• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Esk26z hayirli olsun..saglikla gelsin kucagina insallah..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamlar benim 10.gun bugun..pazartesi sonuc belli olacak...acıkcasi strese basladim...goguslerimde iki gundur şislik ve agri var.adet oncesi gibi..baslar da kasiklarimda agri vardi ama simdi o da yok...lekelnme,kanama gibi durumlarimda yok...anlayacaginiz çok sabirsizlaniyorum...umarim sonuclarimiz hakkimizda hayirli olandir..

Kizlarrr 10. Gun degerim 254 12.gun degerim 706😊 cok şükür kat kat artış oldu allhim tamamina erdirsin saglikla sihatle inş...bekleyenlerden de guzel haberler alırz inş

Can8mmmmmm masallah masallah :nazar::nazar::nazar: ne guzel haber verdin sahsen bana umut oldun goxunaydin canim rabbim saglikli bir sekilde kucagina da almayi nasip etsin insallaaaaaaaaahhhhhhhh :49::49::49: benimde 5.gun transferi iyice heyecanlandim :18::18::18: benim gunum 1 temmuz dua et noluuuuur

Kizlarrr 10. Gun degerim 254 12.gun degerim 706😊 cok şükür kat kat artış oldu allhim tamamina erdirsin saglikla sihatle inş...bekleyenlerden de guzel haberler alırz inş

Canim bide imkanin varsa idrar da bakabilir misin cikiyor mu merak ettim

Saglikla kucagina gelsinler insallah...darisi basimiza...

Merhabalar ben sizlere gore daha geriden geliyorum merak ettigim birkac sey var transfer sonrasi neler yasadiniz bende cok heyecanliyim ne zor bi surecmis ama gececek diyorum hep kendime.arastirmalarim sonucu 12 yumurtada 7 embriyo yuksek bi sayi ama yinede heyecan tavan yapiyor doktorlarim cok umutlu ama ben yasayan birinden duymanin guvenine inananlardanim bana biraz bilgi verebilirmisiniz? Simdiden cok Teşekkürler...Inşallah sizde hayirli haberler alirsiniz Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin...

Merhaba cnm benim 7 yumurta toplandı 5 i olgunlasti iki tanesi de transfer edildi.ilk bes gun yattım hiçbir is tutmadım arada kalktım evin icinde yürüyüş yaptim ☺️ hiçbir belirti yasamadım oyle,kabiz olmamaya calis dikkatli beslen,8 çi gunüm hafiften arada kasık batması oluyor bide gece terlemeyle uyanıyorum hayirlisi bakalım insallah tutunmustur meleklerim🙏👶👶🙏kısacası 5 gun dinlen uzan bol bol 6 çi gunu ılık banyo yaptim korkumdan nolur nolmaz die şimdiden hayırlı uğurlu olur bu ay bebeklerimize kavusuruz🙏👶🙏

Rabbim sen büyüksün 🙏👶🙏

Sana ne kadar çok vermişler benim bir sabah bir akşam fitil şeklinde senin yan etkisi daha çok olabilir çok mu?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim sabah 3 öğle 3 akşam 3 tane fitil olarak koyuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynı şeyi ben de yaşadım,benim 2 yumurtam oluştu ama büyümediler 9. gün tedavim sonlandırıldı.Bu ilk denememdi, rezervazlığı olduğunu sölediler,başarılı olan denemende neyi farklı yaptılar ben de iki ay sonra yine deneyeceğim,bekleme süresinde sen bir şey yaptınmı..arı sütü vs birçok şey söylüyorlar,yardımcı olursan çok sevinirim,moralini bozma bir tane olsun senin olsun allahım kucağına almayı nasip etsin.Dua edicem sana...

Amin inşaallah cumlemize çok sağol. Tedaviyi farklı yapmadilar ayni şeylerdi. Dua yi çok yaptim meryem suresi çok okudum 70 bin lem yelid tesbihini çektim.belki bunların hurmetine yumurta oluşmuştur. Bende cabuk kist oluşuyor dinlenme suresinde Dr doğum kontrol hapi verdi kist olusmasin diye

Kızlarrrr... Bugün gonal f ile cetroid iğnesi oldum.. Ikinci yaptığım iğne yerim kanadı ve hala acıyor yeri .... Böle olan varım biri bişi desin lütfennnnnnnn...

