2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

hayırlı olsun şekerim:)
seni hiççç bırakmasın bebişler inşaallah...
38

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
süheyla bh g değerin mi?
daha önce kactı

Gunaydiin dumaduma
bekleyis kendini dinlemece belirti aramaca devam :)))
Gunluk yasam daha kontrollu hareketlerle surekli yatmadan devam
Buarada ananas hurma badem yiyin kizlar, tutunmada faydasi oldugu yaziyor cogu yerde..Allahin dedigi olur ama biz yiyelim de sonradan keske yeseydik dememek icin..
Sabir sabir ya saabiir
Herkese iyi pazarlar
Pazartesi sonuc alacaklara bol sans ve hayirli haberler diliyorum.

10 gun 155.7
12.gun 145.7
14.gun 423
16.gun daha slmaya gitmedik sonucu
Sabahta cok az kanamam oldu 5 gun raporaldim progesteron igne oluyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar cahilliğime verin ben daha yarın opu'ya gircem de bu kan testini kese görmeye gidene kadar hep yapıyo muyuz? Çok kişi 12-14-16 falan diye yazmış. Rahat etmek yok mu yani bize bi kere yapınca

Arkadaşlar cahilliğime verin ben daha yarın opu'ya gircem de bu kan testini kese görmeye gidene kadar hep yapıyo muyuz? Çok kişi 12-14-16 falan diye yazmış. Rahat etmek yok mu yani bize bi kere yapınca

Canim tedavin hayırlı olsun yarın yaninda sepetini götürmeyi unutma yumurtalari koymak için banada aynisini söyledi dr um 12 gün bi tahlil sonra hergün dedi banada emin olmak için yani hayırlısı sen sıkıntısiz opu yu bi atlatda asil iş tahlillere gelsin inşallah alnimizin akiyla cikariz

Sağol canım çok teşekkürler. Tamam koca bi sepet alayım da doldurayım :)) ben de merakımızdan yapıyoruz sanıyorum 3. 4. Testleri. Allah yardım etsin bize. Test aşamasını telaş etmiyorum da opu gerdi beni. Bi dahaki aya kalmaz inşallah transfer.

sanırım herkesin farklı...ben dayanamayıp 8.gün yaptım..
bir de merkezin istediği 11.gün yaptım o kadar...cuma kese görmeye gittim.şükür gördüm..
darısı tümm bekleyenlere...

merhabalar bende yeniyim arkadaşım. 23 mayısta transfer oldum yani bugün 3, günüm .. 4 haziranda test yapılacak .inşallah hayırlı haberler alırız hep beraber aminnnnn

hayırlı olsun canım...inşaallah sennle de seviniriz.:)

bu arada listeyi ben yaparım ama ilk sayfada olması için topik annesi yapmalı.
dumaduma senin ellerinden öper liste

sanırım herkesin farklı...ben dayanamayıp 8.gün yaptım..
bir de merkezin istediği 11.gün yaptım o kadar...cuma kese görmeye gittim.şükür gördüm..
darısı tümm bekleyenlere...

Çok sevindim canım 8. Gün çıkmış mıydı? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…