2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Herkese merhaba bugün itibariyle bebeğimin karnımda öldüğünü öğrendik. ilk gebeliğimdi tüp bebek yöntemiyle. Fakat olumsuz sonuçlandı. Doktor bebeği aldıktan sonra patolojiye göndereceğini ve pgt yöntemini önerdiğini söyledi. Eşime ve bana kromozom analizi yapılacakmış. Öncelikle bu nasıl yapılıyor? Bilgi verir misiniz?
Bir de özel bir merkezde yaptıracağız inş pgt ortalama ne kadara mal oluyor? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum.....

test sonucumu öğrendim malesef olumsuz 2.denememdi ama yine olmadı 5.gün embriyosu 2 tane transfer olmuştu doktor herşey güzel diyordu ama yine olmadı

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun sana da münevvere de canım Allah sabır versin ne kadarlıktı canm yaa

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun sana da münevvere de canım Allah sabır versin ne kadarlıktı canm yaa

Dün 10+0 olması gerekirken 6+6 da falan kalbi Durmuş maalesef....

Canim cok uzuldum cok cook gecmis olsun bitanem kromozom tahliline sadece kan veriyorsunuz esinle ikiniz ama doktorunun bunu tedaviye baslamadan once yapmasi gerekirdi birincisi bu doktorunun hatasi eger bebegini bu sebeple kaybettiysen ben normalde acibadem hastanesinde tedavi oluyorum yaklasik 1000 tl falam tutjyo dedi doktorum bukadar odememizi istemedi baska bir dojtor arkadasina yonlendirdi medicalpark hastanesinde yaptirdik tam fiyatini hatirlayamiyorum ama en fazla 300 e falan olmustu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim pgt cok farkliymis bize yapilan sadece kromozom sayilariydi simdi internetten arastirdim sana yanlis bilgi vermiyeyim bahceci.com adresinden alinti yaptim...Üreme sağlığı uzmanı, genetik danışman ve ilgili hastalığın doktoru tarafından hastanın PGT için uygun olup olmadığı değerlendirilir.Çift tüp bebek işlemine hazırlanır.Anneden alınan yumurta, babadan alınan sperm ile laboratuvar ortamında döllenir.Elde edilen embriyodan embriyologlar tarafından biyopsi yapılarak 1-2 adet blastomer hücresi çıkarılır.Biyopsi ile elde edilen hücreler uygulanacak yönteme göre hazırlanır ve teste tabi tutulur.Genetik hastalık taşıyan yada kromozomal bozukluk gösteren embriyolar seçilerek atılır ve sağlıklı embriyolar anne rahmine transfer edilir.

test sonucumu öğrendim malesef olumsuz 2.denememdi ama yine olmadı 5.gün embriyosu 2 tane transfer olmuştu doktor herşey güzel diyordu ama yine olmadı

Canimmm hakkinda hayirlisi olsun insan buyuk bir hevesle bekliyor ve sonucun nagatif olmasi cook uzucu ( tedavini nerde goruyordun canim benimde 5. Gun embriyosun ve 2 tane cok umtluydum taki senin yazini okuyana dek napalim hayirlisi boyleymis hersey allahtan

bende bu sefer çok ümitliydim geçen sefer olmayacağı içime doğmuştu ama bu sefer olacak gibiydi malesef olmadı ataşehir memorialde tedavi oldum 2 sinde de ama bir dahakine hastane değiştireceğim sen nerde tedavi oluyorsun ?

Hayirlisi boyleymis canim olsun uzulme ben acibadem bursada ilkini baska biyerde olmustum 2. De degistirdim umarim olumlu pozitif sonuclar alirim doktorumdan cok memnunum ben :)

Canim bide imkanin varsa idrar da bakabilir misin cikiyor mu merak ettim

benim 3.gün embriyosuydu 12.gün test verdim eve gelince öğlen idrar testi yaptım çıktı cnm öyle kop koyu değildi ama 1 2 saniye içinde hemen belirdi.degerimde 186 çıkmıştı

Dün 10+0 olması gerekirken 6+6 da falan kalbi Durmuş maalesef....

