Sağol canım çok teşekkürler. Tamam koca bi sepet alayım da doldurayım :)) ben de merakımızdan yapıyoruz sanıyorum 3. 4. Testleri. Allah yardım etsin bize. Test aşamasını telaş etmiyorum da opu gerdi beni. Bi dahaki aya kalmaz inşallah transfer.
BİSMİLLAHİRRAHMANIRRAHİM
ecepelin......trn:.....................sonuç 11 12.gün 830
flufem.........trn:1 mayıs...........sonuç 12 mayıs bhcg 11.gün 775
lal-i............trn:30 nisan..........sonuç 12 mayıs bhcg 12.gün 803
amasias......trn:?.................... sonuç 16 mayıs Bir daha ki denemeye inşaALLAH.
kırlangıçhayal..trn:5 mayıs.........sonuç: 16 mayıs BHCG:10.gün 148
Daybekgiller...trn: 6 mayıs.........sonuç: 16 mayıs
sozenmelisa..trn:5 mayıs...........sonuç:17 mayıs
cemreylz......trn:5 mayıs...........sonuç: 17 mayıs
cannelle......trn: 6 mayıs..........sonuç: 17 mayıs Bir daha ki denemeye inşaALLAH
0hatu0........trn:6 mayıs...........sonuç:19 mayıs
süheylab...trn:10 mayıs...........sonuç: 19 mayıs
hatibulut.....trn:13 mayıs..........sonuç: 24 mayıs
AlxFa.........trn:13 mayıs..........sonuç: 26 mayıs
Günaydın dumadumacımm o zaman ben bu işe bi el atayım
geçmiş olsun canımm korkma yerleşmedir
progesteronu siz kanama olunca mı kullanıyorsunuz?
ben her gün popişten yiyorum ya. mosmor heryeri. 100 lük benimki
mrb hüseyin nickli bi arkadaş vardı o da ankara canım.
bebişler seninle şuan öylemiiii? hadi hayırlarla sonuçlandır yarabbimmmm... kaç tane koyuldu?
kuzucum bugün 2. günün daha. 23 ünü saymıyoruz normaldetransfer günü 0, ertesi gün1. gün diye devam ediyor
rabbim hayırlarla sonuçlandırır inşallahhhhh
:) aysinimm kafamıza göre bıraksalar yarım saatte deldirirdim ben kolumu
ama dayanamıyorum bügün 12. gün oluyor saat 4:30 dan sonra. gitcem kan testi yapırcam. ne de olsa iğne için gidiyorum her gün
flufem canım sen 8. gün yaptın 200 çıktı.
ben 8. gün yaptım 3.41 çıktı.
seninki 5. gün transferiydi
benimki 2. gün
seninki ikiz, benimki 1 tanecik bile olsa vardır dimi?
aradaki sayılar uçurum...:44:
Tebrik ederimmmmmmmm.. iki kuzucuk geliyooooooooooorabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah
şekerim nasıl 3. gün oluyor yaa ben mi yanlış sayıyoruum:)Hoşgeldin aramıza ayni gün transfer olmuşuz benimde bugün 3.günüm inşallah güzel hayırlı haberler alırız hakkimizda hayırlısı olsun.. bana dr 3 haziranda yapalim kan testini dedi..
buraya gelir normalde ama. bizim yardımcı olabileceğimiz bişey varsa seve seve..Canım arkadaşım ben ankarada yaptıran bşrilerini arıyorum bildiğin var mı b,risi hüseyin nickli biymiş ama ben nasıl ulasıtım ki ?
İlgilendiğin için çok teşekkürler.Rabbim gönlümüzdekileri hakkımızda hayırlı; başımıza gelenleri de gönlümüze razi eylesin.
hepimiz yaşadık ve sancı şekil değiştirerek 9 ay senle olacak alış bence...kızlar alt tarafına bıçak saplanır gibi ağrı girip çıkıyor şuannormal mi? transferin 3, günü.
canımmm benm çok saol..Günaydın dumadumacımm o zaman ben bu işe bi el atayım;
geçmiş olsun canımm korkma yerleşmedir
progesteronu siz kanama olunca mı kullanıyorsunuz?
ben her gün popişten yiyorum ya. mosmor heryeri. 100 lük benimki
mrb hüseyin nickli bi arkadaş vardı o da ankara canım.
bebişler seninle şuan öylemiiii? hadi hayırlarla sonuçlandır yarabbimmmm... kaç tane koyuldu?
kuzucum bugün 2. günün daha. 23 ünü saymıyoruz normaldetransfer günü 0, ertesi gün1. gün diye devam ediyor
rabbim hayırlarla sonuçlandırır inşallahhhhh
:) aysinimm kafamıza göre bıraksalar yarım saatte deldirirdim ben kolumu
ama dayanamıyorum bügün 12. gün oluyor saat 4:30 dan sonra. gitcem kan testi yapırcam. ne de olsa iğne için gidiyorum her gün
flufem canım sen 8. gün yaptın 200 çıktı.
