• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kizlaaarrr acaba idrarda baktirsammiii benim biliyosunuz ki 5. Gun embriyosu ve 11. Gunum bugun kan testim yarinn doktorum testi 12. Gune vermisti garanti olsun diyeymis ama catlicam artik meraktan cikarmi idrarda sizce :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende yapsammmiiiii cevap yazin banada kuzular :)

Canım senin5.gün embriyosu olduğu için çıkma ihtimali daha yüksek benim ümidim kırılmadı senin de böyle olacaksa yap bişey kaybetmezsin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım senin5.gün embriyosu olduğu için çıkma ihtimali daha yüksek benim ümidim kırılmadı senin de böyle olacaksa yap bişey kaybetmezsin

Oyle.miii ayyy yaa dur yapicam ama negatif olursa uzulurum diye korkuyorum iste :(

Oyle.miii ayyy yaa dur yapicam ama negatif olursa uzulurum diye korkuyorum iste :(

Ama üzme tabii geç yükselenbthcg değerleride var kişiden kişiye değişebilirmiş.

Bende yapsammmiiiii cevap yazin banada kuzular :)

yap cnm varsa eğer çıkacaktır.benim 3.gün embriyosu 12.günde çıktı zaten 5.güne genelde 10.gün test veriyorlar.

yap cnm varsa eğer çıkacaktır.benim 3.gün embriyosu 12.günde çıktı zaten 5.güne genelde 10.gün test veriyorlar.

Canim benimde 3. Gun embriyosu test gunum yarin dayanamayip dun idrar yaptim ciknayinca hemen kan yaptirdim 0.50 cikti cok uzuldum ama drum bu tetin gecersiz oldugunu ve yarin yaptirmami soledi sen 9. Gunde fln yapmismiydin basindan bole bisey gectimi bilgi verirsen sevinirim

Ama üzme tabii geç yükselenbthcg değerleride var kişiden kişiye değişebilirmiş.

Kizlarrrrr inannamiyorummm pozitifffff pozitiff ciktii yaaa ruya mi bu ruya degil dimiii hamilemiyim ben simdiii :)))) cok.mutluyumm cok :)

Back