• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

ecepelin......trn:.....................sonuç 11 mayıs

flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs

lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs

amasias......trn:? sonuç 16 mayıs

0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs

kızlar yanlış yada eksik varsa ekleme yapalım...:nazar::nazar:

Benim de trn 5 mayıs sonuç 17 mayıs :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb arkadaşlar ben az önce doktordan ciktim. Eve gitmeyecegiz evimiz uzak 3saat git 3saat gel çok zaman alıyor. Masallah subhanallah diye başlayayım sonuclarimi söylemeye.e2 1801.progesteron 0,44 çıktı. Yumurtalarim 10 tane olmuşlar. En büyüğü 17.5mm olmuş. En küçüğü 14mm. İlaca devam ediyoruz veeeeeeeeeeeeee pazar günü opu olacak. Transfer çarşamba olacak. Tekrar tekrar masallah diyorum nazar değmesin yumurtaciklarimaaaa:) sukurler olsunnnn

Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun inşallah en kısa zamanda hamilelik haberini de paylaşırsın bizimle

kızlar size demiştim bu iğneyi yapamıcam ben sakarım diye bilin bakalım iğneyi nereye vurmuşum göbek deliğinin 4 pamak yan tarafının en üst hizasından bir milim yukarda offff :17::5::5::5: sizce olmuşmudur kendimi çok kötü hissediyorum :5::5::5::5:

kızlar size demiştim bu iğneyi yapamıcam ben sakarım diye bilin bakalım iğneyi nereye vurmuşum göbek deliğinin 4 pamak yan tarafının en üst hizasından bir milim yukarda offff :17::5::5::5: sizce olmuşmudur kendimi çok kötü hissediyorum :5::5::5::5:
canım üzülmee..olmuştur o allahın izniyle. delikten 2 parmak ölç bir sağ bir sol yap...
İnşallah canım inşallah;) bu arada hayirli olsun inşallah biz de görürüz o güzel günleri,ve o güzel haberi burdan biz de duyururuz.. Benim 3.gün transfer edilecek. Kaçıncı günde çıkmaya başlar acaba
inşaallah hepimiz canım. bol bol dua edin arkadaşlar.şu mübarek 3 aylarda rabbim dualarmızı geri çevirmeyecektir...
seninde yumiler çok iyi maşallah. ama 3.gün transferi olacağı nasıl belli olmuş hemen?

RABBİ YESSİR VELA TUASSİR,RABBİ TEMMİM BİL HAYR..AMİN

DUALARLA BAŞLAYALIM İNŞAALLAH:nazar::nazar:

amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs

sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs

Kızlar güzel haberlerle ben geldim 😊
Dün transferin 8.günüydü dayanamayıp idrar testi yaptım.silik 2.çizgi çıktı çok şükür ama kan vermedim henüz.kan için zamanını beklemek istiyorum.Allah tamamına erdirir inşallah kızlarrr hepimizinkini.sırayla günü gelen herkesinkini hamile diye yazarız buraya inşallah😊
Dünden beri hafif kahverengi lekelenmem var çok az geldi normalmidir sizce

Flufem çok güzel olmuş liste tşk ederiz dualarla gelsin bebişlerimiz.sende çift çizgiyi görmüşsün arkadaşım oleyyyyyy 😊

canım o kadar takma birsey olmaz :) yumileri ters etkileme :) olumsuz sinyal gönderme :) yarın dedikleri yere yaparsın :) üzme kendini :)

Dün transferin 8.günüydü dayanamayıp idrar testi yaptım.silik 2.çizgi çıktı çok şükür ama kan vermedim henüz.kan için zamanını beklemek istiyorum.Allah tamamına erdirir inşallah kızlarrr hepimizinkini.sırayla günü gelen herkesinkini hamile diye yazarız buraya inşallah😊

canım hayırlı olsun inşallah kandada görüp sevincimiz tam olur inşallah :) tatlım lekeleri dra söyle çift çizgiyi de söyle :) belki iğne verir ihmal etme :)

canım hayırlı olsun çift çizgiyi görmüşsün testte de pozitif pozitif görürüz inşallah :)

Canım 4 parmak denmesinin sebebi orada damarlar fazla kanama yapmasın diye.4 parmak sonrasında birgün sağdan birgün soldan istediğin yerden yapabilirsin öyle milimle ölçmene gerek yok korkma ilaç tabiki faydasını gösterecek Allahın izniyle😉

HOŞGELDİN CANIM.gözün aydn,maşallah:nazar:
kanamanı gerçi o kanama sayılmıyor dra bir sor.yüksek ihtimal tutunma nişanıdır o.rabbimin izniyle hamilesindir cnm...
Flufem çok güzel olmuş liste tşk ederiz dualarla gelsin bebişlerimiz.sende çift çizgiyi görmüşsün arkadaşım oleyyyyyy 😊

rica ederim canım.kanda da görürüz inşallah pozitifi:nazar:..bende gününden önce kan vermeyi düşünmüyorum.2 günde bir tekrarlatıyor dr o zaman.

kızlar ne kadar doğrudur bilemem ama biraz önce okudum.transferin 9-10 ve 11. günlerii çok önemliymiş plasenta oluşmaya başlıyormuş. sanırım kalpte..o günleri daha dikkatle geçirelim rabbimin izniyle.

Canım 4 parmak denmesinin sebebi orada damarlar fazla kanama yapmasın diye.4 parmak sonrasında birgün sağdan birgün soldan istediğin yerden yapabilirsin öyle milimle ölçmene gerek yok korkma ilaç tabiki faydasını gösterecek Allahın izniyle😉

İnşallah canım hay sen çok yaşa çok rahatladım İnşallah şifa olur hepimizi Rabbim senide tamamına erdirsin :16::16:

Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun inşallah en kısa zamanda hamilelik haberini de paylaşırsın bizimle

Allah razı olsun canım inşallah..rabbim hepimize nasip etsin ;-)

canım üzülmee..olmuştur o allahın izniyle. delikten 2 parmak ölç bir sağ bir sol yap...

inşaallah hepimiz canım. bol bol dua edin arkadaşlar.şu mübarek 3 aylarda rabbim dualarmızı geri çevirmeyecektir...
seninde yumiler çok iyi maşallah. ama 3.gün transferi olacağı nasıl belli olmuş hemen?

Masallah:-) hemsire anlatırken biz 3.gün transfer yapıyoruz demişti. Hatta bunu pazar gece yumurtaları toplayacağız çarşamba veya perşembe de transfer yaparız dedi. Muhtemelen çarşamba dedi. 3gün olmasının dezavantaji varmı canım sence

Liste süper olmuş gerçekten. Allah'ım hepimizin sesini duysun hiçbirimizi bebişsiz bırakmasın inşallah...

merhaba banada dört gün önce transfer yapıldı sonucu haftaya kadar nasıl bekliycem bilmiorum zor geçicek sanki bu süreç allah yardımcımız olsun :)

Back