ben 8. gün yaptım 3.41 çıktı.
seninki 5. gün transferiydi
benimki 2. gün
seninki ikiz, benimki 1 tanecik bile olsa vardır dimi?
aradaki sayılar uçurum...:44:
Tebrik ederimmmmmmmm.. iki kuzucuk geliyooooooooooorabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Benim de aynı gün sonucu hep beraber alıcaz inşallah hep beraber öğreniriz güzel haberleri de:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şekerim nasıl 3. gün oluyor yaa ben mi yanlış sayıyoruum:)
bugün 2. gününüzzz
buraya gelir normalde ama. bizim yardımcı olabileceğimiz bişey varsa seve seve..
ben aşılamamı ZTB de yaptırmıştım mesela.
araştırma olduğundan aşırı kalabalık. bi girdiğin doktoru bida göremeyebiliyosun. imkanın varsa özele git derim.
rica ederim canım.. aminn.. hayırsızsa bile hayırlıya çevirsin nasip etsin rabbim
Hoşgeldin aramıza ayni gün transfer olmuşuz benimde bugün 3.günüm inşallah güzel hayırlı haberler alırız hakkimizda hayırlısı olsun.. bana dr 3 haziranda yapalim kan testini dedi..
hepimiz yaşadık ve sancı şekil değiştirerek 9 ay senle olacak alış bence...
canımmm benm çok saol..
değerlere hiçcçç takılma...senin değerin 0 da çıkabilirdi.ama var kanda hormon..inşaallah katlana katlana gidecek ben inanıyorum...
ol emrine çok muhtacız rabbim...KÜN FE YEKUN...
allah güzel gönlüne göre versin.merakla bekliyorum:18::18::18::18:
Zaten devlette hakkım kalmadı mecburen özele gideceğim ama erkek faktöründe iyi olan İMSI yapan biryer arastırıyorum Ankarada yaptırmayı düşünüyorum ama bir ay sonra tatilim başlıyor.Bilgisi olan herkesten yardım bekliyorum.
biraz yazılanları okuyunca moralim bozuldu ama bugün gidip netleştircem inşallah bebeğim:) tam 1 saat sonra hastanede olurum. 1. buçuk saat sonra da hamilemiyim değilmiyim görcez hayırlısıyla.
başın dönüyormu canım senin? hafif böyle bulanıklık hani gibi sarhoşluk hali gibi falan. yani bi değişiklik varmı?
sende öğretmensin sanırım. çok fazla meslektaşın var canım burda
benim çok fazla bilgim yok ama umarım yardımcı olan bi arkadaş çıkar
şekerim nasıl 3. gün oluyor yaa ben mi yanlış sayıyoruum:)
bugün 2. gününüzzz
:
Saol canm hoşbulduk :) insallah hakkimizda hayirlisi olur bizde kavuşuruz artik bebişlerimize. Kaç tane transfer edildi sana
Inşallah canim bana bir tane transfer edildi sana kaç tane:))
aminnn canım bu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine güzel haberlerle gelirim inşallah..ayyy çok heyecanlı...güzel bir haberlce gelmeni cçok istiyorum.inşaallah..
benm transferden sonra 7.8.gün başladı o hall.sürekli uyku hali ve mide bulantısı...ama ilk belirti bende kokulara hassasiyetti..herşey iğrenç kokuyor...
biryerlerde okumuştum..kadının birisi eşinden tiksinmiş diye çok gülmüştüm vee şuan eşimi öpemiyorumtabii aşkımın durumdan haberi yok..sakın sizde gülmeyin kızlar..
Canimm bende öyle düşünüyordum yani transferin yapıldığı günü 0 ertesi günü 1.gun olarak hesapliyordum ama doktorum israrla transferin yapıldığı günü 1.gun olarak hesapladi hatta kan tahlil gününü ben 4 haziran hesapladim o israrla 3haziran hesapladi ufak bi polemik yaşadık Allahtan çok tatlı kiramadim tmm dedim bende canima minnet buldum şimdiden meraklardayim zati :))
Ben 2 tane istedim canim.insallah ikiside sıkıca tutunur bana .seninkide hayirli olsun.
Inşallah kalmaz birazda sana bağlı opu dan sonra kendine çok dikkat etmelisin doktorun mutlaka soyleyecektir ama dr söylediği halde ihmal eden çok insan var kesinlikle bol bol su iç aaşırı tuzlu yeme ama altini çiziyorum bol bol su iç benim opum cok ağır geçmişti beni bol su kurtardı yoksa karnimm sisip ödem toplayabilirdi dr um da söyledi kendine güzel bakmissin eğer su toplasaydin transfer yapmayacaktim dedi hakkinda hayirlisi hadi bakalim
Popodan kanama olunca 100 luk 3 gun.simdiden yuruyemiyorum. 16. Gun beta degerim 683
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?