2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

İnşallah canım ya.Çok rahat bir tedavi geçirdim iğneler ilaçlar olmayınca heralde insanın psikolojisi daha iyi oluyor 😊 senin ne zaman transfer

donmuşlarla rahat oluyomuş gerçekten..iğne yok ilaç yok..benim bidahaki adette olcak transfer..bana endometrium kalınlaşması için bant verceklerini sölemişlerdi..sen ne kullandın canım transferden önce

donmuşlarla rahat oluyomuş gerçekten..iğne yok ilaç yok..benim bidahaki adette olcak transfer..bana endometrium kalınlaşması için bant verceklerini sölemişlerdi..sen ne kullandın canım transferden önce

Rahimin kalınlaşması için bant veya estrofem veriyorlar,ben estrofem kullandım canım sadece.birde folik asit okadar.transfer öncesi Dr.2 defa rahim kalınlığına baktı sonrada transfer oldum 😊 hayırlısı bakalım hepimiz için

sanırım bana ikisinide vercek..bu ay yasmin kullanıyorum bakalım bidahaki ay ne olcak

merhaba bayanlar bugün çok güzel bir gün hem havaların güzel olması hemde manevi anlamda güzel bir gün, hepinizin regaip kandili hayırlara ve güzel başlangıçlara vesile olur rabbim sağlıklı hem anne hemde bebişlerin sağlıklı bir şekilde hamile kalmayı ve kucağımıza almayı nasip eder. bütün dualarımız hepimiz için olsun. regaip kandiliniz hayırlara vesile olur inşallah görüşürüz güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle... 21:

Yarin rapor için hastaneye gidicez sabah kan wericem iste bakalim ne ciksin prolaktinim biraz yüksekti en son inşaallah düşmüştür de bi engel cikmaz mayisa yoksa ramazan filan war uzar

Canlar hepinizin Kandili Mübarek Olsun Rabbim bu aylara bugünlere yavrularımızla eriştirsin bu duayı gözlerim dolu dolu yapıyorum
Kalbinde iyilik damlası olan herkese Rabbim herşeyi gönlüne göre versin...

Canlar hepinizin Kandili Mübarek Olsun Rabbim bu aylara bugünlere yavrularımızla eriştirsin bu duayı gözlerim dolu dolu yapıyorum
Kalbinde iyilik damlası olan herkese Rabbim herşeyi gönlüne göre versin...

Amiiiiiin canim bende gözlerim dolu dolu amin diyorum rabbim seneye bu wakitlerde saglikli sihhatli yawrucuklar nasip etsin cumlemize

An itibariyle çatlatma iğnemi vurulmuş bulunmaktayım...

Merhaba, hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar. Benim ilk denemem. Yarın Allah'ın izniyle yumurtalarım toplanacak. Lutfen dualarınızda bana da yer verin. Allah isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşAllah. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum!!! Sevgilerimle...

Âmin canım inş. Allah hepimizin dileğini versin inş. Seninle başa başız o zaman

Son düzenleme:
Selam kızlar hepinizin kandili mübarek duaları kabul olsun inşallah rabbim bizi bu mübarek günde inşallah boş çevirmez ettiğimiz duaları kabul eder Amin...
Ben şöyle başlayım mart 28 de tüp bebek için gonal-f lere başladım adetin 14. Günü yumurtalar gelişmedi ve e2 düştü böylece tedavim iptal oldu dr prolaktin ve amh hormon testi istedi onlarda iyi sonuç verdi şimdi yine adet oldum ve tedaviye 30 nisanda başladık tekrar yine gonal-f vuruyorum kendime hakkımızda hayırlısı inşallah bu sefer sonuca kadar gideriz🙏🙏🙏🙏

Saol canim seninde kandilin mübarek olsun inşaallah tedawin sonuç werir bebek haberleriyle dolu bi topikimiz olsun :)

Profilinde ogretmen yazıyor. Bu arada Memorial de yaptiriyorum. 650 tl ilaçlar 2100euro tup bebek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardımcın olsun cnm hangi şubedesin kadıköy şifada yaptırcam bende ordaysa cok yakınız😊😊😊

Canim benim inşaallah Hayirli haberler alalim hadi hayirlisi bende gün geçtikçe heyecanlaniyorum yaa allah yardimcimiz olsun :)

An itibariyle çatlatma iğnemi vurulmuş bulunmaktayım...

Dualarimdasiniz kizlar sizde dua edin Rabbim yardimciniz olsun hadi hayirli haberler insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…