2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kizlarrrrr inannamiyorummm pozitifffff pozitiff ciktii yaaa ruya mi bu ruya degil dimiii hamilemiyim ben simdiii :)))) cok.mutluyumm cok :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebriklercanımçizgi koyumu?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben erken yapmadım cnm 12.gün kanı verdim eve gelip idrar testi yaptım

Kizlarrrrr inannamiyorummm pozitifffff pozitiff ciktii yaaa ruya mi bu ruya degil dimiii hamilemiyim ben simdiii :)))) cok.mutluyumm cok :)

gözün aydın cnm mart annelerine senide bekleriz.sende bursalıydın demi yanlış hatırlamıyorum.şimdi gönül rahatlığıyla kan testini bekleyebilirsin

Yok hayatım sen ne yaptın sende deneyecektin?

Vallahi umutolsunhep belki bana kizacak ama yaptim ikinci cizgi silikti simdi iyice belirgin ama tam sevinemiyorum canim kandan sonra kesin bisey olacak

Vallahi umutolsunhep belki bana kizacak ama yaptim ikinci cizgi silikti simdi iyice belirgin ama tam sevinemiyorum canim kandan sonra kesin bisey olacak

yaptınmı sende cnm silikte olsa çkıyorsa hamişsin benimkide silikti bugün anca koyu çıktı değer 1000 leri geçince koyu çıkıyor zaten

Tebrikler canım kaçıncı gün emriyosuydu senin?

Tebrikler canim

Tebriklercanımçizgi koyumu?

gözün aydın cnm mart annelerine senide bekleriz.sende bursalıydın demi yanlış hatırlamıyorum.şimdi gönül rahatlığıyla kan testini bekleyebilirsin

Sagolun cok tesekkur ederim cok tesekkur ederim inanin agliyorum mutluluktan rabbim isteyen herkese tattirsin bu duygulari :)) yarin kanda bakilinca dahada rahatlicam :) 2. Cizgi cok hafif silik ama baya koyu canim bisey olmaz herhalde dimi :))

Caniimmmm benim cok sevindim yaa senin icinde ayy 1 temmuzlar hayirli haberler vermeye basladii :))

yaptınmı sende cnm silikte olsa çkıyorsa hamişsin benimkide silikti bugün anca koyu çıktı değer 1000 leri geçince koyu çıkıyor zaten

Evet yaptim inanamiyorum ama ilk basta silikdi sonra iyuce belli oldu pespembe var mi simdi bebeklerim tuttu mu nolur soyle

Caniimmmm benim cok sevindim yaa senin icinde ayy 1 temmuzlar hayirli haberler vermeye basladii :))

Evet kuzum cikti ikinci cizgi cikti ilk basta silikdi durdukca kendine geldi inanamiyorum kiz rabbime sukurler olsun hala soktayim dr mu aradim gozunaydin dedi kan sonucunu bana bildir dedi

değerin bence 200 leri bulur.eger bir kaç saat bekledikten sonra çıkıyorsa çizgi çok düşük oluyor kandada .yarın bekliyoruz hayırlı haberlerini.

ben 3 tane yapmıştım anca inandım ağlamamak mümkünmü cnm bizimki normal gebelik değil maddi manevi yıpranıyoruz.testi yapınca bende ağlamıştım eşimde negatif sanmıştı

Tebrikler canım kaçıncı gün emriyosuydu senin?

5.gun embiriyoduydu cnm bu benim 3.denememdi cok sukur oldu insallah uzulme dicem ama ne desem bos benimde basimdan gevti insallaah bi dahaki denemende olur canim

Etkilenmiyeceğim felan dedim kendime ama çok etkilendim kızlar 3.gün embriyosu benim sizce hiç mi ümit yok yarın nasıl kan testi vericem şimdi ben

Canim benim hemen belirdi koyu pembe allahima cok sukur :) 2 tane atilmisti icime ikizde olabilir ayyy cok heycanliyim ama biraz rahat nefes aldim rahatladim yani stres icindeydim bu test rahatlatti beni :))
Evet canim hem maddi hem manevii cok yipraniyo insan birde negatif olunca daha kotu allahim korusun meleklerimi dedigim gobi yuregim pir pir :)) bende esimi aglayarak aradim.noldu nolduu diyo bana ama.soyleyemiyorum ki pozitif dedim nasil seviniyo whatsupp tan resmini attim oyle inandi :))

Evet kuzum cikti ikinci cizgi cikti ilk basta silikdi durdukca kendine geldi inanamiyorum kiz rabbime sukurler olsun hala soktayim dr mu aradim gozunaydin dedi kan sonucunu bana bildir dedi

Bende tatlimmm bende inanamiyorum cok mutluyum dedim kesin cikmaz bir baktim 2. cizgide cikti ama ellerim tirtir titriyo ayyy cok guzel bir duygu yaaa cookk :))

Kızlar çok kötüyüm dün akşam pembe lekelenme oldu bel be kasık agrısıyla beraber. Yatıyordum zaten hala yatıyorum. Sabah çok az yine gördüm . Şuan kahverengiye döndü. Sancım yok . Yardım edin bilen bar mı . Doktoruma ulaşamadım daha gelmemiş

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Bende tatlimmm bende inanamiyorum cok mutluyum dedim kesin cikmaz bir baktim 2. cizgide cikti ama ellerim tirtir titriyo ayyy cok guzel bir duygu yaaa cookk :))

Canımmmmm Rabbim saglık ve sıhatle kucağına almayı nasip eder inş . Artık sevinmek hakkın hayırlı olsun canım çokkkkkk sevindimm

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…