2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Bende yarın test düşünüyorum canım benim tabi3.gün transferi senin daha iyi çıkar sanırım sonucu hemen yaz lütfen meraklardayım:)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah cikar da canim silik de olsa raziyim yoksa pisman olurum yaptigima dua edelim birbirimize kabul olurmus oyle

Ne guzel anlatmissin canim rabbim insallah bizede banada nasip eder insallah 1 temmuz test gunum yarin idrarla bakmak istiyorum cikar dimi onda :18:

Bende yarın test düşünüyorum canım benim tabi3.gün transferi senin daha iyi çıkar sanırım sonucu hemen yaz lütfen meraklardayım:)

Yapayim da canim insallah iyi haber veririm :18::18::18:

Ne guzel anlatmissin canim rabbim insallah bizede banada nasip eder insallah 1 temmuz test gunum yarin idrarla bakmak istiyorum cikar dimi onda :18:

Âmin isteyen bekleyen herkese nasip etsin Rabbim. Çıkmayabilir. Şöyle bir benim beta çok yüksekti ikiz oldukları içinmiş , bazen ikiz bile olsalar farklı artış gösterebiliyo. Mesela 82 ile başlamış iki gün sonra 2 yerine 4 kat atmış olabiliyo. Hatta bazen düşük olsa da ikiz olabiliyo. Ya da 9. Gün değil 13. Gün ya da 12. Gün artış tutunma başlayabiliyo.ve en son idrara geçiyo. Burda gebe olup da idrar da çıkmayan çok arkadaş oldu. Yap içinden geliyosa ama çıkmayabilir üzülmek yok tamam mı :) kanda kesin çıkar ama idrar garantisi yok:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Âmin amiiinnnnnn inşallah 2015 anneleri olalım hep beraber topiğimizi oraya taşıyalım. Sonuç bekleyenler dondurulmuşları alacak olanlar iğneleri vuranlar tedavi için karar veremeyebler aklıma gelmeyenler allahım hepimizin kucağına almayı nasip etsin. Güzel haberleri okuduğumda çok mutlu oluyorum hep güzel haberler alalım.. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tşk ederim canım. Ben aslında kürtajdan da çok korkuyorum. Ya çok kanama olursa, ya şöyle olursa ya böyle olursa...... Sen kürtajdan ne kadar sonra tedaviye başladın canım? Allah senin yüzünü güldürsün inş.

Kizlar 9. Gunum dayanamayip test yaptirdim 0.50 cikti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok uzgunum((

canım benimm bende çok üzüldümm hayırlısı böyleymiş rabbimin elbet vardır bir bildiğin ne desem seni teslli etmez biliyorum ama üzülme nolur kaçıncı gün transferiydi canım senin ayıp olmazsa yaşın kaçtı bide :2::2::2:

3.gun 25 yasindayim

canımm daha çok gençsin umudunu sakıııınnn kaybetme sanırım senin bu ilk denemendi öyle hatırlıyorum.durmak yok bu yola girdik birkere hiç üzme kendini önündeki tedavilere odaklan tamam mı ttatlım üzülüp kendini yıpratma...hep olumlu yönden düşünmeye çalış rabbim yüzünü güldürsün inşallah ...

Drmu aradim bu degerin hicbir anlami yok bugun cikicak olsa bugun yaptir derdim dedi sali gunu testini yaptir ole degerlendirirz dedi

Drmu aradim bu degerin hicbir anlami yok bugun cikicak olsa bugun yaptir derdim dedi sali gunu testini yaptir ole degerlendirirz dedi

canıımm bak işte doktorun bile kızmış sana kaç gün erken yapmışsın yaa doğru diyo doktorun biz daha mı iyi biliyoruz onlardan humudunu kaybetmek yokkkk tamam mı tatlımmmm

Ayyyyyy o zaman yapamam yapmaktan vazgectim :18::18: bilgilerin icin cok tesekkur ederim canim

züer merhaba, dün sana mesaj yazmıstım görmedin herhalde, nasılsın? nasıl oldu sonucun? insallah bir düzelme vardır.

Canim görmemişim kusura bakma değer artıyor 7 . 14 ve 54 oldu suan Dr salı günü 200 olmasi lazim dedi bizim degerler düşük seyrediyor inan bilmiyoruz canım ne olacak dua ediyoruz

s-4

Canım boşuna üzme kendini bthcg artışı kişiden kişiye değişiyormuş 12.gün birden artabilir benimde3. Gün bizim için biraz erken 9.gün sabret ve dua et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…