Benim de 2.denemem. 27yaşındayım ben. Sen?
Benimde ilk olucak nerde yaptiriyosun benim daha war ama benimde içim kipir kipir waryaa:)
Dualarimdasiniz kizlar sizde dua edin Rabbim yardimciniz olsun hadi hayirli haberler insaallah
Antalya Gelecek Tüp Bebek Merkezi'nde yaptırıyorum canım. Bakalım nasıl olacak heycan hiç bitmiyo valla
Sağol canım sizler de benim dualarımdasınız. Amin inşallah!
Yaa iğne konusunda çok tedirginim nasil wuruyosun ben yapamam galiba
Canlar hepinizin Kandili Mübarek Olsun Rabbim bu aylara bugünlere yavrularımızla eriştirsin bu duayı gözlerim dolu dolu yapıyorum
Kalbinde iyilik damlası olan herkese Rabbim herşeyi gönlüne göre versin...
Allah yardımcın olsun cnm hangi şubedesin kadıköy şifada yaptırcam bende ordaysa cok yakınız😊😊😊
ben de öle diynlrdndm ama mecburiyet olunca herşey daha bi koly geliyo sanki. dua ile
Arkadaşlar nerelerdesiniz yaaa konusalim paylasalim özellikle yaptiran arkadaşlar engin bilgilerinizi tawsiyelerinizi paylasin ne olurçok heyecan yapıyorum nedenini bilmediğim bi umut war içimde çok istiyorum artik nolur dua edelim mübarek günler malum ayyy Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin
Arkadaşlar nerelerdesiniz yaaa konusalim paylasalim özellikle yaptiran arkadaşlar engin bilgilerinizi tawsiyelerinizi paylasin ne olurçok heyecan yapıyorum nedenini bilmediğim bi umut war içimde çok istiyorum artik nolur dua edelim mübarek günler malum ayyy Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin
Şişli Memorial Hastanesi nde yaptiriyorum sabah mesai gibi geldim yine dr a :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada mayıs 28 senin adet tarihinmi o zaman başlıcan
Ultrason kan tahlili belki bu gun catlatma ignesini vurabilirmisim. Kan sonucuna göre mesaj bekliyorum. 8 . Günüm bu gunGüzel haberler almışsındır inşallah
Amin cnm inşallah ben iğne vuruyorum işte kendime gonal-f 225 doz ohss olma riski var ama inşallah olmadan herşey yolunda gider ve bu sefer transferide görürüm😊
merhaba bayanlar ya hiç 2. tüp bebek yaptıran arkadaşlar varmı acaba ???? ben ilk tüp bebek denemesini nisan ayında denedim sonra doktor kan tahlili istedi genetik olarak birşey varmı yok mu diye sadece benden ve mayıs ayında tekrar gitmeyi düşünüyorum tahlillerimle birlikte sizce 2-3 ay beklemelimiyim yoksa tahlil sonuçlarına göre devam mı etmeliyim ara vermedin ne dersiniz kızlar lütfen yardımcı olurmusunuz...
Ewet canim Rabbim kismet ederse o zaman çok heyecanliyim
İnşaallah canim yaa inşaallah riskler kalkar ortadan da kawusursun mesleğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?