2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Ultrason kan tahlili belki bu gun catlatma ignesini vurabilirmisim. Kan sonucuna göre mesaj bekliyorum. 8 . Günüm bu gun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah güzel sonuçlar alırsın cnm 14 gün ilaç kullanmama ragmen gelişmedi yumurtalarım bak sen ne güzel ilerlemişsin maşallah yumuşlara😊

Emseyde karar werdim canim sen neredeydin

Kadıköy şifada başladık bakalım ilk başladıgımda sakarya eğitim araştırmada takibe gidiyodum işlem istanbul florance nigtingale de olcaktı ama olmadı inşallah bu sefer sonuna kadar gideriz

Benim Esim askerdeydi bende kreste calisiyorum 20 nisanda geldi Esim mecburen mayis oldu benimde 28 nisandi adetim :)

Benim yaş tutmuyo devletten yararlanamıyorum bu yüzden özelde yaptırcaz 22 yaşındayım biraz erken başladık bu işlere 3 yıllık evliyim 😊😊

sa inşallah hayrlı gzl hbrlr alırsn tedavi sonnda.ben geçn yıl mays aynda tp bbk tedvisi grdm.gtmdn önce acaba tedviye başlayablckmym dye baya kastm kndmi.snra çok şkr bi akslk çıkmadı ve başldk.transfr snrası uzun yolclklr yaplmaması grkyomş ben 4 gn snra dndm evime. test gününe kdr iş fln hiç yapmdm böle işte

çok geçmiş olsun ya zor bi durum anladıgım kadarıyla.
bize oligosipermi var bende adet düzeniszligiyle birleşince 2 yıldır bekler olduk tüp deyince doktorlar diger hastalıklarfana derken anca deniycez kısmet olursa sanrıım haziranda başlıycaz tedaviye Allah nasip ederde tek seferde umudumuz gerçek olur işallah. Hepimizin yumuk elli pembiş tenli bebişleri olur işallah.:13:

tüm iyi dileklerimiz seninle işallah 11 mayısta güzel haber paylaşırsın bizimle..

ben bişey sormak istiyorum 5.000.000 altında ise 3 yıl aranmıyor demişsin eminmisin ya bizim testlerimiz 5.in birazcık oda birkaç sayıyla üstüne çıktı bekleyin dediler

cnm inşallah allah sanada sağlıklı bir evlat nasip eder.
Kadıköy şifada başladık bakalım ilk başladıgımda sakarya eğitim araştırmada takibe gidiyodum işlem istanbul florance nigtingale de olcaktı ama olmadı inşallah bu sefer sonuna kadar gideriz

işallah hepimizin duaları kabul olur. heycanını baskılamaya çalış bence biraz ne kadar az beklenti içine girersen allah vermesinde olumsuz olursa okadarçok yıkılırsın bu süreçte bence ama hayalini kurmak bile çok güzell :)

evet 5 milyon altindaysa 3 yil sarti aranmıyor
ben suan o sekilde rapor almaya calisiyorum son asamadayizz

merhaba arkadaşlar. 28 yaşındayım eşimde sperm yetersizliği ve bende PCOS var.
Biz de bugün 3 yıllık bebek özlemimizi giderecek yolda bir adım daha attık.
eylül 2013 te yapılan negatif aşılama (klomen+pregnly) sonucunda kendimizi ancak toparlayıp tüp bebek tedavisine başladık bugün.
Doktorumuz çok tatlı bir bayan çok ilgili. Özel bi hastanede başladık tedavimize.
adetimin 2. gününde olmam nedeniyle hemen başlayabileceğimizi söyledi. Açıkçası ben kendimi haziran temmuz gibi hazırlamıştım. Ama pat diye hadi başlayalım diyince çok şaşırdım. Kan sonuçlarım
E2 ( ESTRAD?OL ) 51,46
TSH 1,57
FSH 5,86
LH 7,09
PROGESTERON 0,465
PROLAKTİN 9,04

Öğlen 12 de Gonal-F 900 (700 TL) isimli ilaç 187,5 dozajla göbekten vuruldu. 4 gün kendim vurduktan sonra 5. gün hastaneye vurmadan gitmem gerektiğini söylediler. Gidince 3750 tl hastaneye Tüp Bebek için verilecek(ilaçlar hariç). Mikro enjeksiyon yöntemini uygulayacaklarmış. Hatta doktorun söylediğine göre polikistik over olmamın avantajı bile varmış. Daha fazla yumurta oluşumu sağlanıp daha fazla yumurta toplanabilirmiş. 06 mayısta Salı günü gidince ilaçlarımı değiştirebilirmiş veya bir kutu daha alabilirmişiz Gonal-f den. muhtemelen 16 mayısta transferi gerçekleştiririz dedi. Bu arada çalışıyorum ilaçlarımı raporlu alamadım raporsuz ES güvencesiyle aldıklarım bunlar. gerçi ES'nın hiçbir faydası olmadı. Rapor, hizmet yılım ve tek aşılama yapıldığı için alınamıyordu.
Gün gün ne aşamalardan geçtiğimi yazmak istiyorum. Hep merak ederdim hazırlığı nasıl neler yapmam gerektiği falan.. şimdi kendi başıma geldi sizlerle de paylaşmak istedim. Allah yardımcımız olsun hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin herkese..Dua ile..

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayırlı olsun cnm eğer tedavimiz ilerlerse aynı dönem sayılırız😊

tedavin hayirli olsun cnm.. insallah guzel haberin gelir..
doktorun kim hangi hastaneye gidiyorsun cnm
benimde yarin yumurta toplamam var bizdede erkek infertilitesi var sperm sayisi az..

Canim yaa kromozom tahlili filan istedi doktor bizden de ne kadar zamanda cikiyor sonuçlar çok endiseliyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…