• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Bende yarın test düşünüyorum canım benim tabi3.gün transferi senin daha iyi çıkar sanırım sonucu hemen yaz lütfen meraklardayım:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah cikar da canim silik de olsa raziyim yoksa pisman olurum yaptigima dua edelim birbirimize kabul olurmus oyle :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Moral bozmak yok. Hikayelerimiz birbirine çok benziyo:) benim de aşılama iptallerim var yumurta azlığı yüzünden. Buraya çok kez yazdım rezerv azlığı olan biçok arkadaşıma. Hep şöyle düşündüm bizler tek bi yumurtadan olmadık mı ? 20 tane bile olsa hepsi değil biriciği nasipse bebiş oluyo. Azıcıktı yumurtalarım ama dedim çok şükür durumumu biliyorum, tüp bebek gibi bİ şansım ve imkanım var Dr uma ve kendime güvenmekten başka çare yoktu. Ve o azıcık yumoşlara inanmaktan başka.Aşılama olduğumda zerre olumlu bişey düşünmedim eşime de hayal kırıklığına uğramamak için galiba bişey hissetmiyorum vs şeyler söylüyodum. bu arada bu aşamalarda eşim ve benden başka kimsenin haberi olmadı. Hala bu kararın ne kadar doğru olduğunu düşünüyorum. Soru soran takip eden ya da sonuca sizin kadar kafayı takıp geceleri uykusuz kalacak anneler babalara bunu yaşatmak istemedik. neyse uzatmayım tüp bebek tedavisinde 4 yumurta oluştu biri balondu, diğer üçünü aldılar ( tekrar HRS Aykut hocaya teşekkürler embriyoloğumuz) 3 yumurtayı da 5. Güne getirdi yumoşlar annesini üzmedi ikisi uygun görüldü ve transfer edildi. Ultrason görüntüsü elimde uyuyakalmışım:)hemşire ilk fotoları olur inş dediğinde deliler gibi ağlamak istedim ama o çiş beni engelledi:) Transferden 2 saat sonra ( o çiş sendromunu atlatınca)ben burgerda gözlerimi açtım menüleri götürdüm bi güzel. O gün takıldım evde dinlendim. Eşim gitti ertesi gün ben kayınvalideme gittim haberi yok tabi akşam sofra kurduk topladık yıkadık vs. Ertesi gün gezdim bebişlere oda baktım, çünkü ikiz olduklarını hissettim hep. O akşam yola çıktım amasraya gezmeye gittim. Ertesi gün arabayı ben kullandım ank ya geri döndük. Avm ler anneler arkadaşlar derken işe başladım 9. Gün idrar testi yaptım üzülmüycem diye diye ve pişman olup bakmadan çöpe atacakken o ikinci çizgiyi gördüm. Tek testti inananamıyo insan tabi , ertesi gün kendimi kan tahlilinde buldum.10. Gün 355 çıktı bu yüzden idrarda çıkmış. Biliyorsunuz normalde çıkmıyo çoğu kez. Tekrar testler artış güzel ama ben hala kimseye demiyorum.keseleri gördük, iki tane bebişim var şimdi benimle. Bana kalsa ben kalp atışlarına kadar kimseye söylemeZdim ama iyiki söyşemişim çünkü bu uykunun halsizliğin kalçamdaki o hain ağrının midemin tarifsiz git gellerini kimseye anlatmaz ve destek alamazdım. Dün kalp atışlarını duydum mucizelerimin Rabbim hepinize nasip etsin, kucaklarınızı özlemlerinizle doldursun. Uzun yazıyorum hep ama en önce bu güzel günleri kendinize zehretmeyin hasta gibi davranmayın güzel bebeklerin güzel anneleri. Umutsuz olmayın toplama işleminden sonra gözümü açtığımda yanımda yatan abla benden 17 tane toplandı senden ne kadar diye sorduğunda ölse miydim:) hayır önemli olan nasip Rabbim ol diyeek olacak. Sayınıza gününüze hatta kalitesine de takılmayın. Güzel şeyler düşünün sen de ahsen cim. yumurtamın teki ameliyatlı teki yapışık ailede erken menopoz azıcık yumurta... Asla dediğimiz yumurtalıktan 3 yumurta toplandı, normal aylarda ordan belki bi tane gelirse büyümezdi bile. Ama nasip olunca zamanı gelince Rabbim ol diyince oluyo. Göbüşünüze koyun elleri ve dua edin. Ben hepiniz için dualar ediyorum hala okuyorum burayı. Rabbim yar ve yardımcınız olsun ve içinizde hep umut olsun, nolur olmayacak zaten üzülmeym diye güzel şeyler düşünmüyorum demeyin. Bu güzel günler hepinize müjdeler getirsin ahsencim sana da . Yumurtaları dert ederken bi bakmışsın ikiz annesi olmuşsun:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne guzel anlatmissin canim rabbim insallah bizede banada nasip eder insallah 1 temmuz test gunum yarin idrarla bakmak istiyorum cikar dimi onda :18:

Ne guzel anlatmissin canim rabbim insallah bizede banada nasip eder insallah 1 temmuz test gunum yarin idrarla bakmak istiyorum cikar dimi onda :18:

