Kizlarrr 10. Gun degerim 254 12.gun degerim 706😊 cok şükür kat kat artış oldu allhim tamamina erdirsin saglikla sihatle inş...bekleyenlerden de guzel haberler alırz inş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarrr 10. Gun degerim 254 12.gun degerim 706😊 cok şükür kat kat artış oldu allhim tamamina erdirsin saglikla sihatle inş...bekleyenlerden de guzel haberler alırz inş
Merhabalar ben sizlere gore daha geriden geliyorum merak ettigim birkac sey var transfer sonrasi neler yasadiniz bende cok heyecanliyim ne zor bi surecmis ama gececek diyorum hep kendime.arastirmalarim sonucu 12 yumurtada 7 embriyo yuksek bi sayi ama yinede heyecan tavan yapiyor doktorlarim cok umutlu ama ben yasayan birinden duymanin guvenine inananlardanim bana biraz bilgi verebilirmisiniz? Simdiden cok Teşekkürler...Inşallah sizde hayirli haberler alirsiniz Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin...
Sana ne kadar çok vermişler benim bir sabah bir akşam fitil şeklinde senin yan etkisi daha çok olabilir çok mu?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim bide imkanin varsa idrar da bakabilir misin cikiyor mu merak ettim
aynı şeyi ben de yaşadım,benim 2 yumurtam oluştu ama büyümediler 9. gün tedavim sonlandırıldı.Bu ilk denememdi, rezervazlığı olduğunu sölediler,başarılı olan denemende neyi farklı yaptılar ben de iki ay sonra yine deneyeceğim,bekleme süresinde sen bir şey yaptınmı..arı sütü vs birçok şey söylüyorlar,yardımcı olursan çok sevinirim,moralini bozma bir tane olsun senin olsun allahım kucağına almayı nasip etsin.Dua edicem sana...
Hatice hanım benimde başıma gelmişti. Korkulacak birşey yok merak etmeyin.Kızlarrrr... Bugün gonal f ile cetroid iğnesi oldum.. Ikinci yaptığım iğne yerim kanadı ve hala acıyor yeri .... Böle olan varım biri bişi desin lütfennnnnnnn...
Hatice hanım benimde başıma gelmişti. Korkulacak birşey yok merak etmeyin.
Benim ilk denememdi. Ne yazık ki kimyasal gebelikle sonuçlandı.O kadar iğne yaptım hiç böyle olmamıştı ondan endişelendim.. Siz ne aşamadasınız ?
Kızlarrrr... Bugün gonal f ile cetroid iğnesi oldum.. Ikinci yaptığım iğne yerim kanadı ve hala acıyor yeri .... Böle olan varım biri bişi desin lütfennnnnnnn...
Merhaba kızlar ben bişeyi çok merak ediyorum benim adet günüm 1 Temmuz ve kan testimi 1 Temmuz'da yapıcam çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum şimdi eğer tutmazsa normal kanamam olucak mı yoksa ilaçlardan adet günün gecikebilir mi bilgisi olan var mı ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Özelde yaptırıyorum İstanbul da kendi muaynehanesinde Prof Dr c.tamer erel doktorum ... Cerrahpaşa doktoru ama işlemleri tüp bebek merkezinde yapıyormuş iğne aşamadındayım hala ilk tüp denemem. Inşallah karşılığını alırızhiç takma cnm benimde ilk gün kanamişti hatta kasindi dokununca açıyordu ve parmak ucu kadar kızarmışti..doktor bişey olmaz dedi sonra geçti zaten hiç korkma oluyor öyle..yeterki yumurtalar olussun cnm..Nerde tedavi göruyorsun
Genartta yaptirdim evet genarttin teknikleri güzel hakkınızda hayiirlisi olur inşallah umutsuz olmak yok
Esk26z hayirli olsun..saglikla gelsin kucagina insallah..
Selamlar benim 10.gun bugun..pazartesi sonuc belli olacak...acıkcasi strese basladim...goguslerimde iki gundur şislik ve agri var.adet oncesi gibi..baslar da kasiklarimda agri vardi ama simdi o da yok...lekelnme,kanama gibi durumlarimda yok...anlayacaginiz çok sabirsizlaniyorum...umarim sonuclarimiz hakkimizda hayirli olandir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?