2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

allah razı olsun canım senin de hayırlı olsun. sana neler yapıldı?

Ben şimdilik gonal-f 450 kullanıyorum 225 doz 3.günüm bugün pazartesi kontrol var yumurtam cok ama gelişmedi ilk denememde bakalım bu sefer ne olcak senin kaçıncı günün canım ne kullanıyosun

Selam ben varım şu anda 3. Tedavime başladım 2 ay ara verdim ben,sana tavsiyem 2 kez adet gördükten sonra başla tedavine sakin ol hiç stres yapma Allah de ötesini bırak 5 mayısta transferim var şu anda çok sakinim çünkü iki denememdede herşeyi çok abarttım yürümeye bile korktum 3 gün yattım bu sefer öyle yapmıycam hakkımızda hayırlısı olsun rabbim yardımcın olsun iyiakşamlar:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçmiş olsun tedavin hayırlı olsun canım aynı durumdayız sanırım benim merak ettiğim göbkten iğneyi nasıl vurunuyorsun neresinden ne kadar batırıyorsun galiba ben kendim yapamam

Yok canim dewlette araştırma hastanesinde sen kendin icinmi yaptirdin benim Esim için yapildi ama

bizim ikimizede yapıldı önlem amaçlı bizim ailede düşük fazla olduğu için. Devlet hastanesi ise geç çıkarmış canım 1,5 2 ayı bulur demişlerdi bize.

bizim ikimizede yapıldı önlem amaçlı bizim ailede düşük fazla olduğu için. Devlet hastanesi ise geç çıkarmış canım 1,5 2 ayı bulur demişlerdi bize.

Hiii anladim canim benim artik olmazsa temmuza sarkar tedawi napalim canimiz sağolsun bekleriz sadece eşime yapildi bakalim kismetimizde ne warsa o yapicak bisi yok

Slm arkadaslarim, klasik ben de hep okurdum ama artik okumakla kalmayip sizlerle paylasimda bulunmak istiyorum. Uye oldum. Hepimiz ayni amac icin buradayiz. Guzel Allahim herkesin gönlüne gore versin insallah. 31 yasindayim 5 yillik evliyim. Dün ilk tüp bebek denememin test sonucunu negatifi aldim. Tarifsiz uzgunum. Ama yılmak yok. Bunu da burdaki arkadaslarimin azminden ogrendim. Kismet olursa 2. adetimde 2. denemeyi yapicaz bakalim. Hazirana denk geliyo. Cevremdeki insanciklardan daha cok sizlerin samimiyetine inaniyorum. Acilar paylastikca azalirmis. Hepinize ihtiyacim var..

geçmiş olsun tedavin hayırlı olsun canım aynı durumdayız sanırım benim merak ettiğim göbkten iğneyi nasıl vurunuyorsun neresinden ne kadar batırıyorsun galiba ben kendim yapamam

Korkacak bir şey yok. Acimiyor.zaten ayrintili anlatiyorlar.bence kötü olan beklemek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim durumumda aynı 28 yaşındayım ve pcos var.Çalıştığım için yaza kaldı mayıs sonu gibi.Aşılama tek olunca rapor verilmiyor mu?Bir de hangi merkez?Çok soru sordum :)

teşekkürler sağolasın canım peki ikinci denemende doktor kaç embriyo yerleştirdi,benim bir tüp dondurulmuş var diyorum tabi nasıl olur bu işler bilmiyorum ama bir tüp nedir yada nasıldır diye, ama doktorla konuşacağım bu ikinci dememde oluyorsa 3 embriyo yerleştirsin diye bakalım hayırlısı artık hepimiz hakkında

merhaba canım inşallah tedavin sonuç verir seninde ve bekleyen hepimize ama mikro enjeksiyon yöntemi ile hamile kalmak daha kolay tabi seninde kendine çok dikkat etmen gerekir inşallah hayırlı haberlerini alırız

kesinlikle haklısın canım gerçekten burada herkes birbirini daha iyi anladığı için hem birbirimize yardımcı oluyoruz hemde motive oluyoruz. benimde ilk tüp bebek denemem başarısızlıkla sonuçlandı. bakalım benden doktor genetik tahlil istemişti. Onları yaptırdık, sonuçlar mayısın 15 inde çıkıyor bakalım hayırlısı artık.

