2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

:) aysinimm kafamıza göre bıraksalar yarım saatte deldirirdim ben kolumu
ama dayanamıyorum bügün 12. gün oluyor saat 4:30 dan sonra. gitcem kan testi yapırcam. ne de olsa iğne için gidiyorum her gün

E sen biye bekliyodun yarını 12 bugünse :) merak ve heyecanla beklyorum sonucunu senin için sevinelim de opu heyecanım azalsın. İnşallah hayırlı haberlerle gel...

E sen biye bekliyodun yarını 12 bugünse :) merak ve heyecanla beklyorum sonucunu senin için sevinelim de opu heyecanım azalsın. İnşallah hayırlı haberlerle gel...

yarın dediler kuzucum. 26 normal test günüm. 2. gün trasnferi olduğundan mı acep:)
gitcem şimdi. namazımı kılayım çıkayım diyorum:)
öpüldünüüzzz... opu heycanı şimdiden başlamasın bakiiiimmm hem heyecan yapcak bişi yok
opudan çıkınca sen neler söyliceksin neler yapcaksın bakalım
ben çok ağlamıştım:) sebebini soruyolar bilmiyorum diyemiyorum, heyecandan sevinöten diyorum komediydi benim için. ama bi hemşiremi ağlatmışım öyle çok duygulanmış.

Progesteron ilaç akşam sabah ikişer tane vajinadan kullanıyorum canım ayy geçmiş olsun canimm sabret miniklerin seninle oonların sağlığı için tüm bunlar AlxFa canım bi an once duymak istiyorum kan değerlerini oh oh bayram ederiz artik

Canim ya sabirsizlikla bekliyorum haberini Allahim içim kıpır kıpır oldu kuzum ya opudan sonra bende aglamistim dr um sende uzulucek sebep aruyosun demişti değişik bi duyguydu
hadi güzel haberlerini bian önce ver bize

bu gun ilk gunum şikayet etmeyeyim ozaman. Crione jel kullaniyordum.kanama olunca 3 gun igne olacagim sanirim sonra jele devam edeceğim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ankaradayım ben de neyi arıyosun canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bize bakınca gözlerinde dolar işareti olmayan , kandırmayacak ilgili erkek infertilitesinde iyi İMSI tekniğini kullanan bir merkez arıyorum tüm yardımcı olanlardan Allah Razı Olsun

Alemsin valla. Ben yarın paylaşırım deneyimlerimi :) Şimdi senin sonucun 5. Günlüklere göre transfer sonrası 8-9. Gün gibi çıkacak muhtemelen. Bu mübarek günde öğrenmek de hoş oldu :)

Bize bakınca gözlerinde dolar işareti olmayan , kandırmayacak ilgili erkek infertilitesinde iyi İMSI tekniğini kullanan bir merkez arıyorum tüm yardımcı olanlardan Allah Razı Olsun

:)))) "gözlerinde dolar işareti olmayan" Allah hayırlı vicdanlı insanlarla karşılaştırsın

ölürüm ben onlaraaaaaaaa:)
Canim ya sabirsizlikla bekliyorum haberini Allahim içim kıpır kıpır oldu kuzum ya opudan sonra bende aglamistim dr um sende uzulucek sebep aruyosun demişti değişik bi duyguydu
hadi güzel haberlerini bian önce ver bize
aynen canım ben geldim kandan..
bu gun ilk gunum şikayet etmeyeyim ozaman. Crione jel kullaniyordum.kanama olunca 3 gun igne olacagim sanirim sonra jele devam edeceğim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:) yavrularımız için herşeye değerrrrrrrrrrr:)
Alemsin valla. Ben yarın paylaşırım deneyimlerimi :) Şimdi senin sonucun 5. Günlüklere göre transfer sonrası 8-9. Gün gibi çıkacak muhtemelen. Bu mübarek günde öğrenmek de hoş oldu :)
bende yarın merakla bekliyorum seni kuzummmmm

Canım erkek aebepli değil bizim sorunumuz ben özel hocaya gittim anlaşması hrs orda da bahsettiğin teknikler var mı bilmiyorum ama rapor geçerli oldu benim. Kusura bakma yardımcı olamadım.

şiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm
kalbim durcak sanki titremekten yazamıyorummmmmmm

23.53

12. Gün oldu

bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı geri çevirmedin rabbim sana binlerce kere şükürler olsunnnnnnn
şükürler olsunn şükürler olsuuuuuuuuunnnnnnnn

darısı tümmmmmmm isteyen bekleyen arkadaşlarımaaaa

tebrikler

Estagfirullah ilgilenmen de yaterli.Canım kusura bakma çok anlayamadım özel hoca kim?

Aman allahim resmen mucize rabbim kat kat yükselmesini basip etsin bu mübarek günde insallahhhhh

Canım benimmmmm yaaaaa Rabbim hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip etsin çok güzel. :) çok çok çok sevindim cici anne iyi bak minnağına

Estagfirullah ilgilenmen de yaterli.Canım kusura bakma çok anlayamadım özel hoca kim?

Gazi Üni. Den onur karabacak hoca. Rapor çıkardı bana. Hrs diye bi hastane var, orada oldu işlemlerim. Toplama transfer .

allah razı olsuunnnn darısı tümmm arkadaşlarıma
Aman allahim resmen mucize rabbim kat kat yükselmesini basip etsin bu mübarek günde insallahhhhh
amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:) dualarımızı geri cevirmedi kapısından rabbim:)

volymmmmmmmm canımm teşekkür ederimmm. amin allah razı olsuunnn.. darısı hepimizin başınaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…