• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

canmm senn tekmı cıftmıı 8.gn deger kaçç

çift trasferdi ve tekrar iki kese gördük...çok karışık duygular yaşıyorum ikizlerimi 5 ay önce kaybettiğim için tuhafım..ama asla korkmuyorum.çünkü hiç birşey tesadüf değildir.
rabbimin takdiri..neylerse kabulümüz:)

Kananam oldu para buyuklugu kadar.hemen dr u aradim 100luk progesteron ignesi oldum 3 gun yapılacakmış acile gitmisken betahcg de baktırdım. Bekliyorum sonucu kanamasi olan arkadaslar tarif edermi kafayı yiycem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım kanamanı takip et artarsa inşallah artmaz hemen dr.a başvur. söylediğin gibi para büyüklüğünde falan olursa sıkıntı yapma o geçer implantasyon(yer leşme kanaması) kanamasıdır muhtemelen. ayaklarının altına yastık koy başında birşey olamsın öylece uzan kalkmamaya çalış zorulu durumlar haricinde.geçmiş olsun inşallah

çift trasferdi ve tekrar iki kese gördük...çok karışık duygular yaşıyorum ikizlerimi 5 ay önce kaybettiğim için tuhafım..ama asla korkmuyorum.çünkü hiç birşey tesadüf değildir.

hayırlı olsun arkadaşım Rabbim bu sefer kucağına almayı nasip atsin inşallah

Rabbimin takdiri..neylerse kabulümüz:)

bende ıkızlerımı 24 haftalk kaybettm rabm bunları bagışlasn sanada banada degern kaç dıye sormustm

8.gün idrar negatifti ama kanda 200 çıkmıştı. elhamdulilALLAH.:nazar:
5.gün embriyolarında çabuk belli oluyo sanırım.

Maşallah maşallah maşallah duyduğum en yüksek sonuç :) idrar testine bak saçmalamış o kadar yüksekken. Tebrik ederim canım. 5. Gün evet bi kaç gün önce oluyo sanırım.

maşallah maşallah maşallah duyduğum en yüksek sonuç :) idrar testine bak saçmalamış o kadar yüksekken. Tebrik ederim canım. 5. Gün evet bi kaç gün önce oluyo sanırım.
saol aysin...darısı sana inşaallah arkadaşım...
evet canmmmm:29::5::5: Cok guzel degern maşallah:nazar::nazar::nazar:
Hangı ılaçları kullanıyorsun canm kaçtane gunde

maalesef hamile kalmakla bitmiyo...asıl stres şimdi başladı:)
folikasit 2 tane ve glukofen kullanıyorum...hıım birde progestan fitil.gece 3 adet

Son düzenleme:
saol aysin...darısı sana inşaallah arkadaşım...

Maalesef hamile kalmakla bitmiyo...asıl stres şimdi başladı:)
folikasit 2 tane ve glukofen kullanıyorum...hıım birde progestan fitil.gece 3 adet

evet bılmezmıyımmm kesesıı kalpı kılosu 2li 3 lu testlerı kanamalar off:5::5: Bıde bana dıkıs atılacakk yaa :17:allahm bu sefer banada oldesn olsn benm yarın test gunum ama ben 8.gunu ögrendm:1::1: Jel kullanmıyormusun ıgne felan bende pıhtılaşma var ondan ocsapar kullanıyom coguna pruloton vermıs sanada vermemıs herhalde benm gıbı

evet bılmezmıyımmm kesesıı kalpı kılosu 2li 3 lu testlerı kanamalar off:5::5: Bıde bana dıkıs atılacakk yaa :17:allahm bu sefer banada oldesn olsn benm yarın test gunum ama ben 8.gunu ögrendm:1::1: Jel kullanmıyormusun ıgne felan bende pıhtılaşma var ondan ocsapar kullanıyom coguna pruloton vermıs sanada vermemıs herhalde benm gıbı

DİKİŞ ATILMASI ÇOK İYİ BENcE.benm dr gerekirse diyor...ben 27.haftanın içinde doğum yaptım.enfeksiyon dediler...
başka bir ilaçcc kullanmıyorum.
8..gün pozitif oleyyyyy.değerin kaç?

