merhaba ben da Ankarada yaptırdım.problemimiz aynı.benİM doktorum Hakan ŞATIROĞLU.çok memnunum tavsiye ederim.
Geçmiş olsun.Tutunur inş.Nerde yaptırıyorsun canım
hayırlı olsun şekerim:)Hepinize günaydın listeyi pc den yapmak gerekiyor biricikleri göbüşünde olan annelerimnasılsınız bende vakit geçmiyor bugüneşimi çıkarabilirsem azcık hava alayım diyorum malum bişey olacak diye aklı gidiyor yumurtaları toplanacak olan toplanan kardeşlerim sizin şu halinizde vakit yine geçiyor inşallah hayırlısı ile transferinizide olup biz transferliler kervanına katılırsınız mis kokulu bebişlerimize kavuşuyoruz Allahın izniyle
süheyla bh g değerin mi?38
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hepinize günaydın listeyi pc den yapmak gerekiyor biricikleri göbüşünde olan annelerimnasılsınız bende vakit geçmiyor bugüneşimi çıkarabilirsem azcık hava alayım diyorum malum bişey olacak diye aklı gidiyor yumurtaları toplanacak olan toplanan kardeşlerim sizin şu halinizde vakit yine geçiyor inşallah hayırlısı ile transferinizide olup biz transferliler kervanına katılırsınız mis kokulu bebişlerimize kavuşuyoruz Allahın izniyle
hayırlı olsun şekerim:)
seni hiççç bırakmasın bebişler inşaallah...
süheyla bh g değerin mi?
daha önce kactı
Yaşım 38
10 gun 155.7
12.gun 145.7
14.gun 423
16.gun daha slmaya gitmedik sonucu
Sabahta cok az kanamam oldu 5 gun raporaldim progesteron igne oluyorum
Mübarek kandil günü...dualarımız hayırla kabul olsun inşaALLAH.c
hep birlikte tedavi sürecimizi paylaşalım inşallah
mübarek kandil günü...dualarımız hayırla kabul olsun inşaallah.c
Arkadaşlar cahilliğime verin ben daha yarın opu'ya gircem de bu kan testini kese görmeye gidene kadar hep yapıyo muyuz? Çok kişi 12-14-16 falan diye yazmış. Rahat etmek yok mu yani bize bi kere yapınca
Canim tedavin hayırlı olsun yarın yaninda sepetini götürmeyi unutma yumurtalari koymak içinbanada aynisini söyledi dr um 12 gün bi tahlil sonra hergün dedi banada emin olmak için yani hayırlısı sen sıkıntısiz opu yu bi atlatda asil iş tahlillere gelsin inşallah alnimizin akiyla cikariz
Merhabalar bende yeniyim arkadaşım. 23 mayısta transfer oldum yani bugün 3, günüm .. 4 haziranda test yapılacak .inşallah hayırlı haberler alırız hep beraberAminnnnn
Arkadaşlar cahilliğime verin ben daha yarın opu'ya gircem de bu kan testini kese görmeye gidene kadar hep yapıyo muyuz? Çok kişi 12-14-16 falan diye yazmış. Rahat etmek yok mu yani bize bi kere yapınca
merhabalar bende yeniyim arkadaşım. 23 mayısta transfer oldum yani bugün 3, günüm .. 4 haziranda test yapılacak .inşallah hayırlı haberler alırız hep beraberaminnnnn
sanırım herkesin farklı...ben dayanamayıp 8.gün yaptım..
bir de merkezin istediği 11.gün yaptım o kadar...cuma kese görmeye gittim.şükür gördüm..
darısı tümm bekleyenlere...
sanırım herkesin farklı...ben dayanamayıp 8.gün yaptım..
Bir de merkezin istediği 11.gün yaptım o kadar...cuma kese görmeye gittim.şükür gördüm..
Darısı tümm bekleyenlere...
Çok sevindim canım 8. Gün çıkmış mıydı? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?