçıncı günde çıkmaya başlar acaba
canım üzülmee..olmuştur o allahın izniyle. delikten 2 parmak ölç bir sağ bir sol yap...
RABBİ YESSİR VELA TUASSİR,RABBİ TEMMİM BİL HAYR..AMİN
DUALARLA BAŞLAYALIM İNŞAALLAH
amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs
sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs
kızlar size demiştim bu iğneyi yapamıcam ben sakarım diye bilin bakalım iğneyi nereye vurmuşum göbek deliğinin 4 pamak yan tarafının en üst hizasından bir milim yukarda offffsizce olmuşmudur kendimi çok kötü hissediyorum
canım o kadar takma birsey olmaz :) yumileri ters etkileme :) olumsuz sinyal gönderme :) yarın dedikleri yere yaparsın :) üzme kendini :)
Kızlar güzel haberlerle ben geldim 😊
Dün transferin 8.günüydü dayanamayıp idrar testi yaptım.silik 2.çizgi çıktı çok şükür ama kan vermedim henüz.kan için zamanını beklemek istiyorum.Allah tamamına erdirir inşallah kızlarrr hepimizinkini.sırayla günü gelen herkesinkini hamile diye yazarız buraya inşallah😊
Dünden beri hafif kahverengi lekelenmem var çok az geldi normalmidir sizce
RABBİ YESSİR VELA TUASSİR,RABBİ TEMMİM BİL HAYR..AMİN
DUALARLA BAŞLAYALIM İNŞAALLAH
amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs
sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs
kızlar size demiştim bu iğneyi yapamıcam ben sakarım diye bilin bakalım iğneyi nereye vurmuşum göbek deliğinin 4 pamak yan tarafının en üst hizasından bir milim yukarda offffsizce olmuşmudur kendimi çok kötü hissediyorum
HOŞGELDİN CANIM.gözün aydn,maşallahKızlar güzel haberlerle ben geldim 😊
Dün transferin 8.günüydü dayanamayıp idrar testi yaptım.silik 2.çizgi çıktı çok şükür ama kan vermedim henüz.kan için zamanını beklemek istiyorum.Allah tamamına erdirir inşallah kızlarrr hepimizinkini.sırayla günü gelen herkesinkini hamile diye yazarız buraya inşallah😊
Dünden beri hafif kahverengi lekelenmem var çok az geldi normalmidir sizce
Flufem çok güzel olmuş liste tşk ederiz dualarla gelsin bebişlerimiz.sende çift çizgiyi görmüşsün arkadaşım oleyyyyyy 😊
canım hayırlı olsun çift çizgiyi görmüşsün testte de pozitif pozitif görürüz inşallah :)
Canım 4 parmak denmesinin sebebi orada damarlar fazla kanama yapmasın diye.4 parmak sonrasında birgün sağdan birgün soldan istediğin yerden yapabilirsin öyle milimle ölçmene gerek yok korkma ilaç tabiki faydasını gösterecek Allahın izniyle😉
Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun inşallah en kısa zamanda hamilelik haberini de paylaşırsın bizimle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım üzülmee..olmuştur o allahın izniyle. delikten 2 parmak ölç bir sağ bir sol yap...
inşaallah hepimiz canım. bol bol dua edin arkadaşlar.şu mübarek 3 aylarda rabbim dualarmızı geri çevirmeyecektir...
seninde yumiler çok iyi maşallah. ama 3.gün transferi olacağı nasıl belli olmuş hemen?
Flufem çok güzel olmuş liste tşk ederiz dualarla gelsin bebişlerimiz.sende çift çizgiyi görmüşsün arkadaşım oleyyyyyy 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?