Kizlarrrrr inannamiyorummm pozitifffff pozitiff ciktii yaaa ruya mi bu ruya degil dimiii hamilemiyim ben simdiii :)))) cok.mutluyumm cok :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim benimde 3. Gun embriyosu test gunum yarin dayanamayip dun idrar yaptim ciknayinca hemen kan yaptirdim 0.50 cikti cok uzuldum ama drum bu tetin gecersiz oldugunu ve yarin yaptirmami soledi sen 9. Gunde fln yapmismiydin basindan bole bisey gectimi bilgi verirsen sevinirim
Kizlarrrrr inannamiyorummm pozitifffff pozitiff ciktii yaaa ruya mi bu ruya degil dimiii hamilemiyim ben simdiii :)))) cok.mutluyumm cok :)
Yok hayatım sen ne yaptın sende deneyecektin?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Vallahi umutolsunhep belki bana kizacak ama yaptimikinci cizgi silikti simdi iyice belirgin ama tam sevinemiyorum canim kandan sonra kesin bisey olacak
Vallahi umutolsunhep belki bana kizacak ama yaptimikinci cizgi silikti simdi iyice belirgin ama tam sevinemiyorum canim kandan sonra kesin bisey olacak
Tebrikler canim
Tebriklercanımçizgi koyumu?
gözün aydın cnm mart annelerine senide bekleriz.sende bursalıydın demi yanlış hatırlamıyorum.şimdi gönül rahatlığıyla kan testini bekleyebilirsin
yaptınmı sende cnm silikte olsa çkıyorsa hamişsin benimkide silikti bugün anca koyu çıktı değer 1000 leri geçince koyu çıkıyor zaten
Evet yaptim inanamiyorum ama ilk basta silikdi sonra iyuce belli oldu pespembe var mi simdi bebeklerim tuttu mu nolur soyle
Caniimmmm benim cok sevindim yaa senin icinde ayy 1 temmuzlar hayirli haberler vermeye basladii :))
Sagolun cok tesekkur ederim cok tesekkur ederim inanin agliyorum mutluluktan rabbim isteyen herkese tattirsin bu duygulari :)) yarin kanda bakilinca dahada rahatlicam :) 2. Cizgi cok hafif silik ama baya koyu canim bisey olmaz herhalde dimi :))
Tebrikler canım kaçıncı gün emriyosuydu senin?
Evet yaptim inanamiyorum ama ilk basta silikdi sonra iyuce belli oldu pespembe var mi simdi bebeklerim tuttu mu nolur soyle
değerin bence 200 leri bulur.eger bir kaç saat bekledikten sonra çıkıyorsa çizgi çok düşük oluyor kandada .yarın bekliyoruz hayırlı haberlerini.
ben 3 tane yapmıştım anca inandım ağlamamak mümkünmü cnm bizimki normal gebelik değil maddi manevi yıpranıyoruz.testi yapınca bende ağlamıştım eşimde negatif sanmıştı
Evet kuzum cikti ikinci cizgi cikti ilk basta silikdi durdukca kendine geldi inanamiyorum kiz rabbime sukurler olsun hala soktayim dr mu aradim gozunaydin dedi kan sonucunu bana bildir dedi
Canim hic uzulme, gecen sene burda okumustum. Degeri 7 cikti bi arkadasin ve gecen ay dogum yapti
Bende tatlimmm bende inanamiyorum cok mutluyum dedim kesin cikmaz bir baktim 2. cizgide cikti ama ellerim tirtir titriyo ayyy cok guzel bir duygu yaaa cookk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?