Âmin isteyen bekleyen herkese nasip etsin Rabbim. Çıkmayabilir. Şöyle bir benim beta çok yüksekti ikiz oldukları içinmiş , bazen ikiz bile olsalar farklı artış gösterebiliyo. Mesela 82 ile başlamış iki gün sonra 2 yerine 4 kat atmış olabiliyo. Hatta bazen düşük olsa da ikiz olabiliyo. Ya da 9. Gün değil 13. Gün ya da 12. Gün artış tutunma başlayabiliyo.ve en son idrara geçiyo. Burda gebe olup da idrar da çıkmayan çok arkadaş oldu. Yap içinden geliyosa ama çıkmayabilir üzülmek yok tamam mı :) kanda kesin çıkar ama idrar garantisi yok:)

Canım benim çok etkilendim güzel şeyler duymak insanı umutlandırıyor dolu dolu gözlerle okudum canım Allah kucağına almayı da nadip etsin bizde böyle mutlu haberler yazarız inşAllah.

Âmin amiiinnnnnn inşallah 2015 anneleri olalım hep beraber topiğimizi oraya taşıyalım. Sonuç bekleyenler dondurulmuşları alacak olanlar iğneleri vuranlar tedavi için karar veremeyebler aklıma gelmeyenler allahım hepimizin kucağına almayı nasip etsin. Güzel haberleri okuduğumda çok mutlu oluyorum hep güzel haberler alalım.. :)

Cnm Allah yardımcın olsun. Bende ilk gebeliğimde 7.haftada kaybetmiştim 9 haftaya kadar beklemiştim. Sonra kürtaj. Çok sarsılmıştım. Ama yılmadım şimdi yeniden tedavi ve 4 temmuzda test yaptıracağım. Asla yılma, asla pes etme. Rabbimiz bize de güzel evlatlar verecek inşallah. Çabucak toparlanman duasıyla...ben Ünv. Hastanesinde yaptırmıştır kromozom analizini.en erken 1,5 ay sonra çıkıyor.özellerdeki durumu bilmiyorum.

Tşk ederim canım. Ben aslında kürtajdan da çok korkuyorum. Ya çok kanama olursa, ya şöyle olursa ya böyle olursa...... Sen kürtajdan ne kadar sonra tedaviye başladın canım? Allah senin yüzünü güldürsün inş.

Kizlar 9. Gunum dayanamayip test yaptirdim 0.50 cikti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok uzgunum:(((

canım benimm bende çok üzüldümm :( hayırlısı böyleymiş rabbimin elbet vardır bir bildiğin ne desem seni teslli etmez biliyorum ama üzülme nolur :( kaçıncı gün transferiydi canım senin ayıp olmazsa yaşın kaçtı bide :2::2::2:

3.gun 25 yasindayim

canımm daha çok gençsin umudunu sakıııınnn kaybetme sanırım senin bu ilk denemendi öyle hatırlıyorum.durmak yok bu yola girdik birkere hiç üzme kendini önündeki tedavilere odaklan tamam mı ttatlım üzülüp kendini yıpratma...hep olumlu yönden düşünmeye çalış rabbim yüzünü güldürsün inşallah ...

Drmu aradim bu degerin hicbir anlami yok bugun cikicak olsa bugun yaptir derdim dedi sali gunu testini yaptir ole degerlendirirz dedi

Drmu aradim bu degerin hicbir anlami yok bugun cikicak olsa bugun yaptir derdim dedi sali gunu testini yaptir ole degerlendirirz dedi

canıımm bak işte doktorun bile kızmış sana kaç gün erken yapmışsın yaa doğru diyo doktorun biz daha mı iyi biliyoruz onlardan humudunu kaybetmek yokkkk tamam mı tatlımmmm :54::54::54::54:

Âmin isteyen bekleyen herkese nasip etsin Rabbim. Çıkmayabilir. Şöyle bir benim beta çok yüksekti ikiz oldukları içinmiş , bazen ikiz bile olsalar farklı artış gösterebiliyo. Mesela 82 ile başlamış iki gün sonra 2 yerine 4 kat atmış olabiliyo. Hatta bazen düşük olsa da ikiz olabiliyo. Ya da 9. Gün değil 13. Gün ya da 12. Gün artış tutunma başlayabiliyo.ve en son idrara geçiyo. Burda gebe olup da idrar da çıkmayan çok arkadaş oldu. Yap içinden geliyosa ama çıkmayabilir üzülmek yok tamam mı :) kanda kesin çıkar ama idrar garantisi yok:)

Ayyyyyy o zaman yapamam yapmaktan vazgectim :18::18: bilgilerin icin cok tesekkur ederim canim:54:

züer merhaba, dün sana mesaj yazmıstım görmedin herhalde, nasılsın? nasıl oldu sonucun? insallah bir düzelme vardır.

Canim görmemişim kusura bakma değer artıyor 7 . 14 ve 54 oldu suan Dr salı günü 200 olmasi lazim dedi bizim degerler düşük seyrediyor inan bilmiyoruz canım ne olacak dua ediyoruz

s-4

Canım boşuna üzme kendini bthcg artışı kişiden kişiye değişiyormuş 12.gün birden artabilir benimde3. Gün bizim için biraz erken 9.gün sabret ve dua et canım

Back