Merhaba benim ilk denememde 12 yumurta toplandı 8 tanesi döllendi ama son güne bir tanesi yaşayabildi 2. De 6 yumurta toplandı son güne 3 tanesi kaldı doktorum 1 tanesini transfer etti yine ikisini dondurdu şimdi ikiside transfer edilecek yani senin anlayacağın doktorlar başta yapacaklarını sonunda yapıyorlar senin 3 embriyon varsa eğer bence transfer ettir, bir yerde okumuştum tek embriyonun yüzde yirmi iki embriyonun yüzde kırk şansı varmış diye sen içini ferah tut canım tedaviye ne zaman başlıyorsun karar verdinmi. Hoşçakal:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnsallah sonuclarin iyi cikar canim. Acaba benden de isticek mi doktorum? Sali gunu gorusmeye gidicez. Benim 7 yumurta toplanmisti. 4 u olgun cikti. 1 tanesi döllendi. 2. Gün transferi olmak zorunda kaldi. Dondurma islemi de yapilamadi. Suan yumurta kalitesini artirmak icin neler yapabilirim onu arastiriyorum. Cik. kisti var bende. Senin neydi problem?

tedavin hayirli olsun cnm.. insallah guzel haberin gelir..
doktorun kim hangi hastaneye gidiyorsun cnm
benimde yarin yumurta toplamam var bizdede erkek infertilitesi var sperm sayisi az..
allah razı olsun canım inşallah hepimizin güzel haberlerini bir bir burdan okuruz..
Doktorum Erzurum şifa da hümeyra hanım. erkek infertilitesi bizde de var ama tüpbebekte hiç önemli değilmiş erkek faktörü.Senin de hayırlı olsun tedavin inşallah.. Rabbim yardımcımız olsun..
Ben şimdilik gonal-f 450 kullanıyorum 225 doz 3.günüm bugün pazartesi kontrol var yumurtam cok ama gelişmedi ilk denememde bakalım bu sefer ne olcak senin kaçıncı günün canım ne kullanıyosun
dozu neye göre ayarlıyorlar acaba? benim gonal f 900, 187.5 doz. yumurta gelişmezse ne yapıyolar tekrar hiç ara vermeden gonal f ye devammı ediyorsun yoksa tedaviyi yarıda kesip sonraki ay mı devam ediyorsun? benim bugün gonal f de 2. günüm.Salı günü kontrolüm var.
Allah razı olsun canım aminn. göbekten çok ama çok basit hiç bişey hissetmiyosun. dün ilk günümdü doktor kendisi vurdu. bugün eşim vurdu. göbek deliğinin 1 parmak altı ve 3parmak yanı. 1 kere onlar vurduktan sonra yerini hizalayıp kendin de vurabilirsin. bi sağ bi sol vuruluyoruz.
Canım benim durumumda aynı 28 yaşındayım ve pcos var.Çalıştığım için yaza kaldı mayıs sonu gibi.Aşılama tek olunca rapor verilmiyor mu?Bir de hangi merkez?Çok soru sordum :)
Allah hayırlısıyla hepimize evlatlar nasip etsin inşallah..bende çalışıyorum canım izine bile gerek yok. ben 3 saatlik yere gidip geliyorum 1 günümü alıyor. amirin idare ederse sıkıntı çıkmaz emin ol bence biran önce başlayın.
ücretli kapsamında tedavi olabiliyorsun aşılama 1 kez yapılırsa. Tüp bebek raporu çıkarmak kolay değil. hizmet yılın 3 aşılama yapmış olman(sperm sayısı 5 milyonun atındaysa buna bakılmadan geçiliyor) benim bu ikisi tutmuyordu. Erzurum şifa hastanesinde yapılacak canım..
merhaba canım inşallah tedavin sonuç verir seninde ve bekleyen hepimize ama mikro enjeksiyon yöntemi ile hamile kalmak daha kolay tabi seninde kendine çok dikkat etmen gerekir inşallah hayırlı haberlerini alırız
Merhaba canım allah razı olsun inşallah tüm isteyenlere rabbim hayırlısıyla nasip etsin..Doktorum da bana öyle söyledi klasik tüp bebek yöntemine göre daha iyi diye. ben kendime daha şimdiden bi program çıkardım bile. yemem içmem gezmem uyumam konusunda:) eee ne de olsa 3 günlük hamile sayılırım

