Günaydın dumadumacımm o zaman ben bu işe bi el atayım
Kananam oldu para buyuklugu kadar.hemen dr u aradim 100luk progesteron ignesi oldum 3 gun yapılacakmış acile gitmisken betahcg de baktırdım. Bekliyorum sonucu kanamasi olan arkadaslar tarif edermi kafayı yiycem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun canımm korkma yerleşmedir

progesteronu siz kanama olunca mı kullanıyorsunuz?
ben her gün popişten yiyorum ya. mosmor heryeri. 100 lük benimki
Arkadaşlar Ankara da yaptıran-yaptıracak olan var mı bizimki erkek faktörü bande ona uygun yer araştırıyorum.Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.
mrb hüseyin nickli bi arkadaş vardı o da ankara canım.
LOKAL OLMAYACAKTI YANLIS YAZMISIM genel anestezi olmustum.dünde transferım yapıldı:)heyecanlı bekelyıs basladı
bebişler seninle şuan öylemiiii? hadi hayırlarla sonuçlandır yarabbimmmm... kaç tane koyuldu?
merhabalar bende yeniyim arkadaşım. 23 mayısta transfer oldum yani bugün 3, günüm .. 4 haziranda test yapılacak .inşallah hayırlı haberler alırız hep beraber

aminnnnn
kuzucum bugün 2. günün daha. 23 ünü saymıyoruz normalde

transfer günü 0, ertesi gün1. gün diye devam ediyor

rabbim hayırlarla sonuçlandırır inşallahhhhh
Sağol canım çok teşekkürler. Tamam koca bi sepet alayım da doldurayım :)) ben de merakımızdan yapıyoruz sanıyorum 3. 4. Testleri. Allah yardım etsin bize. Test aşamasını telaş etmiyorum da opu gerdi beni. Bi dahaki aya kalmaz inşallah transfer.
:) aysinimm kafamıza göre bıraksalar yarım saatte deldirirdim ben kolumu

ama dayanamıyorum bügün 12. gün oluyor saat 4:30 dan sonra. gitcem kan testi yapırcam. ne de olsa iğne için gidiyorum her gün
sanırım herkesin farklı...ben dayanamayıp 8.gün yaptım..
bir de merkezin istediği 11.gün yaptım o kadar...cuma kese görmeye gittim.şükür gördüm..
darısı tümm bekleyenlere...
flufem canım sen 8. gün yaptın 200 çıktı.
ben 8. gün yaptım 3.41 çıktı.
seninki 5. gün transferiydi
benimki 2. gün
seninki ikiz, benimki 1 tanecik bile olsa vardır dimi?
aradaki sayılar uçurum...:44:
çift trasferdi ve tekrar iki kese gördük...çok karışık duygular yaşıyorum ikizlerimi 5 ay önce kaybettiğim için tuhafım..ama asla korkmuyorum.çünkü hiç birşey tesadüf değildir.
rabbimin takdiri..neylerse kabulümüz:)
Tebrik ederimmmmmmmm.. iki kuzucuk geliyooooooooooo

rabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah