:) aysinimm kafamıza göre bıraksalar yarım saatte deldirirdim ben kolumu
ama dayanamıyorum bügün 12. gün oluyor saat 4:30 dan sonra. gitcem kan testi yapırcam. ne de olsa iğne için gidiyorum her gün
E sen biye bekliyodun yarını 12 bugünse :) merak ve heyecanla beklyorum sonucunu senin için sevinelim de opu heyecanım azalsın. İnşallah hayırlı haberlerle gel...
sadece 3 gün mü vuracaklarmış?
progesteron muadili bi ilaç kullanıyormusunuz iğne dışında?
ben doğum olana kadar iğne vurulacakmışım. 3 günde yürüyememişsiniz benim 12 gün olmak üzere. bazen dayanılmaz oluyor ama yavrularımı düşününce vız geliyor.. kollarımın halinin fotoğrafını paylaşayım size de bi görün.. içler acısı yemin ederim..
Canım arkadaşım ben ankarada yaptıran bşrilerini arıyorum bildiğin var mı b,risi hüseyin nickli biymiş ama ben nasıl ulasıtım ki ?
yarın dediler kuzucum. 26 normal test günüm. 2. gün trasnferi olduğundan mı acep:)
gitcem şimdi. namazımı kılayım çıkayım diyorum:)
öpüldünüüzzz... opu heycanı şimdiden başlamasın bakiiiimmm hem heyecan yapcak bişi yok
opudan çıkınca sen neler söyliceksin neler yapcaksın bakalım
ben çok ağlamıştım:) sebebini soruyolar bilmiyorum diyemiyorum, heyecandan sevinöten diyorumkomediydi benim için. ama bi hemşiremi ağlatmışım öyle çok duygulanmış.
sadece 3 gün mü vuracaklarmış?
progesteron muadili bi ilaç kullanıyormusunuz iğne dışında?
ben doğum olana kadar iğne vurulacakmışım. 3 günde yürüyememişsiniz benim 12 gün olmak üzere. bazen dayanılmaz oluyor ama yavrularımı düşününce vız geliyor.. kollarımın halinin fotoğrafını paylaşayım size de bi görün.. içler acısı yemin ederim..
Ankaradayım ben de neyi arıyosun canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yarın dediler kuzucum. 26 normal test günüm. 2. gün trasnferi olduğundan mı acep:)
gitcem şimdi. namazımı kılayım çıkayım diyorum:)
öpüldünüüzzz... opu heycanı şimdiden başlamasın bakiiiimmm hem heyecan yapcak bişi yok
opudan çıkınca sen neler söyliceksin neler yapcaksın bakalım
ben çok ağlamıştım:) sebebini soruyolar bilmiyorum diyemiyorum, heyecandan sevinöten diyorumkomediydi benim için. ama bi hemşiremi ağlatmışım öyle çok duygulanmış.
Bize bakınca gözlerinde dolar işareti olmayan , kandırmayacak ilgili erkek infertilitesinde iyi İMSI tekniğini kullanan bir merkez arıyorum tüm yardımcı olanlardan Allah Razı Olsun
:)))) "gözlerinde dolar işareti olmayan" Allah hayırlı vicdanlı insanlarla karşılaştırsın
ölürüm ben onlaraaaaaaaa:)Progesteron ilaç akşam sabah ikişer tane vajinadan kullanıyorum canım ayy geçmiş olsun canimm sabret miniklerin seninle oonların sağlığı için tüm bunlar AlxFa canım bi an once duymak istiyorum kan değerlerini oh oh bayram ederiz artik
aynen canım ben geldim kandan..Canim ya sabirsizlikla bekliyorum haberini Allahim içim kıpır kıpır oldu kuzum ya opudan sonra bende aglamistim dr um sende uzulucek sebep aruyosun demişti değişik bi duyguydu
hadi güzel haberlerini bian önce ver bize
:) yavrularımız için herşeye değerrrrrrrrrrr:)bu gun ilk gunum şikayet etmeyeyim ozaman. Crione jel kullaniyordum.kanama olunca 3 gun igne olacagim sanirim sonra jele devam edeceğim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende yarın merakla bekliyorum seni kuzummmmmAlemsin valla. Ben yarın paylaşırım deneyimlerimi :) Şimdi senin sonucun 5. Günlüklere göre transfer sonrası 8-9. Gün gibi çıkacak muhtemelen. Bu mübarek günde öğrenmek de hoş oldu :)
Bize bakınca gözlerinde dolar işareti olmayan , kandırmayacak ilgili erkek infertilitesinde iyi İMSI tekniğini kullanan bir merkez arıyorum tüm yardımcı olanlardan Allah Razı Olsun
şiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
kalbim durcak sanki titremekten yazamıyorummmmmmm
23.53
12. Gün oldu
bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı geri çevirmedin rabbim sana binlerce kere şükürler olsunnnnnnn
şükürler olsunn şükürler olsuuuuuuuuunnnnnnnn
darısı tümmmmmmm isteyen bekleyen arkadaşlarımaaaa
Canım erkek aebepli değil bizim sorunumuz ben özel hocaya gittim anlaşması hrs orda da bahsettiğin teknikler var mı bilmiyorum ama rapor geçerli oldu benim. Kusura bakma yardımcı olamadım.
23.53
12. Gün oldu
bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı geri çevirmedin rabbim sana binlerce kere şükürler olsunnnnnnn
23.53
12. Gün oldu
Estagfirullah ilgilenmen de yaterli.Canım kusura bakma çok anlayamadım özel hoca kim?
Gazi Üni. Den onur karabacak hoca. Rapor çıkardı bana. Hrs diye bi hastane var, orada oldu işlemlerim. Toplama transfer .
allah razı olsuunnnn darısı tümmm arkadaşlarımatebrikler
amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:) dualarımızı geri cevirmedi kapısından rabbim:)Aman allahim resmen mucizerabbim kat kat yükselmesini basip etsin bu mübarek günde insallahhhhh
Canım benimmmmm yaaaaa Rabbim hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip etsin çok güzel. :) çok çok çok sevindim cici anne iyi bak minnağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?