Kızlar bu arada bişey merak ettim.yumurtalarım toplanmadı henüz. gelişim aşamasındalar. siz neler yediniz nelerden uzak durdunuz? özellikle şunlara dikkat et dedikleirniz varmı;?

sagolll canimmm... bazi doktorlar bunu diyor ama basarisizlik orani en yuksek hastalar erkek infertilitesi olan hastalar.. tup bebekte onemli olmasa su ana kadar coktannn tutardi benim cnm bu 7. denemem elde var sifir... Allahim insallah bu denemende yuzunu guldurur cnm..

sizin durum nasıldı? 5milyonla 30 milyon arasında değişen bir spermle giriyoruz tüp bebeğe. morf. %4. inşallah rabbim daha fazla bekletmez sizi ve sizin gibi yıllarca bekleyenleri ve tabiki beni..
erkek infertilitesi bizim için önemli değil mikroenjeksiyon yapılacak demişti doktorum, güvenip teslim olmak tan başka çarem yok. rabbim ol dedikten sonra neler olmazki.. hz. İsa aleyhisselamın babası mı vardı ama rabbim istedi ve oldu. İnşallah çok bekletmez allahım hiçbirimizi.. 7 kere tüp bebekmi yaptırdın? klasik tüp bebekmydi yoksa mikroenjeksiyonmuydu? bana biraz bahsedermisin neler yaşadığından

cnm nane maydanoz sogan ve sarmisaktan uzak dur baharatli seyler yeme sokturucu ozelligi oldugu icin yumurtaya iyi gelmiyor..
bolca ceviz ye birde gunde iki uc tane kuru incir ye... bolcada su ic...

Arkadaslar selammmm,

Dun sabah 9'da opu (yumurta toplama) islemim gerceklesti. İslemden sonra hic agrim sizim olmadı cok sukur. 1-2 damla kanama dısında kanama da olmadı. Polikistik overim oldugu icin ohss olurum diye cok korkuyordum ama şuan isyerindeyim gayet iyi bir sekilde. Allah'ım hepinize boyle acısız sızısız yumurta toplamalar nasip etsin. Galiba 15 tane yumurta aldılar 12 tanesini döllemişler transferim de ya pazartesi ya çarşamba olacakmış. 2 adet transfer edilecek. Doktor sadece 4 gun boyunca kullanmam icin Tetradoks ve Prednol tablet verdi. Tetradoks gunde iki kere, Prednol gunde bir kere. Transfere kadar da gunde bir kez kalçadan Progynex igne verdi. Burada Progynex igne ilgili o kadar olumsuz şey okudum ki dun yaptırmadan once cok gergindim. Hemsireden rica ettim cok cok yavas ilacı vermesi icin. O da cok yavas verdi ve sonuc olarak igne hic yakmadı. Sadece akşam o tarafa yattığımda hafif acı oldu o kadar. Bu yuzden korkmayın. Transferden sonra kullanmam icin de Crinone %8 jel verdi. Bu jelden de korkuyorum ama inşallah en az yan etkiyle atlatırız hepimiz. Guzel haberlerinizi bekliyorum. Herkese sevgiler ve bol bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…