Kızlarrrr... Bugün gonal f ile cetroid iğnesi oldum.. Ikinci yaptığım iğne yerim kanadı ve hala acıyor yeri .... Böle olan varım biri bişi desin lütfennnnnnnn...

hiç takma cnm benimde ilk gün kanamişti hatta kasindi dokununca açıyordu ve parmak ucu kadar kızarmışti..doktor bişey olmaz dedi sonra geçti zaten hiç korkma oluyor öyle..yeterki yumurtalar olussun cnm..Nerde tedavi göruyorsun

Merhaba kızlar ben bişeyi çok merak ediyorum benim adet günüm 1 Temmuz ve kan testimi 1 Temmuz'da yapıcam çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum şimdi eğer tutmazsa normal kanamam olucak mı yoksa ilaçlardan adet günün gecikebilir mi bilgisi olan var mı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öncelikle pozitif düşün olacak de...Eğer olmazsa adet günün tabii ki gecikecek ama 10 gün içinde adetin başlar bir sonraki ay da gecikebilir

hiç takma cnm benimde ilk gün kanamişti hatta kasindi dokununca açıyordu ve parmak ucu kadar kızarmışti..doktor bişey olmaz dedi sonra geçti zaten hiç korkma oluyor öyle..yeterki yumurtalar olussun cnm..Nerde tedavi göruyorsun

Özelde yaptırıyorum İstanbul da kendi muaynehanesinde Prof Dr c.tamer erel doktorum ... Cerrahpaşa doktoru ama işlemleri tüp bebek merkezinde yapıyormuş iğne aşamadındayım hala ilk tüp denemem. Inşallah karşılığını alırız

Genartta yaptirdim evet genarttin teknikleri güzel hakkınızda hayiirlisi olur inşallah umutsuz olmak yok

Yok ümitsiz olmak, tamam:) çok şükür diyelim vardır bir hayır. Genart dondurmuyor vs yazmışlar başka topiklerde hiç de öyle değilmiş demekki. Biz 20 Temmuz gibi yine gelip görüşücez Sertaç bey ne derse öyle yapıcaz. Sevdim ben onu inşallah bebeğime kavuşma vesilem olur, inşallah.

Esk26z hayirli olsun..saglikla gelsin kucagina insallah..

Canım başkasıyla karıştırdın herhalde benim test günüm1temmuz yine de sağol inşAllah dediğin gibi olur:)

Selamlar benim 10.gun bugun..pazartesi sonuc belli olacak...acıkcasi strese basladim...goguslerimde iki gundur şislik ve agri var.adet oncesi gibi..baslar da kasiklarimda agri vardi ama simdi o da yok...lekelnme,kanama gibi durumlarimda yok...anlayacaginiz çok sabirsizlaniyorum...umarim sonuclarimiz hakkimizda hayirli olandir..

Senin de hayırlı olu inşAllah canım benim. Belirtiler bende neredeyse yok gibi . Her belirtide umutlanıyoruz ama hayırlısı olur umarım

Canlarrrr, bakiyorumda hepimiz o dönemlerde ayni şeyleri yasadik :( Rahatlamaniz için bir kaç şey soylicem.

Öncelikler transfer sonrasi belirti aramayin öyle bisi yok çünkü :) kanama lekelenme her bünyede olan bisi değil, goguslerimizin agrimasi yumurtamizin normalde catlmasi gereken zamanda catlamamasi.. Bunlari çok dinleyip strese gitmeyin lütfen. Su an sizlerin stresten uzak mercimeginize rahat bir ortam sağlıyor olamaniz lazim! Lütfen vucudunuzu dinlemeyin.
Mercimeginize güvenme zamani kizlar, stres yok. Allahin izni ile hepimizin bebisleri olacak :) simdi derin nefes alin ve mercimeğinizle konusun :))))

Back