Canim ne diyecegimi bilemiyorum rabbim buyuk buyuk sabir versin sanirim ankaradasin baska yerlere gidip cok cok paralar vermene gerek yok internetten bak HRS KADIN DOGUM HASTANESI sgk varsa anlasmali oldugu ivin ve ilk defa yaptiracagin icin 12 tl sadece muayene ucreti aliyor kromozom analizi boyle bebegimi kaybetyim de cok guzel yardimci oluyorlar istersen gitmeden de ara sor arkafasim tavsiye etti de cunku soruyorlar nasil buraya geldiniz diye cok iyi biryer bi bak derim

benim 3.gün embriyosuydu 12.gün test verdim eve gelince öğlen idrar testi yaptım çıktı cnm öyle kop koyu değildi ama 1 2 saniye içinde hemen belirdi.degerimde 186 çıkmıştı

Hayirli olsun canim benim 5.gun transferi oldum test gunum 1 temmuz da ben yarin yapmayi dusunuyorum yarin 9.gun olavak insallah esimden once bakmak istiyorum insallah tutmustur ikizlerim:18: hamilelerin duasi kabul olurmus dua et olur mu canim

Moral bozmak yok. Hikayelerimiz birbirine çok benziyo:) benim de aşılama iptallerim var yumurta azlığı yüzünden. Buraya çok kez yazdım rezerv azlığı olan biçok arkadaşıma. Hep şöyle düşündüm bizler tek bi yumurtadan olmadık mı ? 20 tane bile olsa hepsi değil biriciği nasipse bebiş oluyo. Azıcıktı yumurtalarım ama dedim çok şükür durumumu biliyorum, tüp bebek gibi bİ şansım ve imkanım var Dr uma ve kendime güvenmekten başka çare yoktu. Ve o azıcık yumoşlara inanmaktan başka.Aşılama olduğumda zerre olumlu bişey düşünmedim eşime de hayal kırıklığına uğramamak için galiba bişey hissetmiyorum vs şeyler söylüyodum. bu arada bu aşamalarda eşim ve benden başka kimsenin haberi olmadı. Hala bu kararın ne kadar doğru olduğunu düşünüyorum. Soru soran takip eden ya da sonuca sizin kadar kafayı takıp geceleri uykusuz kalacak anneler babalara bunu yaşatmak istemedik. neyse uzatmayım tüp bebek tedavisinde 4 yumurta oluştu biri balondu, diğer üçünü aldılar ( tekrar HRS Aykut hocaya teşekkürler embriyoloğumuz) 3 yumurtayı da 5. Güne getirdi yumoşlar annesini üzmedi ikisi uygun görüldü ve transfer edildi. Ultrason görüntüsü elimde uyuyakalmışım:)hemşire ilk fotoları olur inş dediğinde deliler gibi ağlamak istedim ama o çiş beni engelledi:) Transferden 2 saat sonra ( o çiş sendromunu atlatınca)ben burgerda gözlerimi açtım menüleri götürdüm bi güzel. O gün takıldım evde dinlendim. Eşim gitti ertesi gün ben kayınvalideme gittim haberi yok tabi akşam sofra kurduk topladık yıkadık vs. Ertesi gün gezdim bebişlere oda baktım, çünkü ikiz olduklarını hissettim hep. O akşam yola çıktım amasraya gezmeye gittim. Ertesi gün arabayı ben kullandım ank ya geri döndük. Avm ler anneler arkadaşlar derken işe başladım 9. Gün idrar testi yaptım üzülmüycem diye diye ve pişman olup bakmadan çöpe atacakken o ikinci çizgiyi gördüm. Tek testti inananamıyo insan tabi , ertesi gün kendimi kan tahlilinde buldum.10. Gün 355 çıktı bu yüzden idrarda çıkmış. Biliyorsunuz normalde çıkmıyo çoğu kez. Tekrar testler artış güzel ama ben hala kimseye demiyorum.keseleri gördük, iki tane bebişim var şimdi benimle. Bana kalsa ben kalp atışlarına kadar kimseye söylemeZdim ama iyiki söyşemişim çünkü bu uykunun halsizliğin kalçamdaki o hain ağrının midemin tarifsiz git gellerini kimseye anlatmaz ve destek alamazdım. Dün kalp atışlarını duydum mucizelerimin Rabbim hepinize nasip etsin, kucaklarınızı özlemlerinizle doldursun. Uzun yazıyorum hep ama en önce bu güzel günleri kendinize zehretmeyin hasta gibi davranmayın güzel bebeklerin güzel anneleri. Umutsuz olmayın toplama işleminden sonra gözümü açtığımda yanımda yatan abla benden 17 tane toplandı senden ne kadar diye sorduğunda ölse miydim:) hayır önemli olan nasip Rabbim ol diyeek olacak. Sayınıza gününüze hatta kalitesine de takılmayın. Güzel şeyler düşünün sen de ahsen cim. yumurtamın teki ameliyatlı teki yapışık ailede erken menopoz azıcık yumurta... Asla dediğimiz yumurtalıktan 3 yumurta toplandı, normal aylarda ordan belki bi tane gelirse büyümezdi bile. Ama nasip olunca zamanı gelince Rabbim ol diyince oluyo. Göbüşünüze koyun elleri ve dua edin. Ben hepiniz için dualar ediyorum hala okuyorum burayı. Rabbim yar ve yardımcınız olsun ve içinizde hep umut olsun, nolur olmayacak zaten üzülmeym diye güzel şeyler düşünmüyorum demeyin. Bu güzel günler hepinize müjdeler getirsin ahsencim sana da . Yumurtaları dert ederken bi bakmışsın ikiz annesi olmuşsun:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar 6+3 günlük hamileyim iki gün öncesi hastaneden ciktim. kanamam olduğu için 3 gün hastane de kaldım 6 ünite seron verdiler. Eve geleli bugün 2. Günüm sabah bunda kahverengi leke gelmeye başladı. Ne yapacagımı şaşırmış durumdayım.

