2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canim görmemişim kusura bakma değer artıyor 7 . 14 ve 54 oldu suan Dr salı günü 200 olmasi lazim dedi bizim degerler düşük seyrediyor inan bilmiyoruz canım ne olacak dua ediyoruz

s-4

ayyy çok güzel yükselmiş devamı kat kat daha artar inşallah :))

ben de 9.29 ile başladım, salı ikinci testi yaptırıcam, umarım benim ki de artar, allah hepimizin yardımcısı olsun, ben hem sonuç bekleyen hem olumlu olumsuz sonuç alan herkes için bol bol dua ediyorum, sizler de hepimiz için dua edin kızlar :)

Kzilar merhaba, bugun benim 6. Gunum ama cok umutsuzum sanki olmamis gibi geliyo gozlerim doluyo hep

hep hormon ilaçları yüzünden oluyor canım, sakın umutsuzlanma, teste kadar elinden geldiğince moralini yüksek tut,bu çok uzun soluklu bir yol maalesef, ne kadar sabırlı davranırsan daha az yıpratırsın kendini, hakkında hayırlısı olsun canım :)

Haklisin dogru soluyosun ama insan dusunmeden yapamiyor iste sen ne durumdasin? Acaba idrarda cikarmi test yapsam

Haklisin dogru soluyosun ama insan dusunmeden yapamiyor iste sen ne durumdasin? Acaba idrarda cikarmi test yapsam
çok büyük ihtimalle çıkmaz ( daha çok erken. benim dün test günümdü, 12. günde 9.29 çıktı, doktor değer çok düşük ama şu an bir gebelik gözüküyo dedi, salı tekrar testim var umarım değer artmış olur. o yüzden maalesef test gününün gelmesi de yetmiyor, iki günde bir testini yeniliyorsun vs. vs.
ben de umudumu kaybetmemeye çalışıyorum ama biliyorum ki değerim çok düşük ( doktorum gecen ay bir hastasının sonucunun 11 çıktığını, kendisine olumsuz haber vermelerine rağmen hamileliğinin devam ettiğini ve kalp atışlarının alındığını söyledi. eğer önümde böyle bir örnek olmasaydı sana da kesin olumsuz derdim dedi ama şimdi bekleyip testi tekrarlamaktan başka şansımız yok dedi, bakalım her ne kadar benim durumumda olan çok kişi olmasa da umut dünyası işte ne yapalım??? hakkımızda hayırlısı arkadaşım...

Kzilar merhaba, bugun benim 6. Gunum ama cok umutsuzum sanki olmamis gibi geliyo gozlerim doluyo hep

canım benim de bugun 6. günüm transfer çarşamba oldu..hiç umutsuz olma banada ara ara karnımın altında ağrı oluyor ama hersey allahtan sıkma canını

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evt ilk denemem cok saol allahtan umut kesilmez hayirlisi insallah

Saop canim insallah dedigin gibi olur hayirlisi canim

Bizde de aynı idi bakalım be olacak değerler artsada kalp atışı alırsak umudumuz olacak daha önce biz 4 tane düşük verdik 9 haftalik iken kalb atışı olmadı dua edelim birbirimize. .. mümin in mümin kardeşine ettiği dua kabul olurmuş o dua da riya olmaz...

s-4

Oyle tabi ama yine de uzuluyo insan tutmadimi diye.. Benimki ptesi oldu, carsamba nasil 6. Gun oluyo? Ben yanlis mi hesapliyorum yoksa? Senin kacinci gun embryosuydu? Ne zmn test yapmayi dusunuyosun?

Canim hic uzulme, gecen sene burda okumustum. Degeri 7 cikti bi arkadasin ve gecen ay dogum yapti

Üzülme arkadaşım bu nasip kismet işi Rabbim ol dediyse her bi şekilde olur geçen ay benim 11.gun degerim 80 çıktı yani normal 13.gun 300 sonra artarak devam etti ama sonuç: kimyasal gebelik oldu herşey normal diye heveslenen ben kanama ile yikildim ve degerim düşmeye başladı degerin düşük veya yüksek olmasina takilmayin önemli olan keseyi görmek diye düşünüyorum hayirlisi olur inşallah...

Test gunu 1 temmuz olup bugun test yapmayi dusunen var mi hamişler

Canim benim sakin yapma gununu bekle benimde 1 temmuz ama dun gittik yaptirdik kan testi ve yikildik pazarimiz zehir oldu drmu aradim bugun ciksa bugun yaptir derdim dedi sali tekrar yap bu degerin onemi yok dedi ve ben tekrar umutlandim negatif olursa yine yikilicam cok pismanim yaptigim icin sende yapma ne olursun insallah pozitif cikar yarin sevinirsin 1 gun gec sevinmekten bisey olmaz ama negatif cikinca cok kotu oldum ben

Haklisin canim tmm sende uzme krndini Allahtan umut kesilmez insallah 1vtemmuz heimizin mutlu gunu olur amiiiiiiiiiiiiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…