Son düzenleme:
ya bu enfeksıyon neden oluyor nasıl korunabılırız cogu kısı bundan kaybetmıs bnm ray baska neden yok
hamile kalmadan önce enfeksiyon hic olmamıştım ben.gebelikten kaynaklanabiliyormuş..
bence bunlar sadece sebep...yoksa ne mucizelcer var..rabbim ol desin yeter..:16:

benim de 19 mayıs, oyyy aynı gün öğrenicez.. karnım huzursuz hssediyorum, seyriyo gibide, ama ilk transferdede böyle hissetmiştim, önce tutunmuştu, çok stres yaptım sonra kaybettim, sabırla beklememiz gerekiyor, Allahım nasip etsin inşallah :9:

Benim de aynı gün sonucu hep beraber alıcaz inşallah hep beraber öğreniriz güzel haberleri de:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hepinize günaydın listeyi pc den yapmak gerekiyor biricikleri göbüşünde olan annelerim:49::49::49::16::16: nasılsınız bende vakit geçmiyor bugüneşimi çıkarabilirsem azcık hava alayım diyorum malum bişey olacak diye aklı gidiyor yumurtaları toplanacak olan toplanan kardeşlerim sizin şu halinizde vakit yine geçiyor inşallah hayırlısı ile transferinizide olup biz transferliler kervanına katılırsınız mis kokulu bebişlerimize kavuşuyoruz Allahın izniyle:49::16::16:
Günaydın dumadumacımm o zaman ben bu işe bi el atayım;)
Kananam oldu para buyuklugu kadar.hemen dr u aradim 100luk progesteron ignesi oldum 3 gun yapılacakmış acile gitmisken betahcg de baktırdım. Bekliyorum sonucu kanamasi olan arkadaslar tarif edermi kafayı yiycem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun canımm korkma yerleşmedir;)
progesteronu siz kanama olunca mı kullanıyorsunuz?
ben her gün popişten yiyorum ya. mosmor heryeri. 100 lük benimki
Arkadaşlar Ankara da yaptıran-yaptıracak olan var mı bizimki erkek faktörü bande ona uygun yer araştırıyorum.Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.
mrb hüseyin nickli bi arkadaş vardı o da ankara canım.
LOKAL OLMAYACAKTI YANLIS YAZMISIM genel anestezi olmustum.dünde transferım yapıldı:)heyecanlı bekelyıs basladı
bebişler seninle şuan öylemiiii? hadi hayırlarla sonuçlandır yarabbimmmm... kaç tane koyuldu?
:16:

merhabalar bende yeniyim arkadaşım. 23 mayısta transfer oldum yani bugün 3, günüm .. 4 haziranda test yapılacak .inşallah hayırlı haberler alırız hep beraber:emir_bebek: aminnnnn
kuzucum bugün 2. günün daha. 23 ünü saymıyoruz normalde;) transfer günü 0, ertesi gün1. gün diye devam ediyor;)
rabbim hayırlarla sonuçlandırır inşallahhhhh

Sağol canım çok teşekkürler. Tamam koca bi sepet alayım da doldurayım :)) ben de merakımızdan yapıyoruz sanıyorum 3. 4. Testleri. Allah yardım etsin bize. Test aşamasını telaş etmiyorum da opu gerdi beni. Bi dahaki aya kalmaz inşallah transfer.
:) aysinimm kafamıza göre bıraksalar yarım saatte deldirirdim ben kolumu:D
ama dayanamıyorum bügün 12. gün oluyor saat 4:30 dan sonra. gitcem kan testi yapırcam. ne de olsa iğne için gidiyorum her gün:36:
sanırım herkesin farklı...ben dayanamayıp 8.gün yaptım..
bir de merkezin istediği 11.gün yaptım o kadar...cuma kese görmeye gittim.şükür gördüm..
darısı tümm bekleyenlere...
flufem canım sen 8. gün yaptın 200 çıktı.
ben 8. gün yaptım 3.41 çıktı.
seninki 5. gün transferiydi
benimki 2. gün
seninki ikiz, benimki 1 tanecik bile olsa vardır dimi?
aradaki sayılar uçurum...:44:

Tebrik ederimmmmmmmm.. iki kuzucuk geliyooooooooooo:52: rabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah

:16:

merhabalar bende yeniyim arkadaşım. 23 mayısta transfer oldum yani bugün 3, günüm .. 4 haziranda test yapılacak .inşallah hayırlı haberler alırız hep beraber:emir_bebek: aminnnnn

Hoşgeldin aramıza ayni gün transfer olmuşuz benimde bugün 3.günüm inşallah güzel hayırlı haberler alırız hakkimizda hayırlısı olsun.. bana dr 3 haziranda yapalim kan testini dedi..

Back
X