2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Bu 3. Gün 5. Gün embriyosunu neye göre karar veriyorlar. Benim 3. Gunumdu bu gun transfer yapmayacagiz dediler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hastanın ve embriyoların durumuna göre karar veriliyor. Çok embriyo olunca genelde 5.güne kadar bekleniyor ve en kaliteli embriyo seçilmeye çalışılıyor, çünkü 3.günden sonra bazı embriyolar 5.güne erişemiyor, haliyle 5.güne kadar erişebilen daha kaliteli embriyoyu seçebiliyorlar. Bende tek embriyo geliştiği için zaten yarıştığı başka bir embriyo yoktu, 5.güne kadar beklemek anlamsızdı. Ayrıca embriyoyu bir an önce anne rahmi ortamına koyarak laboratuar ortamında kaybetme riskini azaltmış oldular. 3.gün koysalar bile embriyonun rahim duvarına yapışacak kısımları 5.gün ortaya çıktığından 5.güne kadar tutunma zaten olmuyor, rahim içerisinde doğal ortamında yüzüyor embriyo. Siz içinizi ferah tutun, doktorlar ve embriyologlar eminim embriyolarınız ve sizin durumunuzu değerlendirerek en doğrusuna karar veriyorlardır.

Sizin dr kimdi

hayırlı olsun inşaALLAH canımm.
ilk tedavim tüp bebekte canım. aşılama yapıldı ama olmadı. teşekkür ederim inşallah kaliy-teli ve olgun olurlar da annelerine gelirler kuzucuklarım inşallah hepimizin biran önce olur
bu sefer olacak inşallahhh:)
hayırla sonuçlansın inşaallah cnm.bende aşırı uyuyorum ateş basması ve kasık ağrımda var.
bunlar ilaçlara bağlı sanırım.
hiç korkma arkadaşım...ikinci tedavide kesinlikle şans daha yüksek.embriyolların kalitesiz olsa 5.güne gelemezlerdi zaten. sen bol bol dua et.tavsiyem yasin-fetih sureleri ve tefriciye.
allah kimseyi evlatsız bırakmasın.

dayanamdım ve okuldan gelince idrar testi yaptım.2. pembe çzgiyi gördüm alhamdulillah...
rabbimin merhameti sonsuz şükürler olsun. inşaallah kanda da pozitif sonucu alırım ve hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza...

Şişli Memorial'dan takibimi Nur Hanım yaptı, transferi Semra Hanım.

Benimde takibi nur hanim yaptı. Yumurta toplanirken transfere semra hanimi istiyorum dedim ama yarin4.gun transfer etmezlerse cumartesi semra hanim yok kafam iyice karıştı.

Tebrik ederim, hayırlı olur inşallah, çok güzel bir haber bu. Kan testiniz ne zamandı?

Hiç canınızı sıkmayın, embriyonun tutunacağı varsa tutunur, ben açıkçası Nur Hanım yapsın istemiştim, transfer günü izinliydi, o zaman Semra Hanım olsun demiştim çünkü diğer doktorları tanımıyordum, kime niyet kime kısmet oldu :) ekip olarak zaten çok iyiler, Allah sorunsuz bir transfer ve hayırlı bir sonuç nasip etsin.

bugün tarnsferin 7.günü. 12 mayıs test... çok teşekkür ederim

Baya erkenci davranmışsınız, ama çok şükür ikinci çizgi görünmüş, hayırlı olsun tekrar :)) benim de 17 mayıs test günü, 16 mayıs'ta idrar testi yaparım diye düşünüyorum ben de. Tabi demesi kolay da, bakalım nasıl sabredicem :)

İNŞALLAH görürsün ikinci çizgiyi canım. ben geçen tedavimde de 7. gün kanda öğrenmiştim o yüzden cesaret edebildim.birde benm 5. gün embriyosu. sonuç erken çıkabiliyor. tabii çıkmayada biliyor. kısmet.
elim ayağım titriyor hala..

Teşekkür ederim inşallah bana da nasip olur :) keyfini çıkarın bu mutlu haberin :))

Tamam canım. Özelden mesaj da atabilirsin. İlacın adını ver ama... Bazen eş değer başka ilaç adı veriyor. :)

Mrb arkadaşlar ben az önce doktordan ciktim. Eve gitmeyecegiz evimiz uzak 3saat git 3saat gel çok zaman alıyor. Masallah subhanallah diye başlayayım sonuclarimi söylemeye.e2 1801.progesteron 0,44 çıktı. Yumurtalarim 10 tane olmuşlar. En büyüğü 17.5mm olmuş. En küçüğü 14mm. İlaca devam ediyoruz veeeeeeeeeeeeee pazar günü opu olacak. Transfer çarşamba olacak. Tekrar tekrar masallah diyorum nazar değmesin yumurtaciklarimaaaa:) sukurler olsunnnn

canım süpersin saolasın akşam birbir eklicem listemize

Kızlar bende bugun dr kontrolu vardı ve yine tüp bebek tedavim iptal oldu tek yumurta büyümüş 19 mm diğerleri küçük aşılamaya çevirdi cumartesi çatlatma iğnesini yapcam pazartesi aşılama yapılcak şaşırdım ama yinede mutluyum arkadasımında dediği gibi bi tane olsun benim olsun hayırlısı bakalım inşAllah tutarda tüp bebeğe gerek kalmaz🙏🙏❤

Hayirlisi olsun canım. Bizim şer düşündüğümüz bişeyde hayir,hayır düşündüğümüz bişeyde şer vardır.belki tup bebek sıkıntısı çekmeden aşılamayla geliverecek yavrun. İnşallah canım hep dua et. Ben sadece kendim için değil tüm olmayanlar için dua ediyorum. Biz de bir gün o kutsal makama nail olcaz bir gün bizim de cennet ayaklarımizin altında olacak. Allahin izniyle.. Dualarım seninle canımmm

İnşallah canım inşallah bu arada hayirli olsun inşallah biz de görürüz o güzel günleri,ve o güzel haberi burdan biz de duyururuz.. Benim 3.gün transfer edilecek. Kaçıncı günde çıkmaya başlar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…