Canım çok çok üzüldüm Rabbim sabır versin. HRS yi ben de tavsiye ederim Ankaradaysan eğer .ama bu konuda bi bilgim yok.

Canım benim çok etkilendim güzel şeyler duymak insanı umutlandırıyor dolu dolu gözlerle okudum canım Allah kucağına almayı da nadip etsin bizde böyle mutlu haberler yazarız inşAllah.

Rabbim en kısa zamanda bekletmeden kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .

Cnm Allah yardımcın olsun. Bende ilk gebeliğimde 7.haftada kaybetmiştim 9 haftaya kadar beklemiştim. Sonra kürtaj. Çok sarsılmıştım. Ama yılmadım şimdi yeniden tedavi ve 4 temmuzda test yaptıracağım. Asla yılma, asla pes etme. Rabbimiz bize de güzel evlatlar verecek inşallah. Çabucak toparlanman duasıyla...ben Ünv. Hastanesinde yaptırmıştır kromozom analizini.en erken 1,5 ay sonra çıkıyor.özellerdeki durumu bilmiyorum.

Son düzenleme:
Hayirli olsun canim benim 5.gun transferi oldum test gunum 1 temmuz da ben yarin yapmayi dusunuyorum yarin 9.gun olavak insallah esimden once bakmak istiyorum insallah tutmustur ikizlerim:18: hamilelerin duasi kabul olurmus dua et olur mu canim

Bende yarın test düşünüyorum canım benim tabi3.gün transferi senin daha iyi çıkar sanırım sonucu hemen yaz lütfen meraklardayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…